elim ayağım titredi

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
kızlar az evvel 20 dakika olmamıştır başıma gelen olayı sizinle paylaşmak istiyorum, çünkü gerçekten elim ayağım titredi,insanların artık at gözlüklerinden kurtulmaları için dua ediyorum, ve karar verdim anladım ki alttan almak efendi olmak karşınızda olan bazı kendini bilmezlere ayrı bi haz veriyor şimdi anlatacağım olayın benzerlerini öyle çok yaşadım ki daha şaşırmam ,afallamam diyordum yanılmışım, annemle alışveriş merkezine gittik çıkışta eve giden yol belli karşılıklı 2 kaldırım ve ortada araç yolu var o kaldırımlardan biri gidiş biri dönüş yolu , biz yolumuzda ilerliyorduk kaldırımda dar bu arada tek sıra gidiliyor,bir amca karşıdan bize doğru yürüyordu kaldırımdan inicem ama arabalar vızır vızır ,adam beni hiç umursamadan çarptı devam etti,elimdeki poşetlerle sendeledim resmen, ama otomatik olarak pardon dedim çünkü karşımdaki bir amca belki 60 yaşındadır ,adam döndü ve yemin ediyorum abartmıyorum
- önüne baksana,erkek geliyo, bide kapalı olcaksın dedi
- ne diyosun amca:44: dedim ,algılayamadım çünkü o üstüme gelip çarptığı halde bana kızıyor ve kapalı olmama laf çarpıyordu
-önüne bak önüneee dedi
- amca araba geliyordu , inemedim ,pardon da dedim üstelik sizin yolunuz burası değil dedim
- laf yetiştiriyo bide , terbiyesiz kapalıyım diye gezerler , karşıdan erkek geliyo dedi yine, bende dayanamadım allah seni ıslah etsin dedim ama çok üzüldüm arkadaşlar neden böyleyiz? neden düşmanız birbirimize, kapalı olmak suç mu? her ortamda mutlaka biri çıkıp kırıcak mı böyle? :43:

her yerde böyle bende çok sinir oluyorum açığım ama yanımda başka birisine yapılsa da sinir olurum her şeye dini müslümanlığı kapalılığı karıştırıyorlar terbiyesizler

kızlar az evvel 20 dakika olmamıştır başıma gelen olayı sizinle paylaşmak istiyorum, çünkü gerçekten elim ayağım titredi,insanların artık at gözlüklerinden kurtulmaları için dua ediyorum, ve karar verdim anladım ki alttan almak efendi olmak karşınızda olan bazı kendini bilmezlere ayrı bi haz veriyor şimdi anlatacağım olayın benzerlerini öyle çok yaşadım ki daha şaşırmam ,afallamam diyordum yanılmışım, annemle alışveriş merkezine gittik çıkışta eve giden yol belli karşılıklı 2 kaldırım ve ortada araç yolu var o kaldırımlardan biri gidiş biri dönüş yolu , biz yolumuzda ilerliyorduk kaldırımda dar bu arada tek sıra gidiliyor,bir amca karşıdan bize doğru yürüyordu kaldırımdan inicem ama arabalar vızır vızır ,adam beni hiç umursamadan çarptı devam etti,elimdeki poşetlerle sendeledim resmen, ama otomatik olarak pardon dedim çünkü karşımdaki bir amca belki 60 yaşındadır ,adam döndü ve yemin ediyorum abartmıyorum
- ne diyosun amca:44: Dedim ,algılayamadım çünkü o üstüme gelip çarptığı halde bana kızıyor ve kapalı olmama laf çarpıyordu
-önüne bak önüneee dedi
- amca araba geliyordu , inemedim ,pardon da dedim üstelik sizin yolunuz burası değil dedim
- laf yetiştiriyo bide , terbiyesiz kapalıyım diye gezerler , karşıdan erkek geliyo dedi yine, bende dayanamadım allah seni ıslah etsin dedim ama çok üzüldüm arkadaşlar neden böyleyiz? Neden düşmanız birbirimize, kapalı olmak suç mu? Her ortamda mutlaka biri çıkıp kırıcak mı böyle? :43:

densiz olunca her yerde var canım ,siz öylesine denk gelmişsiniz,kapalısınız diye aklınızdan öyle düşünceler geçirmeyin,2 farklı dinden son derece modern insanlarla uzun yıllar çalıştım ,bende kapalıyım ve sonsuz saygılılardı bu sana bir örnek olsun diye yazıyorum,sevgiler.

Allah inandırsın birkaç ay önce aynı olayı bende yaşadım .
Adam geldi bana çarptı pardon dedim dikkat et mal dedi .
Amca sen geldin üstüme üstüme dedim .
Napıyım kaldırıma mı çıkıyım dedi .
Tamam amca neyse diyorum adam arkamdan bağırıyor o tayt giy kendini göster sen anca ..

