• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eliki...

he bide gönlünü nası alabilirim?yanımda olsa neyse de böyle uzaktan olunca iş laflara kalıyo...

Canım sen kendini geri çekmessen zaten ortada gerçek bir sevgi varsa sevdiğinde zamanla yumuşucak daha olumlu yaklaşıcaktır.Ama bunların dışında kargoyla sende sevdiğini anlatan bir şeyler hazırlayıp gönderebilirsin.Ben sevdiceğim askerdeyken yapmıştım çokda hoşuna gitmişti...

ewt ztn dun bana sıkıldıgımı falan düsünme sıkılmıs olsaydım smdiye coktan ayrılmıs olurduk seni sewiyorum ben sewgmden asla süphe etme dedi.iste o msj olayına canım skldımadı degil......

ewt ztn dun bana sıkıldıgımı falan düsünme sıkılmıs olsaydım smdiye coktan ayrılmıs olurduk seni sewiyorum ben sewgmden asla süphe etme dedi.iste o msj olayına canım skldımadı degil......

Canım bu mesajına mı bozuldun sevdiceğinin...Bence çok doğru söylemiş.Sana ne söyledim uzaktasınız bir de ilişkiden çıkarı yok sevmese tabiyki ilişkiyi bitirir.Bence ilişkinde sende daha özenli olmalısın...

Canım bu mesajına mı bozuldun sevdiceğinin...Bence çok doğru söylemiş.Sana ne söyledim uzaktasınız bir de ilişkiden çıkarı yok sevmese tabiyki ilişkiyi bitirir.Bence ilişkinde sende daha özenli olmalısın...

yok o msjına niye bozuluyim ona bozulmadım.msj olayı derken bunun bna yazdıgı msjı kuzenime yolladm ya bnmkide ona cok snrlendi onu diyorumm

yok o msjına niye bozuluyim ona bozulmadım.msj olayı derken bunun bna yazdıgı msjı kuzenime yolladm ya bnmkide ona cok snrlendi onu diyorumm

Bozulmakta haklı düşünsene.Sen sevdiğinle özel bir an paylışıyorsun sevinç yada üzüntü senin yolladığın mesajı kuzenine atıyor sende olsan üzülür kızardın...En azından şimdi aranız güzel bende takılma daha fazla tadını çıkar anın...

bayanlar forumdaki konuyla alakalı topiklerde hep benzer sey yazılmıs bende öyle biliyodum hani erkek ilgisizse siz daha cok ilgisiz olun , kacan kowalanır durumu wardır ya...diyelim ki kactık sürekli aramadık ondan bekledik o yazınca yada arayınca gec cewap werdk onu sallamadıkk.......peki ya o da sizden bekliyosa arada haklı yada haksız olmadıgı icin o da sizin ilgisizliginizden rahatsızsa sewginizden süpheye düstüyse...bu çelişkiye can mı dayanır !

ama eger sen seviyorsan eninsonunda dayanamaz ararsın değilmi...
işte olay bu..
sen onun ilgsizliğinden bunalsan bile bi süre aramasanda eninde sonunda cayıp inadından onu kaybetmemek için ararsın dimi.. vazgeçmezsin..
eger oda seviyorsa nekdar şikayetçi olsada eninde sonunda arar..
aramalı..
haa aramıyorsa ben inanırımkii benim için uğraşmak yerine vazgeçmeyi seçti...
öyle adam içinde uğraşılmaz zaten...

bir ilişkide kim daha çok seviyorsa o çaba sarfeder bu inkar edilemez bir gerçek... çünkü daha çok seven kaybetmekten korkar ; diğeri korkmaz çünkü o korkuyu hissettirmez çok seven...

kaçan kovalanır arkadaşlar... ama sürekli kaçmak da bana doğru gelmiyor... sürekli o ararsa evet gün gelir aramaz ve sen kendini savunamazsın ... bir bakmışsın elimde tutmaya çalışıyorum dediğin kişi elinden gidivermiş...

ama hep sen çabalıyorsan ve birgün sen aramadığında o da aramıyorsa sen arayana kadar orda durup düşüneceksin ... acaba senin başına birşey mi geldi de aramadın; arayamadın diye düşünmeli karşı taraf... bu sana verdiği değeri gösterir... aramıyorsa zaten senin hayatın için endişe de duymuyor demektir.. yani seni kaybetmek korkusu yoktur...ben bunu böyle yorumlarım ...

ilişkimde de böyle yorumlamşıtım ama o hep inkar etti ; sen hayattaki en değerli şeysin benim için dedi... ama sonra 2 yılın sonunda dedi ki hiç sorun yokken hem de ben sana hakettiğin şeyleri yaşatamıyorum çünkü senin beni sevdiğin kadar çok sevemiyorum...

çok seven taraf olmayın ... size naçizane tavsiyem ; kendime de hayat tecrübesi bu ... :)

Katılıyorum..

Back
X