Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam, bazı yorumları okudum da bazıları güllük gülistanlık maşallah, hal dert anlayacak gibi değil birde konu sahibinin iyice sinirlerini bozmuşlar yazık, kadın zaten sinir olmuşta açmış konuyu.. konu sahibi arkadaşıma sonuna kadar hak veriyorum, bende aynı şekilde taa uzaklardan olan biten herşeyin eşime anlatılması ve burda onun mutsuz olması benide çok üzüyor, kesinlikle eşimi düşündüğüm için, onun uzak olduğunu bile bile elinden birşey gelmeyeceğini bile bile herşeyi eşime anlatıp üzmeye anneside olsa hakkı yok, benim eşim kıymetli anneside olsa onu üzmesine izin vermem.. o kadarki eşim o evden ayrılalı 13 sene olmuş, evlerindeki kayıp bir evrağı bile (tapu) telefon edip eşime soruyorlar ve eşim onu hiç görmedim bile nereden bileyim diyor.. pes artık yani kaynanamdanda onun nazlarından, oyunlarından, duygu sömürüsü yapmalarından da nefret geldi artık, bıktım usandım hayatımda hiçbir insan beni bu kadar stres sahibi yapmamıştı.. bizimde derdimiz sıkıntımız oluyo ama arayıpta kaynanaya anlatmıyoruz üzülmesin kadın diye biz düşünceliysek oda öyle olsun bi zahmet (acil ve önemli konular hariç tabi).. kim ne derse desin herkesin hayatı aynı değil dışarıdan ahkam kesmek çok kolay, iyi olun demek çok kolay ama herşey karşılıklı iyilikte bir yere kadar insanda sabırmı bırakıyolar, biraz iyilikten sonra ne varsa suistimal ediyolar, daha fırsat bulsalar tepemize çıkacaklar bi rahat huzur vermiyorlar.. sinir stres sahibi olduk yahu.. kadında dertlenmiş yazmış ne diye iyice canını sıkıyorsunuz.
ya kadına hem aleni, hem arkadan doldrumaya çalışıyor, farketmiyor her numara var ondasanslısın kı esın arkanda sanslısınkı sinsi deil aleni yapıo2::2::2::2::2::2::2: bıde sınsı sınsı oglunu doldurusa getıren kvler var hıc bıseyı ispatlıyamıyosun senı suclu duruma düşürüolar
![]()
bızım erkeklerde iş yok ben dıyım sıze bnm babam karı gıbıdır ortalık karıstırıcı kocam hakkında atar tutar bı gusel mıcar sıvarım susar yok bole erkek anasının cenesını kapatacak...bak yıne cinlendim haa...![]()
orkide_mle çok fazla ortak özelliğiniz var sanki,aynı sorunları yaşamanıza şaşırmadım...
babanız hakkında böyle konuşuyorsanız vah ki ne vah kayınpederinize kayınvalidenize....
sen başka konularda bahsetmişssinya çok çekingenim falan diyee.... bu çekingenlik sende reel ortamda pasifliğe neden olmuşki, burda sanal alemde ona buna saldırarak kendini rahatlatmaya çalışıyosun..
çok ilginç bir vaka... arkadaş, başkasına cevap verirken bile benden bahsediyorr
ama inanki beni hiiiiççç sinirlendiremiyorsun, ne yapmaya çalıştığını anladığım insanlara karşı soğukkanlıyımdır...merak etme benim için bi önemin yok.. başka konularda başka başlıklarda bile bana sataşabilirsin güzel kardeşimmm
sen başka konularda bahsetmişssinya çok çekingenim falan diyee.... bu çekingenlik sende reel ortamda pasifliğe neden olmuşki, burda sanal alemde ona buna saldırarak kendini rahatlatmaya çalışıyosun..
çok ilginç bir vaka... arkadaş, başkasına cevap verirken bile benden bahsediyorr
ama inanki beni hiiiiççç sinirlendiremiyorsun, ne yapmaya çalıştığını anladığım insanlara karşı soğukkanlıyımdır...merak etme benim için bi önemin yok.. başka konularda başka başlıklarda bile bana sataşabilirsin güzel kardeşimmm
pea sana artık pehhhh diyorum
senin bu konuda böyle derdin yok haliyle, olup olmadıgında evlendikten sonra yazarsan bizde okuruz, bizde yorum yaparız.. evlendikten sonra belki sende başka şeyleri dert edeceksin bizde seni eleştirecez. hatta benim ne demek istedigimi ozaman anlayacaksın, şuan sen bekarsın toz pembe hayallere dalmışsın ama evlenince gerçek hayatın ne oldugunu göreceksin. sadece benim konumla alakalı değil, hayat felsefende değişecek arkadaşım..
allah kimseyi evinde çoluguyla çocuguyla mutsuz etmesin.cicim aylarında olsun sonraki aylarda olsun,hem oğlunun hem gelinin başının etini yiyen kayınvalideye kayınpedere hiç kimseyi denk getirmesin.. senide....
kısmetse daha biraz var evlenmemize:) nişanlım okulunu bitirdi ingilterede çalışıyor,ailesine ev almak için para biriktiriyor öncelikle,sonra inşallah bizim için çalışacak 1.5 yıl vardır yani evlenmemize,inşallah olur.
allah esirgesin derdim olmasın,kimsenin derdi olmasın,çok içten söylüyorum...
