eliferhat'ın çeyizleri :)

Herşeyin çok güzel. :17: Aşkla kullanman dileğiyle mutluluklar :16:

hayırlı olsun, çeyizin çok güzel canım

benim düğünümde eylülde ve mobilyaları geçen haftasonu aldım acaba erken mi, acele mi ettik diye düşünmüştüm ancak sende almışsın, demekki acele olmamış bizimki de:1::1:
kahve ve krem ağırlıklı olmuş mobilyalar benimkilerde aynı şekilde:16::16:
benim düğünüm hazirandaydı bizde aralığın son haftası gittik aldık ama düğün eylüle ertelendi erken almış olduk gerçi haziran olsaydıda erken sayılırdı ama :9: çok tşk ederim canım :16:
hepsini güle güle kullan tatlımm
sağol canım :16:
Herşeyin çok güzel. :17: Aşkla kullanman dileğiyle mutluluklar :16:
çok tşk ederim :16::16:

yeni ciciler :16::16::16:

$images (73).webp $indir (42).webp $knklþ..webp $Yasemin-Kayik-Tabak20139191419.webp $images (66).webp $images (67).webp $indir (43).webp $115040454-1-philips_fc8475_elektrikli_supurge.webp $images (70).webp $FK,2035,49,workshop-bistro-mavi-kli-4-lu-saklama.webp $images (72).webp $Motif-Desenli-Gri-Yesil-Bez-Aski__92046849_0.webp

daha önce bakmışmıydım:44::44: anımsayamadım..
soyacak kardeşiyiz:46::46::46: mısırlı olandan:16:
tepsilerin pek güzelmiş:16::16: aşkla kullan :69:

aldıklarını güle güle kullan ağız tadıyla inşallah. Sende ben gibi yeni başlamışsın. ama bi başlayınca duramıyor insan :52:

Çerceve ve biblona bayıldım :nazar::16:
aynen bayılarak aldım canım :34:
daha önce bakmışmıydım:44::44: anımsayamadım..
soyacak kardeşiyiz:46::46::46: mısırlı olandan:16:
tepsilerin pek güzelmiş:16::16: aşkla kullan :69:
o soyacağa bayılıyorum annemdede var aynısı gitti aldı hemen banada yoksa onunkini alacaktım :9:
Hepsini güle güle kullan canım çok güzeller.:nazar:
tşk ederim canım :16:
aldıklarını güle güle kullan ağız tadıyla inşallah. Sende ben gibi yeni başlamışsın. ama bi başlayınca duramıyor insan :52:

evet yeni başladım ama çok az şeyler kaldı çok şükür :nazar: mayısa kadar yetiştirmem lazım

çeyizlerin çok güzelmiş Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin siyah kek kalıplarının markasını öğrenebilirmiyim acaba?

hepside çook şeker cnmm çook tatlıalr allah ii günlerde mutlulukla kullanmak nasip etsinn inş ;) cnm gecelikleirni internet üzerindenmi alıyrosun. bide bu pike takımı degilmi fiyatınıda öğrene bilirmiyim cnm :D ne çook soru soruyorum demi özür :D:17::34:

Back
X