elim kolum titriyor sinirden...

sıktın ama ya.... hala odunumun parası diyorsun,sana ne laf anlatılır ne bişey söylenilir, muhabbetinden hiç haz alınacak biri değilsin...
kızlar lütfen cevap vermeyelim bu zavallıya, ona cevap yazıyoruz.hem parmaklarımıza yazık hemde ona cevap yazarken zamanımıza...

sıktın ama ya.... hala odunumun parası diyorsun,sana ne laf anlatılır ne bişey söylenilir, muhabbetinden hiç haz alınacak biri değilsin...
kızlar lütfen cevap vermeyelim bu zavallıya, ona cevap yazıyoruz.hem parmaklarımıza yazık hemde ona cevap yazarken zamanımıza...

yeminederim asaletinden gözlerim yaşarıyor...(gülmekten)

tabi senin parmaklarına yazık,o parmaklarla daha eşinin ailesinin başına daha ne çoraplar örülmeye hazırlanılıyor değilmi?aman parmaklarına iyi bak. muhabbetimden haz almazsın zaten çünkü istediğin şeyleri söylemiyorum.ben çok haz alıyorum ama senin muhabbetinden...edep öğreniyorum valla, edepi senden öğreniyorum cidden.sağol:)

artniyetliler çünküüü bencilerr hayatlarınd asadece insanları üzmek için odaklanmış insanlar varr allah ıslah ettsinnn eşnizde taviz veriyorr demekii ailesinee hatata büyük ailesinede ozamn sizde aynını yapınn bak izle bakalımm durumalrı

benzer şeyleri yaşamış biri olarak şunu önerebilirim size,
eşinize bu konuda asıl derdinizin eşiniz olduğunu güzelce anlatın öncelikle.
sonrasında da ortalığı karıştıran her kimse, onunla görüştüğünüzde bu tarz çok ciddi olmayan sağlık sorunlarının eşinize anlatılmasını istemediğinizi çünkü eşinizin aradaki mesafeden dolayı kendisine durumun ciddiyetini örtmek için yalan söylenmiş olabileceğini düşündüğünü bu yüzden de çok panik yaptığını ama elinden de bir şey gelmediğini söyleyin.
ailede uzak mesafedeki bir yakınımız vefat ettiğinde genel olarak öncelikle ilk söylenen beyaz yalan o yakınımızın durumunun ciddi olduğunu söylemek olur, ki cenazeye gelene kadar metanetini koruyabilsin.
bu noktadan hareket edebilirseniz karşınızdaki de susar, tabi anlayacak kapasitesi varsa.
yoksa her hapşırık tıksırtıkta ortalığı velveleye vermenin tek amacı ilgi çekmek olabilir.

ya canım kadına söyledim...
anne uzaktayız, çok önemli olmamak şartıyla öyle herşeyi söylemeyin x e. eli kolu uzanamıyor diye zaten cok üzülüyor,aklı sizde kalıyor panik yapıyor dedim..kadın bi bozuldu,arkamdanda eşime onun ne hakkı var, o bana bu lafı söyledi ben çok üüzüldüm hastalandım diye duygu sömürüsü yapmış...aklı sizde kalıyor dedim ama zaten kadının amacı buymuş sonra dank etti bana..
ben zaten kayınvalideme söyledikten sonra eşimi bilgiledirdim annenle konuştum diye, eşimde zaten bana bir tepki vermemiştiki kafasına onunda yattı yani..

artniyetliler çünküüü bencilerr hayatlarınd asadece insanları üzmek için odaklanmış insanlar varr allah ıslah ettsinnn eşnizde taviz veriyorr demekii ailesinee hatata büyük ailesinede ozamn sizde aynını yapınn bak izle bakalımm durumalrı

aynı şeyi ben eşime yapamamki, çünkü ailem bana üzülecegimi bilecek haber vermiyorlar,önemli brişeyde olsada en yumuşak şekilde bana anlatıyorlar,yıllar önce amcam vefat etmiş. ben hatırlamıyorum çok küçüktüm yani.. neyse diger amcamda askerdeymiş..amcamı cagırırken , abin rahatsız gel biraz gör diyerekten cagırmışlarki, gurbette, yolda tek başına daha fazla bunalıma girmesin diyee..

