• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde 1 kutu oksapar ve 2 kutu estrofem vardir. Hediye etmek isterim

mrvmrv33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2022
4
4
1
35
Merhaba,
Elimde 1 kutu oksapar igne ve 2 kutu hic acilmamis estrofem var. Ben ihtiyaci olan birine hediye etmek isterim.

ne kadar tehlıkelı bi durum doktor onları sana vermıs ve sen baskasına verıyosun senın bünyenle baska birisinin bunyesı aynı olmayabılır sana guzel sonuclar veren bı ilaç baskasına agır veya hafıf gelebilir bu durumlar cok tehlıkeli bence

ne kadar tehlıkelı bi durum doktor onları sana vermıs ve sen baskasına verıyosun senın bünyenle baska birisinin bunyesı aynı olmayabılır sana guzel sonuclar veren bı ilaç baskasına agır veya hafıf gelebilir bu durumlar cok tehlıkeli bence
İlacı alan kişi benim. Kullandığımız ilaç tamamen aynı. Herşeyiyle. Bilinçli bir şekilde kullandım. Doktorum un önerdiği dozda İlaç zaten kapali ve kilit korumali bir ilaç.

Insanlar kafalarina gore kullanmiyor ki bu ilaclari. Estrofem mesela bu aralar depolarda yok. Doktor recete ediyor ama ilac yok yani. Ne guzel yardimlasmislar ilac konusunda.

Merhaba,
Elimde 1 kutu oksapar igne ve 2 kutu hic acilmamis estrofem var. Ben ihtiyaci olan birine hediye etmek isterim.
Elinizde estrofem mevcut mu,benim transferim 5 gün önce yapıldı ve doktor ilaca devam etmemi söyledi.eğer duruyorsa ben almak isterim.

Back
X