bir ilişkide kim daha çok seviyorsa o çaba sarfeder bu inkar edilemez bir gerçek... çünkü daha çok seven kaybetmekten korkar ; diğeri korkmaz çünkü o korkuyu hissettirmez çok seven...
kaçan kovalanır arkadaşlar... ama sürekli kaçmak da bana doğru gelmiyor... sürekli o ararsa evet gün gelir aramaz ve sen kendini savunamazsın ... bir bakmışsın elimde tutmaya çalışıyorum dediğin kişi elinden gidivermiş...
ama hep sen çabalıyorsan ve birgün sen aramadığında o da aramıyorsa sen arayana kadar orda durup düşüneceksin ... acaba senin başına birşey mi geldi de aramadın; arayamadın diye düşünmeli karşı taraf... bu sana verdiği değeri gösterir... aramıyorsa zaten senin hayatın için endişe de duymuyor demektir.. yani seni kaybetmek korkusu yoktur...ben bunu böyle yorumlarım ...
ilişkimde de böyle yorumlamşıtım ama o hep inkar etti ; sen hayattaki en değerli şeysin benim için dedi... ama sonra 2 yılın sonunda dedi ki hiç sorun yokken hem de ben sana hakettiğin şeyleri yaşatamıyorum çünkü senin beni sevdiğin kadar çok sevemiyorum...
çok seven taraf olmayın ... size naçizane tavsiyem ; kendime de hayat tecrübesi bu ... :)