Şampuan ve Saç Kremleri Elidor Kuru Şampuan Deneyen Var mı?

Ben denedim az önce boyalı saçlar için olanını. Çok beğendim ferahladı saçlarımm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben denedim az önce boyalı saçlar için olanını. Çok beğendim ferahladı saçlarımm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende forumda cevap gelmeyince denedim ama ben pek memnun kalmadım saçlarımı çok matlaştırdı ve sertleştirdi

bende yağlı saçlar için aldım kullanıyorum müthiş bişey çok işime yaradı yağdan kurtuluyorum

Çok fazla ihtiyacım olmuyor ben 3 ay önce aldım memlekete 2 günlüğüne bi yakınımızın düğünü vardı duş almaya fırsatım olmadığından ihtiyacım olucağını düşünerek almıştım.. Gerçekten günü kurtarmaya yarıyor.. Fazla yağı emip canlı bir görünüm vermişti çok hoşuma gitmişti :) Hergün duş alan biri olduğumdan şu aralar pek ihtiyacım olmuyor ama tabii ihtiyac olduğu zamanlar da işe yarıyor Benim ki pembe olanı normal saçlar için canlandırıcı kuru şampuan..

saclarımı hergun yıkamak zorunda kalıyodum bence süper bişey sacları cabuk yaglananlar için sık cık biraz sertlestirsede yaglı görüntüden daha iyidir sacı daha havalı ve dolgun gösteriyor buarada

özellikle kahkül kullananlar için ideal, yüzüne değdikçe ağırlaşıyor o kısım gün içinde anında daha temiz ve hacimli oluyor

bence harika hergun sac yıkamak zorunda kalıyodum kuru sampuan sayesinde bu dertten kurtuldum

Bugün kafama sıktığım sevmediğim ürün saçım daha kötü gözüküyor. Daha ağırlaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…