aynı şeyi ben eşime yapamamki, çünkü ailem bana üzülecegimi bilecek haber vermiyorlar,önemli brişeyde olsada en yumuşak şekilde bana anlatıyorlar,yıllar önce amcam vefat etmiş. ben hatırlamıyorum çok küçüktüm yani.. neyse diger amcamda askerdeymiş..amcamı cagırırken , abin rahatsız gel biraz gör diyerekten cagırmışlarki, gurbette, yolda tek başına daha fazla bunalıma girmesin diyee..

anlıyorum yaa işte çok hafif yada olaysız birğünü de çok büyüterek anlatırsan anlıcakk mesala sneinde yigein girip olmuş ah tühh benimde yigenim çok hastaa neyi var diye sorcakalrr işee ozamn senia nlıcak başka türlü asla anlatamasın ifade edemesin kendini

Canım üzülseler de hatalarını söyleyeceksin yüzüne. Söylemezsen aynı hareketi bir daha yaparlar. Zaten normali uzaktakılere geç haber verılmesidir. Düşünceli insan öyle yapar ama yapmıyolarsa ve eşin bundan dolayı çok rahatsız oluyosa senın de eşin için üzülmek hakkın. İyi etmıstın annesıyle konusmakla. Bence dürüst bir davranıs. Yüzüne canım cicim diyip arkasından söylenmektense hatayı yüzüne söylemek daha iyi bence. Yalnız esınle çok yüz göz olma bu konuda. Yani süreki ailesinin hatasını söyleme. Sonucta annesı, babası ne kadar hata da yapsa onları savunur sen kötü olursun.

biraz uzun olucak ama umarim okursun...:ssz:

anlayis gostermen lazim sana ne kdr ters gelse sirf esin icin onu anlaman lazim. senin ailen sizi uzmemek icin olani biteni soylemiyor olabilir, ki ben de boyle yapardim ama bu demek degildir ki dogrusu bu... bu konuda dogru veya yanlis diye kategori yok. aile yapisi bu.. onlarda bu normal sizde bu.. dolayisiyla esine tavir koymamalisin cunku eminim ki o aileden biri olarak o da ayni aciyi hissediyor..
bak sana ben bi ornek vereyim kendi evliligimden.. esimin ailesi yaklasik 37 yillik bir evlilikten sonra 4 ay once bosandilar.. neden mi ?annesi babasini aldatiyormus.. ve bunu herkes biliyor annesi hala daha masum rolu yapiyor.. biz de ayri yerlerde oturuyoruz ucakla 3 saat uzagiz birbirimize ve annesi geçtigimiz sene tam 1 sene boyunca her gun aradi ve aglasi.. esim cok anneci ve bu onun icin cok buyuk bi cokuntu oldu dolayisiyla o sen sakrak adam gitti, içine kapanik somurtkan bi adam geldi yerine ve bu 1 sene devam etti 1 gun iyiyse 3 hafta kotu...
annesinin arayip da aglama nedenlerini sayiyorum sana;
-nafaka istiyomus, kocasinin sirketlerinin hisselerinin herseyin yarisini istiyormus(baba bayagi zengin)
- silikon istiyomus 3 cocuktan sonra gogusleri sarkmis ama parasi yokmus
- liposaksin (ben yazamiyom bile:;) istiomus, sigarayi biraktiktan sonra kilo almis
- ev istiyomus bu yasindan sonra baba o kdr zenginken kirada oturamazmis( istedigi ve simdi aldigi ev akilli binalardan 2 oda 1 salon eve 745 bin euro odendi..
- en pahalisindan herseyi kapsayan saglik sigortasi istiyomus dunya haliymis bu ne olacagi belli degilmis
- cabuk bosanmak istiyomus cunku bu adam ona hicbisekilde hitap etmiyomus ve cok yipranmis manevien...