Yani anlayacağın kapalıda olsan açık da olsan diyecek bir şey bulur bunlar .
Düşüncesiz, anlayışsız insan çook .

gençler bıttıde amcalara sıra geldi herhalde iğrenç bi durum başıma gelmedı ama gelse bende öfkelenırdım

konu sahıbı arkadaşım bır arkadaşımızda yazmış oda açıkmış sneın açık yada kapalı olmanla alakası yok

insanların cehaletıyle alakalı bı durum

İnsan işte her türlüsü var,

Bir kaç ay önce otobüste bir genç bana yer vermek için kalktı, tam oturacağım dur abla dedi baktım; şu bayan kapalı o otursun dedi, kadında ay evet lütfen erkeklerden çok rahatsız oluyorum dedi

Boğazıma bir yumruk oturdu, baktım, baktım,baktım

Sözün bittiği yerdi...

- ne diyosun amca:44: dedim ,algılayamadım çünkü o üstüme gelip çarptığı halde bana kızıyor ve kapalı olmama laf çarpıyordu
-önüne bak önüneee dedi
- laf yetiştiriyo bide , terbiyesiz kapalıyım diye gezerler , karşıdan erkek geliyo dedi yine, bende dayanamadım allah seni ıslah etsin dedim ama çok üzüldüm arkadaşlar neden böyleyiz? neden düşmanız birbirimize, kapalı olmak suç mu? her ortamda mutlaka biri çıkıp kırıcak mı böyle? :43:

Çok iğrenç bir düşünce şekli amcanınki erkek geliyor erkek ne demek ya? Erkeksen ne olmuş? İnsan olamamışın! Bak ben de sinirlendim şimdi... İnsanlıktan nasibini alamamış insan çok maalesef.

her yerde böyle bende çok sinir oluyorum açığım ama yanımda başka birisine yapılsa da sinir olurum her şeye dini müslümanlığı kapalılığı karıştırıyorlar terbiyesizler
aynen öyle bu çok incitici ve kırıcı, bene bir kapalının bir açığa laf söylediğini görsem sinir olurum ve savunurum açık olan kişiyi ,bu tavırların insanlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum

densiz olunca her yerde var canım ,siz öylesine denk gelmişsiniz,kapalısınız diye aklınızdan öyle düşünceler geçirmeyin,2 farklı dinden son derece modern insanlarla uzun yıllar çalıştım ,bende kapalıyım ve sonsuz saygılılardı bu sana bir örnek olsun diye yazıyorum,sevgiler.

haklısınız bende anlayışlı olan insanları gördüm ,böylesine bir süredir peş peşe denk gelmek beni gerdi sanırım:43:
Tamam amca neyse diyorum adam arkamdan bağırıyor o tayt giy kendini göster sen anca ..

Düşüncesiz, anlayışsız insan çook .[/QUOTE işteee o da aynı önce insan olmayı öğrenmek lazım açık diye laf sokmak kapalı diye laf sokmak ne ayıp ne ahlaksızca

Bu durumla o kadar çok karşılaştım ki şaşırmıyorum artık.

Bankada beklerken aradan girenlere tepkimi gösterince benden sonra bekleyen amacada'' bunlar böyle işte'' dedi.Hakkımı savunmam bile göze batıyor ne diyeyim.İş hayatında iseniz eğer inanın bu sorunlar çok oluyor.Benim patronumdan ALLAH razı olsun ne namazıma karışır ne orucuma.İlk işe girdiğimde namaz kılmam sorun olursa hiç başlamayayım dedim.Kendisi de bana mı kılıyorsun istersen günah çıkart ben karışamam dedi.:)))Birde bunun yükünü alırsam oooooo demişti.Halende 6 senedir aynı yerdeyim.

Bir kaç ay önce otobüste bir genç bana yer vermek için kalktı, tam oturacağım dur abla dedi baktım; şu bayan kapalı o otursun dedi, kadında ay evet lütfen erkeklerden çok rahatsız oluyorum dedi

Sözün bittiği yerdi...

Senin bahsettiğin olayı yaşamadım ama bizzat şahit oldum. İstanbulda bir otobüse bindim. İhtiyar açık bir bayan otobüse bindi zar zor duruyor ayakta. Bir Allah'ın kulu kalkıp yer vermedi. 2 dakika sonra kapalı bir bayan bindi 45 lerinde o kadına aynı anda 2 erkek yer vermeye çalıştı. İnsanların bu mantığı değişmedikçe böyle olmaya devam edecek. O yaşlı kadın ayakta duramıyorken açık diye yer vermediler. Böyle insanlığa yazıklar olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
kapalısın diye erkek görünce kaçman lazım, o erkek ya bütün yollar onun, her konuda üstünlük onun, sen de bir kapalı olarak bu üstünlüğe saygı duymak zorundasın onun gözünde, dinin emri bu sanki...

açıksan hiç sokağa çıkma zaten, daha bu geçtiğimiz ramazan bana da, anne olmuşsun hala utanmadan baldır bacak açmış geziyorsun milleti günaha sokuyorsun dedi dedem yaşında bir amca. üstelik diz boyu bermuda var üstümde ve üstelik tam bir tosuncuğum öyle dikkat çekici bir halim de yoktu.

kafayı yemiş bunlar, başka açıklaması yok :ssz:

Ben de bir gün yolda yürüyordum sağdan sağdan, bir adam geliyor ama üstüme çıktı nerdeyse
Ben de alışmışım yani ya karşı taraf bir yana kayar ya ben ama erkekse yol verirler genelde
"Kadınsanız kadınlığınızı bilin, çekilin yoldan." dedi pis pis bakıp gitti :53:

Bu durumla o kadar çok karşılaştım ki şaşırmıyorum artık.

