• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eliki...

bir ilişkide kim daha çok seviyorsa o çaba sarfeder bu inkar edilemez bir gerçek... çünkü daha çok seven kaybetmekten korkar ; diğeri korkmaz çünkü o korkuyu hissettirmez çok seven...

kaçan kovalanır arkadaşlar... ama sürekli kaçmak da bana doğru gelmiyor... sürekli o ararsa evet gün gelir aramaz ve sen kendini savunamazsın ... bir bakmışsın elimde tutmaya çalışıyorum dediğin kişi elinden gidivermiş...

ama hep sen çabalıyorsan ve birgün sen aramadığında o da aramıyorsa sen arayana kadar orda durup düşüneceksin ... acaba senin başına birşey mi geldi de aramadın; arayamadın diye düşünmeli karşı taraf... bu sana verdiği değeri gösterir... aramıyorsa zaten senin hayatın için endişe de duymuyor demektir.. yani seni kaybetmek korkusu yoktur...ben bunu böyle yorumlarım ...

ilişkimde de böyle yorumlamşıtım ama o hep inkar etti ; sen hayattaki en değerli şeysin benim için dedi... ama sonra 2 yılın sonunda dedi ki hiç sorun yokken hem de ben sana hakettiğin şeyleri yaşatamıyorum çünkü senin beni sevdiğin kadar çok sevemiyorum...

çok seven taraf olmayın ... size naçizane tavsiyem ; kendime de hayat tecrübesi bu ... :)

iste bide su war senin swgilin gercekten yogunmus askerdeymis calısıyomus sorunları warmıs bak onlar anlasılır cnm ama bnm sewgilim tatilde sabahtan okula gidiyo oda hergun degil we öglen falan cıkıyo btn gün rahat geziyo tozuyo ewde...yani bnmkinin öyle bariz bi sorunu yok.ama bnmle görüsemiyor olusuna canı sıkılıyo sanırım beklemekten sıkıldı ztn cok sabırsız biri.bak 2.gundeyiz hala bi msj yazmadı cok cnm sıkılıyo

Ama bu belkide senin bakış açın.Neden bu şekilde kendi kendi yemektense arayıp öğrenmeyi denemiyorsun?En azından olumlu yada olumsuz sonuç elde etmiş olursn.Gerekirse hesap sor neden aramadın de?Belki mantıklı nedenleri var.Belkide oda adımı senden bekliyor...Ben olsam arardım...

bugune kadar zaten ben hep alttan aldım üstüne gitti tartıstıgımızda falan hatta o hep neyse falan diyip kapattı konuyu sinirleniyo hemen üstüne gitmek istemiyo..bak herseye dayanırım ama ilgisiz olusuna dayanamıyorum cok üzüldüm oyuzden kendimi cekmeye karar werdim.simdi sen bana yaz diyosun ama diyelim yazdım bana dcekki niye yazmadın 2 gundur we öyle bi konuscakki üste cıkcak bni haksz duruma düsürcek agzıda cok iyi laf yapar.sen olsan napardın ne derdin?

Ben olsam hesabını sorardım.
Eğer derse ki 2 gündür neden yazmadın neden aramadın?
Bende aynı şeyi sana sorucaktım aslında sen benden önce davrandın de.
Ve konuşmasına fırsat vermeden ya bana bir şey olsa sen beni hiç mi merak etmiyorsun de?Aaa ama pardon etseydin arardın aramadığına göre etmiyorsun o zaman biz neden birlikteyiz ki de?Bitmesini istiyorsan açık açık söyle sana peşinden koşucak biri gibi mi görünüyorum de.Bitiren taraf ben olmicam çünkü kendimi haklıyken haksız duruma düşürmek istemiyorum de.

Beklemek bence çözüm değil.İnsan kendi kendini yemekten başka bir şey yapmıyor.Olumlu yada olumsuz ne olucaksa sonuca ulaşmalı bence...Ama dediğim gibi mantıklı nedenleride olabilir bunu asla göz ardı etme derim...Önce mesaj yaz daha sonra bekle eğer uzun zaman geçse dahi cevap alamazsan o zaman konuşmanı yaparsın...

bir ilişkide kim daha çok seviyorsa o çaba sarfeder bu inkar edilemez bir gerçek... çünkü daha çok seven kaybetmekten korkar ; diğeri korkmaz çünkü o korkuyu hissettirmez çok seven...

kaçan kovalanır arkadaşlar... ama sürekli kaçmak da bana doğru gelmiyor... sürekli o ararsa evet gün gelir aramaz ve sen kendini savunamazsın ... bir bakmışsın elimde tutmaya çalışıyorum dediğin kişi elinden gidivermiş...

ama hep sen çabalıyorsan ve birgün sen aramadığında o da aramıyorsa sen arayana kadar orda durup düşüneceksin ... acaba senin başına birşey mi geldi de aramadın; arayamadın diye düşünmeli karşı taraf... bu sana verdiği değeri gösterir... aramıyorsa zaten senin hayatın için endişe de duymuyor demektir.. yani seni kaybetmek korkusu yoktur...ben bunu böyle yorumlarım ...

ilişkimde de böyle yorumlamşıtım ama o hep inkar etti ; sen hayattaki en değerli şeysin benim için dedi... ama sonra 2 yılın sonunda dedi ki hiç sorun yokken hem de ben sana hakettiğin şeyleri yaşatamıyorum çünkü senin beni sevdiğin kadar çok sevemiyorum...

