Aşılama Elimde femara 2.5 mg kaldı, isteyen olursa ücret talep etmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

_alya

hoşgeldin dünyama..
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
2.397
23
158
Bursa
merhaba arkadaşlar,

elimde femara 2.5 mg yarım kutu, yani 15 adet ilaç kaldı,
bu ilaç yumurtlama için kullanılıyor,ben aşılama yaptırdığım zaman kullanmıştım,fiyatı 140 lira şu anda ssk karşılamıyor,son kullanım tarihi 2016 ,
herhangi bir ücret talep etmiyorum,ihtiyacı olan ,isteyen varsa, sadece kargo ücretini ödeyerek temin edebilir

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,

elimde femara 2.5 mg yarım kutu, yani 15 adet ilaç kaldı,
bu ilaç yumurtlama için kullanılıyor,ben aşılama yaptırdığım zaman kullanmıştım,fiyatı 140 lira şu anda ssk karşılamıyor,son kullanım tarihi 2016 ,
herhangi bir ücret talep etmiyorum,isteyen varsa, sadece kargo ücretini ödeyerek temin edebilir

bu düşüncenden dolayı bravo :) inşallah ciddi anlamda ihtiyacı olan biri alır.umarım herşey gönlünce olur.:31:

bebişini sağlıcakla kucağına alman dileğiyle..

Son düzenleme:
bu düşüncenden dolayı bravo :) inşallah ciddi anlamda ihtiyacı olan biri alır.umarım herşey gönlünce olur.:31:

bebişini sağlıcakla kucağına alman dileğiyle..

umarım dediğin gibi ihtiyacı olan biri bu msj görür, ayrıca güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim arkadasım

umarım dediğin gibi ihtiyacı olan biri bu msj görür, ayrıca güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim arkadasım

güzel yürekli insanlara
güzel dileklerde bulunulur :31: şuan saat geç olduğu için pek kimse yok..gündüz muhakkak biri çıkar:34:

güzel yürekli insanlara
güzel dileklerde bulunulur :31: şuan saat geç olduğu için pek kimse yok..gündüz muhakkak biri çıkar:34:

umarım çıkar, çıkmazsada ünv. hastanesine gittiğimde, infertilite bölümüne bırakırım diye düşündüm, orada da değerlendirilebilir nasıl olsa, ayrıca tekrar çook teşekkür ederim, çok önemli birşey değil esasında, kaç zamandır aklımdaydı fırsat bulamadım, öylece dolap bekliyordu, belki birinin ihtiyacını görür.

umarım çıkar, çıkmazsada ünv. hastanesine gittiğimde, infertilite bölümüne bırakırım diye düşündüm, orada da değerlendirilebilir nasıl olsa, ayrıca tekrar çook teşekkür ederim, çok önemli birşey değil esasında, kaç zamandır aklımdaydı fırsat bulamadım, öylece dolap bekliyordu, belki birinin ihtiyacını görür.

ihtiyacı olan birinin umudu bile olabilir :)

Konu İlgili Başlığa Taşınmıştır..

fakülteye bıraktım ilacı ,umarım ihtiyacı olan birine ulaşır

Back
X