elim kolum titriyor sinirden...

illaki vardır yaşanmışlıkların ki eşinin ailesiyle konuşmuyorsun.
ama bu yaşanmışlıklarda tek hatalı onlarmıydı diye düşündüm açıkçası.
çünkü bu konuda sinirden elini ayağını titreten olayda bana göre haklı değilsin.
daha önceki konunda babası eşime ''anneni çok ihmal ettin'' demiş.
buna da çok sinirlenmişsin.
ben evliyim ve benim kayınvalidemde bu tarz olayları hep yapar,
herşeye hastalanır,duygu sömürüsü yapar.
ben böyle olayları takmıyorum,oğluyla onun arasında,kadın ilgi bekliyor.
yaşlı kadın oğluna,kızına şımarıyor diyorum.
sende biraz böyle baksan olaylara huzurunu bozmazsın en azından.
daha öncede dediğim gibi ben evlenince kız veya erkek diğer tarafın ailesiyle konuşmadığında sinirleniyorum.
kimse evlendiği kişinin ailesiyle anlaşmak zorunda değil,ama bana göre saygılı olmak zorunda.
onların yaşına hürmeten ,buda böyle bir insan ,onun karakteri bu diye hoşgörülü olunup,mesafeli yaşamak(kavgasız ,gürültüsüz)bu kadar mı zor.??

zor değil elbette...zaten sorunda okadar göstermiş oldugum saygıya ve hürmete ragmen en agza alınmayacak kelimelerle, gurbetten kendilerinin yanına oğullarıyla birlikte gelen gelini kovarak saygısızlıgın en üst seviyesini yaşattılar bize...
ya arkadasım sen hiç ruh sağlıgı bozuk insanlarla karşılamadınmı, ben karşılaştım ve şaştım kaldım, bu kadar basit... benim eşim zaten bana dediki sen azınla kus tutsan bizimkilere yaranamazsın... yani kendi oğlu biliyor ne oldugunu ailesinin. şimdi siz benim karsımdaki kişlerin kişiliklerini bilmeden ki bende olsaydım sizin gibi yapıcı konusurdum ama olmuyor ne yapsam olmadı.. sorunlu insanlar...kimse sevmiyor onları. çevreleri öyle daralmışki...bunlar karı koca ve cocuklarla bile bir araya geldiklerinde sürekli başkalarını çekiştiren insanlar, her şeyi herkesi laf ediyorlarrr..

Canim seni anlamaya calisiyorum, eminim ki sinirlerini bozan sdc arayip haber vermeleri degildir.
Insan sogudukca, ucuncu kisiler yuzunden esiyle kotu olmaya basladikca, evindeki huzur kacmaya basladikca, her seyleri de gozune batmaya basliyor insanin.
Biz evlatlar, buyuklere gore daha az deneyimliyiz ve onlarin bize yol gosterici olmalari gerektigine inaniyorum ben.
Herkes ayni olgunlugu tasimiyor ama ne yazikki.
Huzurlari kacar mi diye dusunseler yaptiklarinda, inanki bir kac adim geride dururlar zaten.
Anlasmak, ortak noktalari bulmak gercekten cok zor.
Biz sukur ki ailelerden yana bu sikintilari yasamiyoruz ama arada puruzler ne yazik ki cikiyor.
Insanin oldugu her yerde oldugu gb.
Onemli olan olaylar karsisindaki tutumunu belirlemek.
Ne yazikki diyorlar ya politik davranmak gerekiyor diye, haksizda sayilmazlar.
Her hangi bir olumsuz haberde once esinin yaninda oldugunu hissettirip, sende ilgileniyormus gb davransan, daha sonra olay yatistiktan sonra, sana gore yanlis olan kismini esine aktarsan, sanirim daha etkili olursun.
Esinin ailesine haber vermeyin diye istedigin kadar ilimli konusma yap, fikri degismez insanlarin, haliyle zikirleri de ayni kalir.

sanslısın kı esın arkanda sanslısınkı sinsi deil aleni yapıo :((:2::2::2::2::2::2::2: bıde sınsı sınsı oglunu doldurusa getıren kvler var hıc bıseyı ispatlıyamıyosun senı suclu duruma düşürüolar :27::27::27::27::27::27::27:

malesef benimki de bu gruptan.saman altından su yürüten cinsten.sinsi şey...

Back
X