kızlar az evvel 20 dakika olmamıştır başıma gelen olayı sizinle paylaşmak istiyorum, çünkü gerçekten elim ayağım titredi,insanların artık at gözlüklerinden kurtulmaları için dua ediyorum, ve karar verdim anladım ki alttan almak efendi olmak karşınızda olan bazı kendini bilmezlere ayrı bi haz veriyor şimdi anlatacağım olayın benzerlerini öyle çok yaşadım ki daha şaşırmam ,afallamam diyordum yanılmışım, annemle alışveriş merkezine gittik çıkışta eve giden yol belli karşılıklı 2 kaldırım ve ortada araç yolu var o kaldırımlardan biri gidiş biri dönüş yolu , biz yolumuzda ilerliyorduk kaldırımda dar bu arada tek sıra gidiliyor,bir amca karşıdan bize doğru yürüyordu kaldırımdan inicem ama arabalar vızır vızır ,adam beni hiç umursamadan çarptı devam etti,elimdeki poşetlerle sendeledim resmen, ama otomatik olarak pardon dedim çünkü karşımdaki bir amca belki 60 yaşındadır ,adam döndü ve yemin ediyorum abartmıyorum
- önüne baksana,erkek geliyo, bide kapalı olcaksın dedi
- ne diyosun amca:44: dedim ,algılayamadım çünkü o üstüme gelip çarptığı halde bana kızıyor ve kapalı olmama laf çarpıyordu
-önüne bak önüneee dedi
- amca araba geliyordu , inemedim ,pardon da dedim üstelik sizin yolunuz burası değil dedim
- laf yetiştiriyo bide , terbiyesiz kapalıyım diye gezerler , karşıdan erkek geliyo dedi yine, bende dayanamadım allah seni ıslah etsin dedim ama çok üzüldüm arkadaşlar neden böyleyiz? neden düşmanız birbirimize, kapalı olmak suç mu? her ortamda mutlaka biri çıkıp kırıcak mı böyle?
- önüne baksana,erkek geliyo, bide kapalı olcaksın dedi
- ne diyosun amca:44: dedim ,algılayamadım çünkü o üstüme gelip çarptığı halde bana kızıyor ve kapalı olmama laf çarpıyordu
-önüne bak önüneee dedi
- amca araba geliyordu , inemedim ,pardon da dedim üstelik sizin yolunuz burası değil dedim
- laf yetiştiriyo bide , terbiyesiz kapalıyım diye gezerler , karşıdan erkek geliyo dedi yine, bende dayanamadım allah seni ıslah etsin dedim ama çok üzüldüm arkadaşlar neden böyleyiz? neden düşmanız birbirimize, kapalı olmak suç mu? her ortamda mutlaka biri çıkıp kırıcak mı böyle?