çok seven taraf olmayın ... size naçizane tavsiyem ; kendime de hayat tecrübesi bu ... :)

hep aramıyo diil tbiki bkacgundur böyle sadece.normalde hep msjlasırız aksamlarıda arar.oyzden ilgisiz sewmeyen erkek kategorisine sokamam.ama endise olayına haklısın...ne olursa olsun yani trip attıgımı düsünüyo bile olsa 2 gun gecti ya insan bi sorar napıyosun hayattamısın diye.gerci oda benden bekliyodur off napcagıma karar weremiyorum bitürlü..bide bukdr uzadı bu durum smdi msj atsam ne dcem bu bir.ikiii smdi ben onu ihmal etms olucam we kndini sawunup bni haksız cıkarcakk bilmiyorum kafam cok karısık...kafamçokkarıştımafoldumben

Hep arayan sevdiğim bekliyen ben oldum...Tanışmamızdan ve birlikte olmamızdan yana bu hep böyle oldu.Ama biliyorum ki yoruldu haklıda.Artık karşılıklı...Ki arayıp sormamam kesinlikle sevmediğimden düşünmediğimden değil saçma sapan bir gurur ve inat yüzündendi...Ama yavaş yavaş büyüyorum hatalarımı burda okudukça paylaştıkça daha çok görüyorum...

hep aramıyo diil tbiki bkacgundur böyle sadece.normalde hep msjlasırız aksamlarıda arar.oyzden ilgisiz sewmeyen erkek kategorisine sokamam.ama endise olayına haklısın...ne olursa olsun yani trip attıgımı düsünüyo bile olsa 2 gun gecti ya insan bi sorar napıyosun hayattamısın diye.gerci oda benden bekliyodur off napcagıma karar weremiyorum bitürlü..bide bukdr uzadı bu durum smdi msj atsam ne dcem bu bir.ikiii smdi ben onu ihmal etms olucam we kndini sawunup bni haksız cıkarcakk bilmiyorum kafam cok karısık...kafamçokkarıştımafoldumben

Seni haksız çıkarsa ne olucak?Önemli olan haklı haksız durumumu yoksa ilişkinizin adını koyup yolunuza devam etmeniz mi?Eğer sana beni ihmal ediyorsun dersi buna üzülmek haksız çıktım yine diye düşünmek yerine sevinmelisin ki sevdiğinin sevgisinden şüphesi yok.Senden bir şeyler bekliyor demektir.Sende daha dikkatli olursun ve ilişkiniz yoluna girer.Eğer ilgisizse önemsemesse zaten öyle biri için üzüldüğüne değmez kanayan yarayı iyileştirmeye çalışmak yerine söküp atar zor olsada yoluna devam edersin...Üzme kendini herşey olucağına varır...

Belki sen burda üzülürken o mutlu...
Ama belkide sen burda üzgünken oda orda üzgün ve senden adım bekliyor...
Bunu bekleyerek bulamazsın...

Ben olsam hesabını sorardım.
Eğer derse ki 2 gündür neden yazmadın neden aramadın?
Bende aynı şeyi sana sorucaktım aslında sen benden önce davrandın de.
Ve konuşmasına fırsat vermeden ya bana bir şey olsa sen beni hiç mi merak etmiyorsun de?Aaa ama pardon etseydin arardın aramadığına göre etmiyorsun o zaman biz neden birlikteyiz ki de?Bitmesini istiyorsan açık açık söyle sana peşinden koşucak biri gibi mi görünüyorum de.Bitiren taraf ben olmicam çünkü kendimi haklıyken haksız duruma düşürmek istemiyorum de.

