Tüp bebek tedavisi sirasinda iki tane yumurta olustu h2 hormonu ikinci kontrolde 61 cikti ve yumurtalarin yeterli hizda gelismedigi gerekcesiyle igneler durduruldu ama tedavi tam kesin durudurulmadi.Ücüncü kontrol icin bir hafta sonrasina gün verildi.Yumurtalarin igneler kullanilmadan büyümesine bakilacak.Eger iyi görülürse tedaviye devam edilecek.Sizce böyle bir sans ne kadardir.Ben de nasilsa olan oldu diye hayit otu cayi,ada cayi,arginmax, multi vitanim kullaniyorum.Dogal gidalardan da faydalaniyorum.Bunlarin bu iki yumurtacigimin gelisimine olumlu faydalari olur mu?Yoksa tamamne mi zarar verir?Benim sizden ögrenmek istedigim,bu sürec icinde bu dedigim bitki ve vitaminlerin faydasi olur mu?(arginmax,multi vitamin R-Load24,ada cayi,hayit cayi)Bunlarin hepsini düzenli olarak kullaniyorum son randevumdan bu yana.Bu kullandigim seyler olusmus olan iki yumurtamin olgunlasmasina faydali mi olur zararli mi?Yoksa hic bir etkisi olmaz mi?Bu tedavim durudurulursa bir daha baslayana kadar bu dedigim seyleri kullansam faydasi olur mu?Biraz yoruyorum sizi ama bu konularda sizin önerinize ihtiyacim var!Bana vereceginiz cevap belki beni bir hatadan döndürecek belki de bir hayalin gerceklesmesine sebep olacak.Iste sizin bana vereceginiz cevap benim icin bu kadar kiymetli.O yüzden israrla bir cevap almaga calisiyorum.