Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana adresini isminizi paylasirsaniz kargoya veriyim isallah size sifa olurBen alabilirim.
Özel mesaj attım sizdeki oksapar 0.4 ml miBana adresini isminizi paylasirsaniz kargoya veriyim isallah size sifa olur![]()
4000 ml yaziyoÖzel mesaj attım sizdeki oksapar 0.4 ml mi
Bende bundan kullanıyorum4000 ml yaziyo
Merhaba,
Elimde 1 kutu oksapar igne ve 2 kutu hic acilmamis estrofem var. Ben ihtiyaci olan birine hediye etmek isterim. ne kadar tehlıkeli bı durum bu senın buyunyene
İlacı alan kişi benim. Kullandığımız ilaç tamamen aynı. Herşeyiyle. Bilinçli bir şekilde kullandım. Doktorum un önerdiği dozda İlaç zaten kapali ve kilit korumali bir ilaç.ne kadar tehlıkelı bi durum doktor onları sana vermıs ve sen baskasına verıyosun senın bünyenle baska birisinin bunyesı aynı olmayabılır sana guzel sonuclar veren bı ilaç baskasına agır veya hafıf gelebilir bu durumlar cok tehlıkeli bence
Insanlar kafalarina gore kullanmiyor ki bu ilaclari. Estrofem mesela bu aralar depolarda yok. Doktor recete ediyor ama ilac yok yani. Ne guzel yardimlasmislar ilac konusunda.ne kadar tehlıkelı bi durum doktor onları sana vermıs ve sen baskasına verıyosun senın bünyenle baska birisinin bunyesı aynı olmayabılır sana guzel sonuclar veren bı ilaç baskasına agır veya hafıf gelebilir bu durumlar cok tehlıkeli bence
Elinizde estrofem mevcut mu,benim transferim 5 gün önce yapıldı ve doktor ilaca devam etmemi söyledi.eğer duruyorsa ben almak isterim.Merhaba,
Elimde 1 kutu oksapar igne ve 2 kutu hic acilmamis estrofem var. Ben ihtiyaci olan birine hediye etmek isterim.