- Konu Sahibi sevdicegim
Bende babamı kaybettim 2 yaşında.
Ama bu şekilde davranmam için bi sebep değil bu...
Baba sevgisi görememek bu tür davranışlara yol açar mı bilmem.
Bende açmadı. Bu birazda karakterle alakalı bi durum sanırım.
Ayrıca karakterimde kıskançlık olsaydı kızla konuşmazdım etmezdim yüzüne bakmazdım dedin ama böyle bi durum söz konusu bile olamaz bence. Siz bunları yapmasanız bile içten içe kıskanabilirsiniz. Ki öylede olmuş sıcak davranmaya çalıştım vs dediniz çünkü.
Ayrıca bu yaptığının yanlış bir şey olduğunu bildiğine göre kendine engel olup bu tavrı ortadan kaldırabilirsin.
Bizim ailemiz kopuk bir aile maalesef. Kimse kimseyi arayıp sormaz, bağlılık yoktur.. Amca baba yarısı derler, bendeki amca yetim hakkı yiyebilecek bir amca.. Dayı yakındır derler, dayımlarla senede bir ya görüşürüz ya görüşmeyiz.. Annem babamın vefatından sonra kendini toparlayamadı. İçine kapandı ve saldı kendini. Yani kendi kendime büyüdüm, kendi kendime sevgi aradım hep. Belki sizde durumlar böyle olmadığı için tersi olmuştur.
Babasızlık çok zor, çok büyük acı. Demek ki sizde bıraktığı hasar daha farklı olmuş. Burbuk hanımın dediği gibi en iyisi uzman yardımı olacak sanırım. Adamcağız bu tavırlardan usanır ve kendini tamamen geri çekerse daha büyük sıkıntı olacak sizin için bence

Evet çok zor.. Hele bir kız çocuğu için.. Allah düşmanıma vermesin..