vesaire... ve bu konusmalar olurken her dk babayi kotuluyo cocuklariyla arasini açmaya calisiyo...ve kadinda oyle bi kapasie var ki her an nasi buluyosa o kdr gozyasini, aglayabiliyo...
3 oglan dakadini baska adamlarla yatip kalktigini biliyo ama hicbiri karsisina geçip bisi soylemiyo nedenleri de su kendini oldururmus, bidaha yuzlerine bakmazlarmis vs vs...
butun bunlar olurken bizim kendi sorunlarimiz dunya kdrdi, yeni evlendik ben kendimiz hayatimizi kuralim diye ne kendi ailemden ne onunkinden hicbi maddi destek istemedim ve dunya kdr borcumuz var eve mobilya almak vs yuzunden biz bunlarla ugrasirken bide bu çikti...
dusun bu olay bnm ailemde olsa ben annem benim yuzume baksa da bakmasa da yuzune herseyi çat çat soyler bana aglanmamasini soylerdim.. esim yabanci ve onun dogrusu bu.. bana tamamen ters syler ben pisirecek corba bulmaya çalisirken kari ordan silikon liposaksin diyo!!
kendini benim yerime koy ne yapardin? ki iyi dusun bunlarin hicbiri sizinki gibi saglikla ilgili degil, ne yapardin?
ben ilk ay çok zorlandim ha yeri geldi kavga ettim soyle yuzune ne diye aglaniyor vs vs ama baktim sonra olan benim esime oluyor sustum. arkadasça yaklasmaya calistim onun dusunce yapisiyle davranmaya calistim davranamadigim anlar da oldu o zaman tamamen sustum, yuruyuse çiktim resme basladim kavgadan kaçindim.... boyle 1 senemiz bitti (evliligimizin ilk yili...)
kavgayla cozemezsin sorununu esine daha cok yuklenme, sana ne kdr saçma gereksiz de gelse her kisinin tarzi ve aile yapisi dusuncesi farkli. sabret arkadasim.. gerekirse onunla ayni fikirdesin gibi davran ama sakin kendi dogrularini diretme...

Canım üzülseler de hatalarını söyleyeceksin yüzüne. Söylemezsen aynı hareketi bir daha yaparlar. Zaten normali uzaktakılere geç haber verılmesidir. Düşünceli insan öyle yapar ama yapmıyolarsa ve eşin bundan dolayı çok rahatsız oluyosa senın de eşin için üzülmek hakkın. İyi etmıstın annesıyle konusmakla. Bence dürüst bir davranıs. Yüzüne canım cicim diyip arkasından söylenmektense hatayı yüzüne söylemek daha iyi bence. Yalnız esınle çok yüz göz olma bu konuda. Yani süreki ailesinin hatasını söyleme. Sonucta annesı, babası ne kadar hata da yapsa onları savunur sen kötü olursun.

ya canım söylesende söylemesende aynı şeyi yapıyorlar, ben kadınla onu konuştum bişey değişmedi, devam etti, hemde uzaga gidince dahada abarttı.
ya kadın bi gün akşam aradı diyorki eşime bu x kanalı açın, bi program var onu izleyin, biliyorki eşim in nefret ettiği bi şey ama ısrar ediyor, telefonu kapatmadan öncede diyorki bak kanalı kapatmayasın izleyesin diyerek bide tembihliyor
eşimkanalı açtı merak ettik tabi nedir diye, hatta proğramla alakalı dalga bile geçti...neyse ben ses etmedim.o sırada eşim elinde album resimlere bakıyor. sonra dayanamadım ay değiştir bu ne ya dedim..
ya sürekli bir kontrol istekleri vardı üzerimizde..

birkaç gün önce açılan bir konuda , kocasi kızın ailesiyle görüşmüyor diye kızcağıza epey yüklenmiştık k.k. Olarak. seni seviyorsa aralarında ne yaşanırsa yaşarsın konuşacak diye.aklıma o konu geldi.
Neden peki şimdi kimse aynı cümleleri kurmuyor anlamadim.
Önceki konularınıza da baktım.
Aranizda ne geçtiği tam olarak yazmiyor.
Ama ben son açtığınız iki konudan şunu anladım ,herkesin yaşadığı ufak tefek sorunlar bile sizi çok sinirlendiriyor.
Ve bana göre sizin tek derdiniz eşinizin de ailesiyle konuşmasını engellemek.
Boşverin onları neyin kavgasini veriyorsunuz .sız konuşmuyormuşsunuz ışte...
.

