Kizlar biz senelerdir babamin bir türlü is begenmeyen tavriyla maddi manevi ordan oraya sürüklenmiş durmuş ama bunu da hic bir zaman babamin yüzüne vurmamış insanlariz(annem ve kardeslerimle) bankalara bir sürü borç var ama ödeme imkani olmadigindan bankalarda birsey yapamiyor son olarak annemlerin oturdugu ev kira tabi onunda kirasi ödenememeye baslandi tam 9 kira birikti bunca sıkıntı icinde babam iyi kötü bir iste calisiyorken neymis efendim çalıştığı yerdeki kişilerle anlasamiyormus isten ayrilacakmis muhabbeti çıktı.! Yani sinirime inanin engel olamıyorum o kadar rahat bir insan ki babam olacak adam o kadar rahat ki anlatamıyorum felan yani rahatligini.. gecen aradi ben isten ayrilicam yapamiyorum diyo yahu baba sikintimiz az birde bunu mu cikariyosun basimiza diyorum ne yapabilirim diyo
Vel hasil kelam annem aylardir is ariyo simdi ev sahibi de bunlari sıkıştırıp duruyo ödeme yapin diye benimde elimde kalan son 1 parca bilezigim var ne yapsam bozdurup versem mi ki ? Anneme dedim ilk basta yok olmaz felan dedi sonrada mecburiyetten boynunu büktü annemleri en azindan bu skintidan kurtarym diyorum ama babamada böyle bir iyilik yapmak hic istemiyorum simdi iyice boşlarsa birseyleri diye off siz olsaniz ne yapardiniz kizlar
Ha bu arada esiminde işleri sıkıntılı ya yarin bir gün bizde sıkısırsak diyorum ama yinede annemlere asla kıyamıyorum annem alirsak zaten ben ise girersem sana geri öderim diyor da garip anam benim onada kıyamıyorum off karmakarışıgm
Vel hasil kelam annem aylardir is ariyo simdi ev sahibi de bunlari sıkıştırıp duruyo ödeme yapin diye benimde elimde kalan son 1 parca bilezigim var ne yapsam bozdurup versem mi ki ? Anneme dedim ilk basta yok olmaz felan dedi sonrada mecburiyetten boynunu büktü annemleri en azindan bu skintidan kurtarym diyorum ama babamada böyle bir iyilik yapmak hic istemiyorum simdi iyice boşlarsa birseyleri diye off siz olsaniz ne yapardiniz kizlar

Ha bu arada esiminde işleri sıkıntılı ya yarin bir gün bizde sıkısırsak diyorum ama yinede annemlere asla kıyamıyorum annem alirsak zaten ben ise girersem sana geri öderim diyor da garip anam benim onada kıyamıyorum off karmakarışıgm

Son düzenleme: