- Konu Sahibi Shostakovich
-
almak istediğim cevap:
onlar seni zaten umursamıyorlar ki... sen neyin derdindesin... daha ne beklliyorsun belanı mı....
almak istediğim cevap:
onlar seni zaten umursamıyorlar ki... sen neyin derdindesin... daha ne beklliyorsun belanı mı....
cnm hamile olduğumu öğrendiğim gün kv kavga çıkarıp şehirdışındaki evine bir gün sonra yola çıktı ve akşamı kanamam vardı düşük dediler ve o bunu bile bile oğlunuda alıp gitti yani bırak oynasınlar en azından oynuyorlar ben kavga stresiyle bebeğimi düşürdüm asla affetmeyeceğim ama surat da assa yanımda kalsaydı böyle yapmasaydı diyorum beterin beteri var boşver eşin yanında olsun gerisi hikaye olsun....
vermek istediğim cevap ne mutlu sana tüp bebek yaptırmşsın bir çok kişi ben dahil gücümz veya vaktimz yetmiyor önce şükür inşyarın mutlu haberi ver bizlere sabrın mükafatlandırılr inş,ve kaynana na gelince takma benim ki olsa uğramz bile .. sen kendini sev koru ALlah başka dert vermsn sonucu beklyrm
merhabalar hanimlar
ben nihayet tüp bebek yaptırdım. hatta yarın test günüm, hastaneye gidicem. bu arada olan biteni sizinle paylaşmak istedim. kayınvalidem benim üst katımda oturuyor. demiştim zaten. bu süreçte yemeklerimi bile önceden düşünüp alışveriş yapmıştım. kendisi on on beş dakka yanıma uğrayıp şöyle etme böyle yapma diye akıl verdikten sonra yemek yok mu var mı diye bakıyor Allah razı olsun. sonra da ben zaten ona zahmet olmasın diye kolay yemekler söylüyprum patates tavuk gibi 20 dakkada hazır olacak şeyler falan. yapıpı hemen evine gidiyor. doğru düzgün iki kelime bile etmiyor. Sağolsun bir ihtiyacın var mı diye telefon ediyor sonra da ben de yok ama istersen gel falan diyorum yoksa bi ihtiyacın ne diye çıkayım deyip konuyu kapatıyor. içinden gelerek yapmıyor hiçbir şeyi yani. eltim de bir defa uğradı sonra beş dakika oturup indi. o da lafta bir şeye ihtiyacın olursa söyle diyip gidiyor.
eşim bana çok destek oluyor sağolsun. ne istesem yapıyor. ama ben çok darıldım bu sefer. insanlar böyle yapınca elimde olmadan üzülüyorum. sanki göstermelik vazifeler gibi yani...
benim yapacağım da ortada. kimin başına ne gelirse aynı şekilde davranıcam. göstermelik bir şeyler yapıp hemen evime inicem. asla destek olmayacağım. muhabbet sevgi olmayacak asla. hatta evime geldiklerinde kendi aralarında konuşuyorlar benimle değil düşünün yani. hatta son zamanlarda ben de bu tavrımı ortaya koymuştum. şimdi bundan sonra daha çok koyacağım.
bir de bir huyu var kayınvalidemin gelir yanıma eltim için evimin şurasını temizledi sağolsun burayı temizledi diye söyler. e ben ne yapayım siz beraber yaşıyorsunuz insan oturduğu evi temizlemez mi? ben kendi evime zor yetişiyorum şimdi zaten dinlenmem gerekiyor.
yorumlarınızı bekliyorum. benden de umut olmadığını anlasınlar.
Yanlis anlamyin belki hassas bi donemdesiniz ama kadin gelip yemeginize Kadar yapmis,Telefon etmis,ihtiyacin varmi demis,icinden gelerek veya gelmeyerek sonucta yapmis sizin tam olarak beklentiniz neydi?Belki gelip7/24 kalsalar rahatsiz olursunuz diye dusunmuslerdir.Bu tur seylere uzulmeyi birakip kendinize odaklanin sizinde bildiginiz gibi stres uzundu bu durumlarda hic iyi degilhakkinizda hayirlisi olsun
yok canım neden yanlış anlayayım. yaptıkları için özellikle teşekkür ediyorum hem yüzüne hem arkasından ama ne işim var niye geleyim yanına bir ihtiyacın yokmuş deyince darıldım.
Amaaaaaaan kapatın gitsin yaaaa gelmezse gelmesin. bi an üzüldüm geçti şimdi boşver... ne halleri varsa görsünler...
Belkide haklisiniz sonucta o sizin anneniz caniniz kaniniz degil ve bazi seyleri sadece yapmasi gerektigi icin gorev gibi yapiyo ama en azindan gorevde olsa yapiyoben bi dusuk yaptim malesef bir gece hastanede kaldim 4 yasinda bir oglum var inanin k.validem gelmeyi birakin bir Telefon acip beni birakin torununu sormadi suan hamileyim bi nasilsin demedi henuz yani anliycan benimki gorevini bile yapamiyo beteri var yani haline sukret icinden gelmiyosa yapcak bisey yok insallah hersey gonlunce olur
inş. tutarda bebeğine kavuşursun...
çok zor ve hassas bir dönemden geçiyorsun.. birsürü ilaç vs. zor şeyler atlatıyorsun. inş. denemen tutarda bebeğin seninledir...
yinede yiyecek yemeğini yapmış. yalandanda olsa ihtiyacın varmı diye sormuş. olsun ona da şükür de.. bundan sonra hak edene hak ettiği şekilde davranırsın olur biter...
yok canım neden yanlış anlayayım. yaptıkları için özellikle teşekkür ediyorum hem yüzüne hem arkasından ama ne işim var niye geleyim yanına bir ihtiyacın yokmuş deyince darıldım.
Amaaaaaaan kapatın gitsin yaaaa gelmezse gelmesin. bi an üzüldüm geçti şimdi boşver... ne halleri varsa görsünler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?