biraz uzun olucak ama umarim okursun...:ssz:

anlayis gostermen lazim sana ne kdr ters gelse sirf esin icin onu anlaman lazim. senin ailen sizi uzmemek icin olani biteni soylemiyor olabilir, ki ben de boyle yapardim ama bu demek degildir ki dogrusu bu... bu konuda dogru veya yanlis diye kategori yok. aile yapisi bu.. onlarda bu normal sizde bu.. dolayisiyla esine tavir koymamalisin cunku eminim ki o aileden biri olarak o da ayni aciyi hissediyor..
bak sana ben bi ornek vereyim kendi evliligimden.. esimin ailesi yaklasik 37 yillik bir evlilikten sonra 4 ay once bosandilar.. neden mi ?annesi babasini aldatiyormus.. ve bunu herkes biliyor annesi hala daha masum rolu yapiyor.. biz de ayri yerlerde oturuyoruz ucakla 3 saat uzagiz birbirimize ve annesi geçtigimiz sene tam 1 sene boyunca her gun aradi ve aglasi.. esim cok anneci ve bu onun icin cok buyuk bi cokuntu oldu dolayisiyla o sen sakrak adam gitti, içine kapanik somurtkan bi adam geldi yerine ve bu 1 sene devam etti 1 gun iyiyse 3 hafta kotu...
annesinin arayip da aglama nedenlerini sayiyorum sana;
-nafaka istiyomus, kocasinin sirketlerinin hisselerinin herseyin yarisini istiyormus(baba bayagi zengin)
- silikon istiyomus 3 cocuktan sonra gogusleri sarkmis ama parasi yokmus
- liposaksin (ben yazamiyom bile:;) istiomus, sigarayi biraktiktan sonra kilo almis
- ev istiyomus bu yasindan sonra baba o kdr zenginken kirada oturamazmis( istedigi ve simdi aldigi ev akilli binalardan 2 oda 1 salon eve 745 bin euro odendi..
- en pahalisindan herseyi kapsayan saglik sigortasi istiyomus dunya haliymis bu ne olacagi belli degilmis
- cabuk bosanmak istiyomus cunku bu adam ona hicbisekilde hitap etmiyomus ve cok yipranmis manevien...

vesaire... ve bu konusmalar olurken her dk babayi kotuluyo cocuklariyla arasini açmaya calisiyo...ve kadinda oyle bi kapasie var ki her an nasi buluyosa o kdr gozyasini, aglayabiliyo...
3 oglan dakadini baska adamlarla yatip kalktigini biliyo ama hicbiri karsisina geçip bisi soylemiyo nedenleri de su kendini oldururmus, bidaha yuzlerine bakmazlarmis vs vs...
butun bunlar olurken bizim kendi sorunlarimiz dunya kdrdi, yeni evlendik ben kendimiz hayatimizi kuralim diye ne kendi ailemden ne onunkinden hicbi maddi destek istemedim ve dunya kdr borcumuz var eve mobilya almak vs yuzunden biz bunlarla ugrasirken bide bu çikti...
dusun bu olay bnm ailemde olsa ben annem benim yuzume baksa da bakmasa da yuzune herseyi çat çat soyler bana aglanmamasini soylerdim.. esim yabanci ve onun dogrusu bu.. bana tamamen ters syler ben pisirecek corba bulmaya çalisirken kari ordan silikon liposaksin diyo!!
kendini benim yerime koy ne yapardin? ki iyi dusun bunlarin hicbiri sizinki gibi saglikla ilgili degil, ne yapardin?
ben ilk ay çok zorlandim ha yeri geldi kavga ettim soyle yuzune ne diye aglaniyor vs vs ama baktim sonra olan benim esime oluyor sustum. arkadasça yaklasmaya calistim onun dusunce yapisiyle davranmaya calistim davranamadigim anlar da oldu o zaman tamamen sustum, yuruyuse çiktim resme basladim kavgadan kaçindim.... boyle 1 senemiz bitti (evliligimizin ilk yili...)
kavgayla cozemezsin sorununu esine daha cok yuklenme, sana ne kdr saçma gereksiz de gelse her kisinin tarzi ve aile yapisi dusuncesi farkli. sabret arkadasim.. gerekirse onunla ayni fikirdesin gibi davran ama sakin kendi dogrularini diretme...

