Elimde tutamamışım...

Yani aranıza mesafe koymalısınız bu kişiyle.Sizi öyle özel bir odaya cekip sizin özel hayatınızla alakalı akıl vermekte nedir.Birisini elinde tutmak diye birsey yoktur ayrıca isteyen herşeye ragmen kalır istemeyene de her zaman kapı açık.Siz ne güzel okumuşsunuz diplomanız var demek ki başarılı birisiniz.Eminim yakında çok güzel bir işte bulursunuz fırsatları degerlendirerek.Bu kişi artık ne kadar çok boş zamanı var ki başkalarının hayatlarını didikliyor kendininkine bakacagına.Sen evlenip mutsuz olsaydın ailen daha mı mutlu olacaktı?Başarılı ve kendi ayakları üzerinde durabilicek birisiniz bu aileniz icin cok daha gurur verici bir olay evlenipte dünyadan bir haber yasamak daha mı iyi?Çok gençsiniz önünüzde çok güzel bir hayat var bu kişiyle aranıza da bir mesafe koyun.Birdaha da bisey derse kendinizi koruyun kimse sizden daha degerli degil

O kadın bizleri görse aglar halımize o zaman bizim yaşlarda 27 diplomamız da var çok şükür işimizde var evlenecek aday yok ama nasip bunun için kendimizi mi hırpalıyalım hayatımıza girenleri tutamadık tüüüü bize diye ne saçma

Niye susuyorsunuz ki ?? Türk dizileri gibi hep bir şeyleri saklama çabası, sonra olay ortaya çıkar ve hep bir macera hep bir entrika . Yalnız dikkat edin bu olayı zamanı gelip de açıklamak zorunda kaldığınızda, ilk anda ki kadar haklı görünmezsiniz haberiniz olsun. Ayrıca babanız üzülmesin diye söylemek istemiyorsunuz ama sevgili halanızın pek umrunda değil ki kardeşinin çocuğuna lafları saydırıyor. Ne olursa olsun anne ve babanızın bu durumu bilmeye hakları var.

Vasfiye teyze vol 3 ay sinirim bozuldu. Engin tecrübelerinizi kendinize saklayın koca diye kuruyup kalmadım çok şükür deseydiniz keşke.

Araya mesafe koyduğunuzda sebebini sormayacaklar mı?
Ailenle konuş sen vermemişsin ama başkaları versin ağzının payını. Bir daha da öyle cümleler kuramaz.Gencecik kızsın işin de olur kocan da allasen ne var bu kocalarda onu anlamadım ya neyse...
Sev sevil dese anlarım da resmen cahil kafası ile konuşmuş.

Kadın olarak erkeği elimizde tutmak da bizim gorevimiz mi ? Oldu oldu . Kadın olarak her şeyin sorumlulugu bize mi ait,?Erkek, erkek olsun da eşinin nisanlisinin kıymetini bilsin yüzünü güldürsün bulutların üstünde gezdirsin. Saçma sapan ağzı olan konuşuyor resmen. Yaşınız da daha çok erken. Böyle patavatsiz konuşan insanların da ağzının payını verin hiç çekinmeyin.

Herkes kendi işine baksa olmaz dimi ne var yaşında 27 yaşında evlendim hayatta herşey kısmet hayirlisini işte bana da o yaşa kadar herkes laf söylerdi bende Allah bilir derdim hep en son annemle kavga etmiştim

Benim de görüşmek zorunda olduğum ve bana sürekli laf sokan akrabalarim vardi. Belli bir raddeden sonra hepsine agzinin payini verdim. Simdi hic biri ile görüşmüyorum. O kadar rahatim ki.... siz de öyle yapin... 24 yas gec falan degil. Ayrica evlenmek gibi bir zorunlulugunuz mu var? Inanin evlenseniz çocuk diye basinizin etini yiyecekler. Hem erkekler aldatsin ama suç kadinlarda olsun. Ne ala memleket.. hic takmayin. Bos beles sacma sapan biriymis anladigim kadariyla. Su anlattiklarinizdan da acaba akraba miyiz diye düşündüm :)

Bence babana soyle. Neden üzülür sinirlenir diye söyleyemem diyorsun ki. Ben olsam söylerdim. Biraz cirkefim marifet degil ama cirkefim. O madem seytanlik yapiyor o zaman taşlanmaya da razi olacak.

Evet, kadinlarin bu dünyada tek amaçlari evlenmek erkegini elinde tutmak. Bunu basarabilene madalya takiyorlar. Eski sığ düsünce tarzini gelmis sana zehir gibi akitmis. Bosver dedikleri dogru degil cunku senin mutluluk olcutlerin onun dedigi seyler degil.

Aklı fikri başka yerlerde, üretemeyen, kendini geliştirmekten bihaber, evlenmeyi erkeğe köle olmayı marifet sanan asalağın birinin lafını ciddiye alıp üzüldüm deme..

Ayrıca neden sonuna kadar dinledin ki? "Bu konuşmanın gidişatından hoşlanmadım.senin vereceğin yarım akıla ihtiyacım yok" deyip kestirip atmalıydın..

Anne baban sorarsa detay vermeden haddini çok aştığını söyleyebilirsin..

Halama göe 25 sonmuş evlenmek için
O halana şöyle saçını başını yoldurtmasın burada toplaşaca çılgın kadınlara
Ben ilk evliliğimi 24 yaşımda yaptım... Ne yazıkmış bana... gencecikmişim ama çok tecrübesizmişim. Boşandım 2,5 sene sonra...
Sonra şimdiki eşim çıktı karşıma 28 yaşımdayken, 1 sene sonra yani 29 da evlendik. Oh be dedim... insan ne istediğini, ne istemediğini, hayatta nerede durması gerektiğini 27 dem önce göremiyor...
O çok bilmiş halan bu sözüyle, kendi gözü açılmadan evlendi diye seni de kurban etmeye çalışmış. Eminimki senin de karşına çok doğru biri çıkacak zaten 27-28 Den önce evlenme, Tuğçe’nin de karşısına iyi birileri çıkacak.Birileri evlen yaşın geçiyor dedi diye değil, Bir ömür bir şeyler paylaşabileceğin birini bulmak önemli...
Hayatta ayrıca çok uzun, yoldurtmasın o hala müsveddesi saçını başını bize

Kendisinin hayatı nasıl acaba merak ettim
( tabikide etmedim uyuz karı hiç sevmem boyle bilmiş tipleri ) hiihh

Siz aile terbiyenize göre dinlemişsiniz. Haddini aşıp saygısızlık ettiği halde evinize elen misafire misafir gibi davranmışsınız. Tebrik ederim sabrınızdan dolayı bence doğru olanı yapmışsınız. Böyle geri kafalılara söylenecek bir söz zaten yok. En iyisi hiç aldırış etmeyin gördüğünüz yerde de merhaba merhaba diyaloğundan öteye gitmeyin.Bir daha konuşma fırsatını karşı tarafa vermeyin.

ne çektik ya Rabbel Alemin şu patavatsızlardan, elalemin işine koca burnunu sokmadan duramayanlardan ne çektik. azalarak değil acilen bitsinler artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…