aslında herkes çevresindeki insanların yerine koysa kendisini, biraz olsun düzelir herşey diyorum ben.
yorum yazarken en başta kendi ailemi düşünüp empati yapıyorum ondan sinirleniyorum. mesela benim kardeşim evlenmiş olsa,gelin annem babam hakkında böyle saysa saydırsa...herkes de geline hak verse nasıl hissederdim diye düşünüyorum... çünkü ailem benim için çok önemli,ve annem erkek annesi,kısmetse o da bir kadının kayınvalidesi olacak, bana göre iyi bir kadın(annem tabiki iyi) ama o kızla anlaşamazsa birşekilde ve kız annem hakkında böyle düşünse konuşsa,delirirdim.
insan kayınvalidesini şüphesiz ve şüphesiz ki annesi kadar sevemez,ama en azından annesi gibi saygı gösterirse biraz olsun tartışmalar
azalır diyorum.kayınvalide mesela iyiniyetli bir insan değilse,bir kere iyilik yaparsın anlamaz,iki kere yaparsın anlamaz,ama iyi davranmaya devam edersen taş olsa yumuşar diyorum.ki sevdiğin insanı onlar var etmiş.biraz saygıyı hakediyorlar,hiç olmazsa kocan için yaptıkları için...
moralim bir bozukki, sanki savaştan çıkmış gibiyim.psikolojim altüst..
eşimin teyzesi anjiyo oldu, ama taaa 1000lerce km öteye nasıl bir anlattılar sormayın, eşim .çok panikledi,hemen beni aradı teyzem çok kötü olmuş diye.. haliyle bende çok panik oldum ama anjiyo oldugu ameliyattan çıktıktan sonra söylenildi,ameliyattayken kaynanam her dakka canlı yayın gibi, yok kalbi durmuş, yok damarı bilmem ne olmuş, az daha beyin kanamasından giidiyormuş falan diye eşime söylemiş,bizi burda helede eşimi öyle streslendirdiki... daha neler neler offfff..
az önce eşime dedimki uzaktasın , elini kolun yetişmiyor,nedir hemen yetiştirdiler sana, ameliyat olduktan sonra haber versinlerdi, oğlum böyle bir durum oldu ama suan teyzen iyi deseydiler dedim...
ya onlar söylerler, üzülmemizi falan düşünmezler dedi, sonra bak sende stres oldun falan diye bişeyler konuştum...
ayol ters tepti adam bana diyorki tabiki herşeyden haberim olacak,sağlık bu, sen niye böyle söylüyosun millet ölüm kalım derdinde sen böyle niye haber verdiler diyorsun ... bende dedimki ameliyattan sonra haber versinlerdi,tartıştık telde...
ya bunlar nasıl bir aile ya.... burda bile bizi huzursuz ettiler....
ya gecen ay annem düşmüş, az daha beli kırılıyormuşta bana söylemediler, tesadüfen 1 ay sonra agzından kaçırıd kardeşim ben üzülmeyeyeim diye, ama onların yaptıgına bak yaaa
bunlar nasıl bir ana baba yaaaaa , bunlar yarın dedeni anannen, babanene, büyükbaban, amcan,teyzen, yiyenin, herkesin uzak yakın farketmez önemli önemsiz hastalık haberini canlı yayın yapacaklarda bizi herşeyde huzursuz edeceklerrr ..
ya gecen gün eşim diyorki babam cok hastaymıs, örtü döşek yatıyormuş , çok felaket hastaymıs ne dedim, grip olmuş heriff
, ya uzaktaki adamı oğulları olsun kızı olsun farketmez üzmek için ellerinden geleni yapıyorlar, o kadar çok abartıyorlarki.....
bizi hep huzursuz ediyorlarrrr![]()
???
benim yazdıklarımmı çirkinleşmeye başlamış pardon da hangi yazdığım sinmedi içinize (konu sahibi kayınpederine herif diyor,konu açıyor bencilliği üstüne yazıyor),hem size ne oluyor allahaşkına? kadın bana istediğini söylesin eşinin ailesi hakkında atsın tutsun işinize mi geliyor böylesi? helva dövücünün hık deyicisi gibi oluyor kişiler saçma yere yandaşlık yapınca...sadece forumda konudışı mesaj olmasın diye özelden yazıyorum.
komik:)
Arkadas bana da satasmıs:)) Çok güldüm yaa. Canı çirkeflik yapmak istiyor heralde. Konu sahibine konuyu uzatmanın alemi yok çirkinleşmeye başladı dedim diye bana sataşma gereği duymuş
sizde aynı sorunları yaşıyor olmalısınız orkidemle...çok şaşırdığımı söyleyemem...uzatmanın alemi yok konu çirkinleşmeye başladımı yazdınız acaba,bana hitaben(arkadaşın mesajları çirkinleşmeye başladı diye) bişeymi yazdınız,ne yazdığınızı bir tekrar okuyun bakalım ne yazmışsınız? daha ne yazdığınızdan haberiniz yok...
durup dururken yazmadım özel mesajı size.
Peki senin annen erkek kardeşinin karısına konu sahıbıne davranılan gibi davransa( konu sahıbının dıger konularına bak), o zaman gelininiz serzenişte bulunmasın mı? Belliki çok dolmuş kızcagız ve herif diyivermiş. Bu mu sizi sıkan. İnsanlar evlendiklerinde ne sorunlar yaşıyor biliyormusunuz siz.