teşekkürler canım, zaten artık ben söyleyeceklerimi söyledim eşime, herzaman otomatiğede baglayamam, kendisi bilir artık,

birkaç gün önce açılan bir konuda , kocasi kızın ailesiyle görüşmüyor diye kızcağıza epey yüklenmiştık k.k. Olarak. seni seviyorsa aralarında ne yaşanırsa yaşarsın konuşacak diye.aklıma o konu geldi.
Neden peki şimdi kimse aynı cümleleri kurmuyor anlamadim.
Önceki konularınıza da baktım.
Aranizda ne geçtiği tam olarak yazmiyor.
Ama ben son açtığınız iki konudan şunu anladım ,herkesin yaşadığı ufak tefek sorunlar bile sizi çok sinirlendiriyor.
Ve bana göre sizin tek derdiniz eşinizin de ailesiyle konuşmasını engellemek.
Boşverin onları neyin kavgasini veriyorsunuz .sız konuşmuyormuşsunuz ışte...
.

herkesin değil,, eşimin ve benim oldugum konular elbetteki beni sinirlendirir.eşime yapılan psikolojik baskılar evlendigimizden dolayı..yani işin içinde bende varım. son açtıgım 2 konudan değilde, kayınvalidemin bana olan son görüştügümüzde sarf ettiği sözler başka konu başlıklarındaki yazdıgım cevaplar arasında var...

Daha önceki konularınızı okumadım, belki şu an ki duruma gelene kadar çok ciddi haksızlıklara uğradınız ama ben bu konuda size hak veremedim. fazla hassas düşünmüşsünüz. anjiyo da olsa her ne kadar basit bir operasyonda olsa sonuçta ameliyat ameliyattır (kaldı ki benim babam stent takılırken masada kaldı). bahsettiğiniz kişi sadece kocanızın teyzesi değil kayınvalidenizin kardeşi. allah korusun benim ablamın başına küçük de olsa bişey gelse ben de en yakınlarımı arayıp, teselli bulmaya çalışırım. ve bir anne evladını aramasında kimi arasın? sanıyorum kayınvalidenize o kadar kızgınsınız ki belki çok masum bir avunma ihtiyacını bile size kasten yapılmış art niyetli bir tavır olarak görüyorsunuz.
size çok kısa bi anımı anlatayım;
5 aylık hamileydim ki başlarda çok sorunlu bi hamilelik yaşadım. bi akşam rahmetli babam beni aradı. kendisi o sıra başka bir şehirde ve yalnızdı. bana hareretli bi şekilde kalp krizi geçirdiğini ama şimdi durumunun iyi olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi. ama korktum, hem de iliklerime kadar. şimdi babam yaptı bi düşüncesizlik evet ama kötü niyetli miydi asla. sadece ilgi istediği için teker teker hepimizi arıyordu. şimdi sizin mantığınızla benim kocamın sinirden el ayağı değil her yanının titremesi gerekiyor. babama değil "herif" çok daha ağır kelimeler kullanması gerekiyor. değil mi? ama eğer öyle bir şey yapsaydı benim de tepkim eşinizinki gibi olurdu. hata çok daha serti.
diyeceğim o ki; onlar anne oğul. emin olun birbirlerine nazları da geçer, birbirleriyle avunurlar da. bence karışmayın. eşinizin yanında olun. ailesini çok sert şekilde eleştirmeyin. hele ki sağlıkla ilgili bir konuda.