Beklemek bence çözüm değil.İnsan kendi kendini yemekten başka bir şey yapmıyor.Olumlu yada olumsuz ne olucaksa sonuca ulaşmalı bence...Ama dediğim gibi mantıklı nedenleride olabilir bunu asla göz ardı etme derim...Önce mesaj yaz daha sonra bekle eğer uzun zaman geçse dahi cevap alamazsan o zaman konuşmanı yaparsın...

cok tedirgin oldum.bakalım bu aksamda aramazsa cekerim bi ayrılık msjı.bu dediklerinide sayarım bir bir..artık 2gun oldu yani aklıma baska olasılıklar geliyo.ztn bir numaralı bi paranoyagım hemen kurarımmm

cok tedirgin oldum.bakalım bu aksamda aramazsa cekerim bi ayrılık msjı.bu dediklerinide sayarım bir bir..artık 2gun oldu yani aklıma baska olasılıklar geliyo.ztn bir numaralı bi paranoyagım hemen kurarımmm

Neden hemen ayrılık mesajı çekiyorsun canım?
Söylediklerim sana mantıklı bir açıklama yapmassa geçerli.
Belkide gerçekten allah korusun bir derdi bir rahatsızlığı var nerden biliyorsun?
Sen neden beni düşünmüyor derken belkide aynı soruları sevdiğin kendisine soruyor.Ki kendin söylüyorsun sadece 2 gündür böyle diye...Yaptığımız en büyük hata asla kafanda kurduklarına inanma.Bende senin gibiydim ve inan bana kalsa bu ilişki kaç kez bitmişti.Ama allahtan sevdiğim alayışlı sabırlı ve olgun biri.Aramızda yaş farkı çok az olmasına rağmen o her konuda benden daha düşünceli...Yinede bu ayrılık olmaz anlamına gelmez.Hayatta neler var allah herşeyin hayırlısını nasip etsin...

o benden önce dawrandı ayrılık msjı cekti....
konustuk biraz iste dedmki keske daha önce söleseydn ayrlmak istedgini iste bn hc ayrlmk istemedm ama böyle 2 gun sebepsz yere msj atmadn aramadın bn buseklde ugrasamam falan dedi bnde onun sogukluguna karsı öyle oldugumu falan söyledm uzunca msjlastık bn baskasımı war falan dedm oda hayır anlasamıyoruz ayrılamk istiyorm ben falan dedi.böylece bitmis oldu.nefes boruma nası bi agırlık cöktü anlatamam izn wersem gözlerim dolcak.

o benden önce dawrandı ayrılık msjı cekti....
konustuk biraz iste dedmki keske daha önce söleseydn ayrlmak istedgini iste bn hc ayrlmk istemedm ama böyle 2 gun sebepsz yere msj atmadn aramadın bn buseklde ugrasamam falan dedi bnde onun sogukluguna karsı öyle oldugumu falan söyledm uzunca msjlastık bn baskasımı war falan dedm oda hayır anlasamıyoruz ayrılamk istiyorm ben falan dedi.böylece bitmis oldu.nefes boruma nası bi agırlık cöktü anlatamam izn wersem gözlerim dolcak.

:(:( Keşke daha önce konuşabilseydiniz.Sorunlar susarak değil konuşarak çözülmeli bence.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım.Bir kez daha anladım ki sevgini göstericeksin.Senin ondan vazgeçtiğini düşünmüş belliki.İnan çok ama çok üzüldüm...Hayat süprizlerle dolu umarım en hayırlısı olur sizin için...

cnm senin durumun son derece acık...cocuk senden hoslanıyo ama adım atmasına ragmen ismini koyamamasının sebebi senden yeteri karsılıgı alamamıs olması..ne yazıkki günümüzde erkekler kızlar tarafından cok sımartıldıgı (artık kızlar cıkma teklif ediyo seni sewioyurm diyo ..) icin erkeklerin ataklıgında bi sorun olustu en kendine güweneni bile kızın kabul ediceginden yüzde yüz emin olmadan acılamıyolar.seninki zten anlattıgın kadarıyla bile acıkca kendini ortaya koymus ben tadını cıkar derim.flört et sende ona kelimelere dökmeden belli et ondan hoslandıgını gerisi gelir..

puchi arkadasim , bende senin gibi düsündüm , ama ben de yazdim iste gzl bi seyler..
ama senin dedigin gibi yüz yüze gelsek HAYATTA bi sey diyemez..
çok utangac ve cekingen , ve bende öyleyim , karsi karsiya oturup konusamiyoruz bile ,
göz göze gelemiyoruz bile anliyomusun ?

Sorması ayıp kaç yaşındasın tatlım?

Bende her zaman ilkim ve sonum olmasını istemişimdir.Sevdiceğim benim ilkim inşallah sonum olur yinede herşey nasip kısmet tabi.Seni çok iyi anlıyorum böyle hissetmen çok normal ve inan seninle gurur duydum.Çünkü çevrede birçok insan o kadar çok laylaylom düşünüyor ki senin böyle olgun olman çok hoşuma gitti.

