slm arkadaşlar bende 7 aylık anneyim ve çalışıyorum 65 kiloyla hamile kaldım 84 ile doğurdum herşey başlangıçta süperdi 73e kadar düşmüştüm sütüm azaldı bir ara bende hominide gırtlak şimdi tam 78 kiloyum aynı okulda 4 bayanız doğum yapan aramızda bir iki ay var hepimizin onlar dal gibi oldu ben hala bodik gibiyim çok zoruma gidiyor emziriyorsun verirsin diyorlar ama her geçen gün vereceğime alıyorum eşimde bende balık etliydik zaten ama şimdi olduk balinaaa
tavsiyelerinize uyacağım ama benim zoruma giden okuldan öğlen geliyorum ve çoğu zaman evde yemek olmuyor akşama doğru yaptığım için bende abur cubur yiyorum ve resmennn tatlı manyaklığım başladı ı :2: falan filan heppp bahanee:))
merhaba
Aslında bizim sorunumuz çok yemek değil. Abur cubur yemek. Onları bıraktınmı inan mutlaka veriyosun.
Geçen hafta hastalandım. 3 gün lokma girmedi ağzıma. Sadece çorba su. Bademciklerim şişti. Ateşimden oğlum 2 gün emmedi. Bende sağıp verdim ama hep.
İşte o 5 gün resmen 3 kilo vermişim. Hiç abur cubur yemedim (yiyeeeeeeeeeemeeeeediiiiiiiim çünkü). Çevremdekiler bile farketti.
Biraz kendini tutmaya bak,. Yoksa kilolar başını alıp gidiyor inan.
merhaba hemen hemen seninle benziyo diyetimiz 3 hafta oldu başlayalı 68 le başladım ve şuan 66 yım ara öğünler çok önemli kızlar mutlaka meyve yemiyosanız muhakkak 2 ceviz yada 2 badem,fındık veya kuruyemiş yemeye çelışın birde ben akşam 17 den sonra birşey yemiyorum benimde 6 aylık bi bebeğim var bol su içmeye çalışıyorum şekeri tamamen çıkardım hayatımdan ama tabi günlerim oluyo ve muhakkak tatlılar olıyo mecburen yiyorum
ben de sizler gibi doğum sonrası kilolarını atmaya çalışan bi anneyim... 80 kiloyla hamile kaldm 93 -94 kiloda sezeryan doğum yaptm. 87 kiloya düştüm ve şuan sabah tartısınta 83 kilo çekiyorum.:)) çok komik geliyo bunları yazmak çünkü ben ilk bebeğimden önce 70-71 kiloydum. boyum da 1.70. çok güzeldi fiziğimama kimyam bozulunca fizikten de çaktım kaldım ... şaka bi yana nasıl vereceğimi düşünmekten alamıyorum kendimi... abur cubur yemekten de... ama şuan sizlerin de yazdığı gibi ilk yapacağım şey abur cubur yememek... vee acıkmadan yememek.. açlıktan gözü dönünceye kadar değil tabii... öpüyorum kader arkadaşlarımı...
benim de 9 aylık ve hala emen minnoş bi kızım var..6 aylıkken biraz dikkat ederek 79 dan 74 e düştüm..sonra dikkat mikkat dağıldı..yedim ama gene fazla yememişim heralde ki 72 olmuşum..şunu farkettim emzirmek ilk 6 ay hiç kilo verdirmiyo ama 6 aydan sonra adette olunduysa verilio..şu an bizim metabolizmamız günlük 500 kalori daha fazla yakıyo süt için..ben bugün yürüyüş bandında kendimi paraladım 40 dk sadece 230 kalori yaktım düşünün..aslında emzirmek çoook büyük bi avantajken biz bunu dezavantaja çeviriyoruz..3 ana 3 ara öğün yiyerek,bol protein ve özellikle yumurta(ben her gün yiyom valla) süt,bol su,rezene,kuru yemişler ama kararında 1 avuç kadar mesela ve abur cuburdan uzak durarak biz bu kiloların üstesinden geliriz bayanlar..başka bi topiğe her gün menümü yazıyorum motivasyonum artıyo..kararlı olup bozmadıkça mutlu oluyorum..şu an sabah 70.4 tüm..huzurluyum..70 le hamile kalmıştım zaten 64 le evlenmiştim hedefim 65 o yüzden..boyum 164..hadi annişler hiç zor değil biz nelerle baş ediyoruz..kilolardan mı korkcaz??
kızlar ben hamileliğimde 30 kilo aldım.ve şu an hala 10 kilo fazlam var.bebeğim 18 aylık hala emiyo.çok yavaş kilo verdim deli spor yaptım ve yemedim ayda 1 kilo verdim.çok yavaş ya anlamıyorum.emzirince hızlı kilo verilirmiş ama bende öyle olmadı malesef..bir an önce kurtulmak istiyorum çok skıldım bu durumdan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?