kadın sonucta ameliyata girmiş sizinde anlayışlı olmanız gerekıo bu durumda saglık sonucta gözünü actıgında haber verılır kapadıgında haber verılır.örnegın benım yengem amelıyat geçirdi beyın kanamasından 28 yasındaydı ameliyattan sağ cıktı durumu iyiydi gözünü açtı konuşdu gayet iyiydi ama 2 gün sonra öldü:(tekrar beyin kanamasından.nedemek istedıgımı anlamıssındır umarım

canim benim dedem 1 hafta kendinden haberi olmadan hasta yatmis. Sayiklamaya baslamis, annemle konusmus hep. Ve biz uzaktayiz üzülmeyelim diye kimse haber vermedi.
1 hafta sonra telefon actilar aglaya aglaya "kaybettik" dediler. Taa ozaman haberimiz oldu. Koskoca 1 hafta, önceden söylenseydi ne yapar eder giderdik, annem kendini hic toparlayamadi, babacigim beni sayiklamis diye kazagina sarilip hergün agladi.

herkesin değil,, eşimin ve benim oldugum konular elbetteki beni sinirlendirir.eşime yapılan psikolojik baskılar evlendigimizden dolayı..yani işin içinde bende varım. son açtıgım 2 konudan değilde, kayınvalidemin bana olan son görüştügümüzde sarf ettiği sözler başka konu başlıklarındaki yazdıgım cevaplar arasında var...

Öncelikle adminden bu pea denen arkadaşımızın engellenmesini istiyorum forumun huzurunu kaçırıyor Benimde başıma geldi aynı şeyler arkadaşım.kayınvalidem her hafta sonu arayıp ölüyorum bitiyorum yemek dahi yiyemiyorum diyor eşinden göremediği ilgiyi oğullarından görmek istiyor en son ben telefonla aradım dayanamadım anne bak oğlun 3 gün önce kalp krizi geçirdi sizi öyle duyunca üzüldü dedim eğer ona birşey olursa sizden bilirim dedim ogünden beri arayıp hastayız demiyorlar eğer oğlunuzu arayıp üstüne giderseniz beni karşınızda bulursunuz dedim şimdilik herşey duruldu sadece hastayız diye ameliyat olursanız kanser olursanız söylüceksiniz dedim ama çok sinirlendim korktular

Öncelikle adminden bu pea denen arkadaşımızın engellenmesini istiyorum forumun huzurunu kaçırıyor Benimde başıma geldi aynı şeyler arkadaşım.kayınvalidem her hafta sonu arayıp ölüyorum bitiyorum yemek dahi yiyemiyorum diyor eşinden göremediği ilgiyi oğullarından görmek istiyor en son ben telefonla aradım dayanamadım anne bak oğlun 3 gün önce kalp krizi geçirdi sizi öyle duyunca üzüldü dedim eğer ona birşey olursa sizden bilirim dedim ogünden beri arayıp hastayız demiyorlar eğer oğlunuzu arayıp üstüne giderseniz beni karşınızda bulursunuz dedim şimdilik herşey duruldu sadece hastayız diye ameliyat olursanız kanser olursanız söylüceksiniz dedim ama çok sinirlendim korktular

canım bu pea denen kişiliğin ne yaptıgı aşikar,, bırak engellemesinler,aklı fikri sürekli saldırgan bir politika izleyen bir insana karşı olgunluk gösterip önce doğru yolu gösterip , sonrada umutsuz vaka oldugunu gördükten sonra onu kendi haline bırakmak hepimizin görevidir...
öyleki kadınla (pea ) ilgili siz , engellesinler, forumun huzurunu kaçırıyor diye yazı yazmışssınız, yazınızı o bile begenmiş, demekki ne yaptıgının kendide farkında ama engelleyemiyor, otokontrolü yokmuş bunu anlayabildik, ... yapacak bişe yokkk, bırak girsinnn