Bankada beklerken aradan girenlere tepkimi gösterince benden sonra bekleyen amacada'' bunlar böyle işte'' dedi.Hakkımı savunmam bile göze batıyor ne diyeyim.İş hayatında iseniz eğer inanın bu sorunlar çok oluyor.Benim patronumdan ALLAH razı olsun ne namazıma karışır ne orucuma.İlk işe girdiğimde namaz kılmam sorun olursa hiç başlamayayım dedim.Kendisi de bana mı kılıyorsun istersen günah çıkart ben karışamam dedi.:)))Birde bunun yükünü alırsam oooooo demişti.Halende 6 senedir aynı yerdeyim.

Konu dışı olacak ama sormak istiyorum kapalıyken iş bulmakta zorlandınız mı? Özel sektörde en azından şimdiye kadar benim çalıştığım yerlerde kapalı bayan çalıştırmıyorlar. Çalışmak zorunda olduğumdan çekiniyorum. Arkadaşım patır patır açıldılar. Böyle birşey yaşamak istemiyorum :18:

Senin bahsettiğin olayı yaşamadım ama bizzat şahit oldum. İstanbulda bir otobüse bindim. İhtiyar açık bir bayan otobüse bindi zar zor duruyor ayakta. Bir Allah'ın kulu kalkıp yer vermedi. 2 dakika sonra kapalı bir bayan bindi 45 lerinde o kadına aynı anda 2 erkek yer vermeye çalıştı. İnsanların bu mantığı değişmedikçe böyle olmaya devam edecek. O yaşlı kadın ayakta duramıyorken açık diye yer vermediler. Böyle insanlığa yazıklar olsun.

Sözün bittiği yerdi...

aynı şeyi ben de karnım burnumda hamileyken ve elimde açık damaryolu varken yaşadım, bana yer vermeyip yarı yaşımda kapalı bir kıza 3 kişi birden yer verdi.

Düşüncesiz, anlayışsız insan çook .

terbiyesiz adam çok sinirlendim okuyunca ben birine çarpsam yaşı cinsiyeti farketmez hemen afedersiniz derim ama niyeyse daha bana diyen çıkmadı bayan erkek farketmiyor çarpıyor umurunda değil ama ben erkeklerden çok bayanlardan nezaket bekleyenlerdenim bayansın ya biraz kibar ol nazik ol pardon demeyi bil zaten yeterince çok özür dileyerek yazıyorum öküz var onlara benzeme ayrıca bunun kapalı olmaklada ne ilgisi varsa amca niye öyle demiş anlayamadım kapalı olması ikinci sınıfmı yapıyor onu karşıdan erkek geliyor hemen hazırolamı geçsin yol hakkı kiminse o geçer bu kadar basit o yaşa gelmiş önce insan olmayı öğrensin kalp kırmamayı öğrensin o adam

Son düzenleme:
Ne kadar sacma sapan hareketler ya yorumların bı kısmını okudumda şok içindeyim :53: İnsanları insan olarak degilde ; kapalı - acık olarakmı sınıflandırıyolar bu nasıl bi zihniyet... Bende acıgım evet ama kapalı birinede böyle bi laf asla söylettirmem cıldırırım :47: bide 60 70 yasında ki amcalar hay Allahım sen herkese akıl fikir ver :20: Bende bazen magazalarda fln kocaman kocaman kadınlar çarpıp geçiyo artık bende alıstım carpa carpa geciyorum demek ki kural buymuşşş :47:

toplumumuz o kadar cahilleşmiş ki arkadaşlar... insan insana bakarken bile tanımadan kapalı yada acık olmasıyla değerlendiriyor.
ama malesef bu okadar yaygınlaşmışki önüne geçemiyorz. tramwaylar, otobüsler hep bu tip insanlarla dolu... sık sık benimde karşılaştıgım ve şikayet ettiğim konulardan bırısıdır bu konu:50:

Bir de daha 2 hafta önce oldu aklıma geldi :53:
Kızın biri bana çarptı ama böyle nasıl diyim erkekler kezban derler ya kro bir tip
Ben de şok oldum "Aaa ezseydin." dedim :53:
"Gel istersen onu da yaparım." dedi
Tövbe insan bir pardon der :53:

aynı şeyi ben de karnım burnumda hamileyken ve elimde açık damaryolu varken yaşadım, bana yer vermeyip yarı yaşımda kapalı bir kıza 3 kişi bir
den yer verdi.
[/QUOTE

YER VERİLENDE YANINDA HAMİLE YADA YAŞLI VARSA OTURMAMASI GEREKİR ,SEVGİLER.

Back
X