Elimde kalan son altınım sizce ne yapmalıyım

birisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
108
55
48
35
Kizlar biz senelerdir babamin bir türlü is begenmeyen tavriyla maddi manevi ordan oraya sürüklenmiş durmuş ama bunu da hic bir zaman babamin yüzüne vurmamış insanlariz(annem ve kardeslerimle) bankalara bir sürü borç var ama ödeme imkani olmadigindan bankalarda birsey yapamiyor son olarak annemlerin oturdugu ev kira tabi onunda kirasi ödenememeye baslandi tam 9 kira birikti bunca sıkıntı icinde babam iyi kötü bir iste calisiyorken neymis efendim çalıştığı yerdeki kişilerle anlasamiyormus isten ayrilacakmis muhabbeti çıktı.! Yani sinirime inanin engel olamıyorum o kadar rahat bir insan ki babam olacak adam o kadar rahat ki anlatamıyorum felan yani rahatligini.. gecen aradi ben isten ayrilicam yapamiyorum diyo yahu baba sikintimiz az birde bunu mu cikariyosun basimiza diyorum ne yapabilirim diyo
Vel hasil kelam annem aylardir is ariyo simdi ev sahibi de bunlari sıkıştırıp duruyo ödeme yapin diye benimde elimde kalan son 1 parca bilezigim var ne yapsam bozdurup versem mi ki ? Anneme dedim ilk basta yok olmaz felan dedi sonrada mecburiyetten boynunu büktü annemleri en azindan bu skintidan kurtarym diyorum ama babamada böyle bir iyilik yapmak hic istemiyorum simdi iyice boşlarsa birseyleri diye off siz olsaniz ne yapardiniz kizlar :KK43:

Ha bu arada esiminde işleri sıkıntılı ya yarin bir gün bizde sıkısırsak diyorum ama yinede annemlere asla kıyamıyorum annem alirsak zaten ben ise girersem sana geri öderim diyor da garip anam benim onada kıyamıyorum off karmakarışıgm :(

Son düzenleme:
ben kötü günler için bi yerlerde bir şeylerin bulunması gerektiğini düşünüyorum yani hastalık sağlık gibi durumlar.kira bir şekilde ödenir diye düşünüyorum ama siz durumları daha iyi biliyorsunuzdur.kirayı verirseniz bu babanızı daha da tembelliğe itebilir

ben kötü günler için bi yerlerde bir şeylerin bulunması gerektiğini düşünüyorum yani hastalık sağlık gibi durumlar.kira bir şekilde ödenir diye düşünüyorum ama siz durumları daha iyi biliyorsunuzdur.kirayı verirseniz bu babanızı daha da tembelliğe itebilir

kiralarını öde diycem
ama sonra da sana güvenip ödemeyecek yine
Iste tam olarak bende bundan korkuyorum kizlar ama annemde asiri bunaldi onada kıyamıyorum :(

Kirayi odeyin ama babaniza soylemeyin olmaz mi ki?
Ya oda aklimda ama elinde sonunda ögrenecek bu seferde hep bana güvenip iyice salarsa kendini isten felan çıkar maazallah zaten hic birimizin tahammülü kalmadi ona inan cinayet felan cikar heralde öyle birsey olursa

Annen için kiralarını öde bence iş bulunca zaten geri verecekmiş ama baban senin altının olduğunu bilmesin annen başka birinden borç aldığını söylesin. Baban rahatmış bir alışırsa size bile yerleşirler

Şuanda verme. Annen boşansın , yeni bir hayat kurabilmesi için verirsin.

Kiralarını öde,evden atılırlarsa annen de kardeşin de sokakta kalacak Allah korusun ama babanın haberi olmasın hatta ev sahibine de söyleyin babanız bu borcun ödendiğini bilmesin
Bu kadar sorumsuz bir adam hep sizin bir yolunu bulup ödemenizi ister

Ben olsam verirdim vicdanım rahat etmezdi.sonuçta beslediler büyüttüler bu yaşa getirdiler.anne baba hakkı asla ödenmez baban nekadar savurgan olsada evlat olarak elinden geleni yapmalısın bence.inan Rabbim sana fazla fazla verir.ama babanın haberi olmadan biyerden borç bulduk şeklinde söyleseniz....

Allah kimseyi zorda birakmasin,baban icin degilde annem ve kardeslerim icin verirdim,cokta verdim zamaninda,ailesini bu duruma dusurunler Allahindan bulurlar bir gun..

Back
X