illaki vardır yaşanmışlıkların ki eşinin ailesiyle konuşmuyorsun.
ama bu yaşanmışlıklarda tek hatalı onlarmıydı diye düşündüm açıkçası.
çünkü bu konuda sinirden elini ayağını titreten olayda bana göre haklı değilsin.
daha önceki konunda babası eşime ''anneni çok ihmal ettin'' demiş.
buna da çok sinirlenmişsin.
ben evliyim ve benim kayınvalidemde bu tarz olayları hep yapar,
herşeye hastalanır,duygu sömürüsü yapar.
ben böyle olayları takmıyorum,oğluyla onun arasında,kadın ilgi bekliyor.
yaşlı kadın oğluna,kızına şımarıyor diyorum.
sende biraz böyle baksan olaylara huzurunu bozmazsın en azından.
daha öncede dediğim gibi ben evlenince kız veya erkek diğer tarafın ailesiyle konuşmadığında sinirleniyorum.
kimse evlendiği kişinin ailesiyle anlaşmak zorunda değil,ama bana göre saygılı olmak zorunda.
onların yaşına hürmeten ,buda böyle bir insan ,onun karakteri bu diye hoşgörülü olunup,mesafeli yaşamak(kavgasız ,gürültüsüz)bu kadar mı zor.??

illaki vardır yaşanmışlıkların ki eşinin ailesiyle konuşmuyorsun.
ama bu yaşanmışlıklarda tek hatalı onlarmıydı diye düşündüm açıkçası.
çünkü bu konuda sinirden elini ayağını titreten olayda bana göre haklı değilsin.

daha önceki konunda babası eşime ''anneni çok ihmal ettin'' demiş.
buna da çok sinirlenmişsin.
ben evliyim ve benim kayınvalidemde bu tarz olayları hep yapar,
herşeye hastalanır,duygu sömürüsü yapar.
ben böyle olayları takmıyorum,oğluyla onun arasında,kadın ilgi bekliyor.
yaşlı kadın oğluna,kızına şımarıyor diyorum.
sende biraz böyle baksan olaylara huzurunu bozmazsın en azından.
daha öncede dediğim gibi ben evlenince kız veya erkek diğer tarafın ailesiyle konuşmadığında sinirleniyorum.
kimse evlendiği kişinin ailesiyle anlaşmak zorunda değil,ama bana göre saygılı olmak zorunda.
onların yaşına hürmeten ,buda böyle bir insan ,onun karakteri bu diye hoşgörülü olunup,mesafeli yaşamak(kavgasız ,gürültüsüz)bu kadar mı zor.??

bu konuyla alakalı olarak parkon okudunmu bilmiyorum ama dün "yaptıkları yanlarına kalsın istemiyorum" diye bir başlık açılmıştı. ordaki konu sahibi kayınvalidem ve görümcem beni darp ettiler,evlenmeden önce de rezil ettiler herkese faln savcılığa şikayet ettim falan demişti.eşinin 2.evliliğiymiş falan.herkes tabii olarak yine kayınvalide ve görümceye saydı saydırdı,saldırdı,vs vs vs.
sonraki mesajlarda arkadaşlar biraz eşince konuyu, konu sahibinin adam 1.eşiyle evliyken 2(biri 2-diğeri 3 yaşındaymış o zaman) çocuğu varken adamı baştan çıkarıp yuvasını dağıtıp,daha sonra adamın eşine nafaka ödemesine bile karışıp çocuklarını yuvaya teslim ettireceğini anlamış olduk.
yani sadece konu sahibinin ağzından dinlesek kayınvalidem ve görümcem beni darp etti.savcılığa şikayet ettim.(tabiiki kimse dayağı,darpı haketmiyor ama allahaşkına 2 çocuklu yuvayı dağıtıp,çocukları da yuvaya vermeye çalışan bir kadın için de üzülmemi beklemesin kimse)

ama konu gerçekte öyle değil işte.tek taraflı dinliyorlar,tek taraflı yaşıyorlar...acaba kayınvalideler ne çekiyorlar,acaba onlar ne yaşamış da bu kadar sevmiyorlar gelinlerini?onlardan dinlemedikçe kimse doğru karara varamaz.

Back
X