Veee çok teşekkürler umarım bir ömür boyu sürer.Ve nasip olursa okul bitiminde söz düşünüyoruz bakalım hayırlısı:kedi:

BEN 17 YASINDAYIM !! :))) a.s sırnaşık şey ama bazen bana derler biraz daha 19-20 gibi gosteriyorsun diye , bazen yoo normal gosteriyosun yasini derler.. sal taktigimda yine iyi , türk usulü örtününce mesela 20 den fazla gösterdigimi dusunuyorum .. bu benim rahatsiz etmistir hep ,ama napalim , bende oyle genc gosterenlerden degilim belki de.. ama BANA SEN OLGUN dusunuyosun diyenler vardi evet.. hep gelecegi dusunmemden olabilir canim ya.. :kedi:
a.s benimle gurur duymandan ben cok sevindim COK tesekkur ederim NeKss çok sevindiim yaa kaydirigubbakcemile3
a.s. hayirlisi canim herseyin hayirlisi her zaman olsun
( bu arada benimde Ilkim o benim , ilkimsin dedigimde anlamamisti ama , ilk goz agrimsin demistim ):

:(:( Keşke daha önce konuşabilseydiniz.Sorunlar susarak değil konuşarak çözülmeli bence.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım.Bir kez daha anladım ki sevgini göstericeksin.Senin ondan vazgeçtiğini düşünmüş belliki.İnan çok ama çok üzüldüm...Hayat süprizlerle dolu umarım en hayırlısı olur sizin için...

ewt cnm sen haklıydın..bnmkinde yaramadı ilgisizlik taktigi....neyse ki dun aksam barıstık ayrılık msjını birazda inadıma yazmıs 2 gun bisey yazmadım diye..barıstık ama aramız limonii bide ayrıldıktn snra bn onun msjlarını kuzenime atarkn buna attm yanlıslıkla buna cok sinirlenms nası özelimizi acarsn baskasına falan bda msj atmıcam sana ararım gun icinde dedi ztn uzaktayız smdi msj falanda olmadan nası yürücek bu iliski blmiyorum sürekli knusamayız sncta bnde hep uygun olmuyorumm acamam her aradıgında..nası düzelticem aramızı?

ewt cnm sen haklıydın..bnmkinde yaramadı ilgisizlik taktigi....neyse ki dun aksam barıstık ayrılık msjını birazda inadıma yazmıs 2 gun bisey yazmadım diye..barıstık ama aramız limonii bide ayrıldıktn snra bn onun msjlarını kuzenime atarkn buna attm yanlıslıkla buna cok sinirlenms nası özelimizi acarsn baskasına falan bda msj atmıcam sana ararım gun icinde dedi ztn uzaktayız smdi msj falanda olmadan nası yürücek bu iliski blmiyorum sürekli knusamayız sncta bnde hep uygun olmuyorumm acamam her aradıgında..nası düzelticem aramızı?

Çok basit canım o yazmıyorsa sen yaz.Cevap vermesse alınmak yok ama.Sadece şöyle düşün gururunu kenara bırak.Sevdiğimi kırdım ve onun gönlünü alıyorum.Ben haksızım sinirlenmicem kendimide sevdiğimide üzmicem diye düşün...Sen sevgini belli et kaçma.Böyle davranmana rağmen değerini bilmiyorsa zaten kendi kaybeder.

Çok basit canım o yazmıyorsa sen yaz.Cevap vermesse alınmak yok ama.Sadece şöyle düşün gururunu kenara bırak.Sevdiğimi kırdım ve onun gönlünü alıyorum.Ben haksızım sinirlenmicem kendimide sevdiğimide üzmicem diye düşün...Sen sevgini belli et kaçma.Böyle davranmana rağmen değerini bilmiyorsa zaten kendi kaybeder.

cok saol canım ya bana nekadar yardımcı oldun bilemezsin.msj olayına aydınlandım resmen.sakayla karısıkta derimki sen yazmıyosun ama bana yasak degil sonucta:) önerilerine herzaman acıgım opuyorumnanaktan

he bide gönlünü nası alabilirim?yanımda olsa neyse de böyle uzaktan olunca iş laflara kalıyo...

cok saol canım ya bana nekadar yardımcı oldun bilemezsin.msj olayına aydınlandım resmen.sakayla karısıkta derimki sen yazmıyosun ama bana yasak degil sonucta:) önerilerine herzaman acıgım opuyorumnanaktan

Bak en doğrusu bu işte.Bu şekilde düşünmene ve yardımcı olabilmeme çok sevindim bu şekilde davranırsan sevgini göstermiş olucaksın zaten.Hani bir söz vardır ya iyi günde kötü günde diye.Sonuçra iki farklı cinsiyette iki farklı karakterde insanlarız her ilişkide yaşanır zaman zaman bunlar.Ki ben uzaktan uzağa devam edebilen ilişkilere büyük hayranlık duymuşumdur çıkarsız olduklarını düşünürüm hep.Bende sevdiceğimden ilk zamanlarımızda 9 ay ayrı kaldım.Ama atlattık şükür.Arada gerçek sevgi varsa olmicak şey yoktur.:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X