elimden birşey gelmiyor :'(

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
annem hastanede fizik tedavide 10 gün başka şehirde cuma gitti..neyse biz yemek yapamıyoruz ama açta kalmıyoruz babamda yapıyor bende bi şekilde doyururuz
kardeşimde anneme ben yemekleri sevmiyorum güzel yapmıyorlar demiş
annemde 2 3 gündür babama annene söyle çocuklara yemek yapıversin demiş
babam bize söyledi bizde baba babannemin yemek tarzı bize göre değil pek sevmiyoruz gerek yok dedik babamda tamam dedi..ayrıca babannemde bana koca kızsın sen yaparsın aaa yapamazsan ayıp falan demişti zaten istememde artık

az önce tlfnda konuşurlarken annem gene demiş babama annen yemek yapıversin diye babamda bağırmış tlfnda annemle uğraşma rtık diye..bu arada annem annanemle beraber hastanede ve annanemle babannem kardeş
annanneminde sesi gelmiş yapsın babanneleri diye babam çıldırmış annemin tansiyonu düşmüş ağlıyordu tlfnda yemin edeim kızım kötü niyetim yoktu diye

babamda annanen anneni dolduruyor diye bizle konuştu ve babam sinir hastası ölene kadar ilaç kullanmak zorunda
babam ayrı ağlıyor hep ben mi suçluyum diye annem ayrı ağlıyor hastanede bile sinirli davranıyor baban tansiyonum düştü bayılcam diye
elimden bişey gelmiyor biri annem biri babam :'(

Son düzenleme:
annem tlfnda ağlıyor diye babamla tartıştım yapma yazık kadına diye bu sefer babam 26 yıllık dertlerini anlattı annanemde babannemde bizi sevmediler çektirdiler hep anlatsam yetmez buraya benim tek isteğim annemde babamda üzülmesin artık :'(

Son düzenleme:
okurken başım döndü valla, ne karışıkmış öyle...

hastalığı bırakıp yemek için tartışmaları çok kötü olmuş...
aslında bence yemek bahane, şu an herkesin üzerinde bır stres var...
annene çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim....

okurken başım döndü valla, ne karışıkmış öyle...

hastalığı bırakıp yemek için tartışmaları çok kötü olmuş...
aslında bence yemek bahane, şu an herkesin üzerinde bır stres var...
annene çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim....

teşekkür ederimm bencede bahane

Anneannen ve babaannen kardeş ve birbirlerine bu derece düşmanlar mı? :37:

görünürde iyiler ama ikside birbirinin arkasından konuşur durmadan
babannem annaneme kızın işimi yapmıyor
annanem babanneme oğlun evime sık gelmiyor diye

yüz yüze çok tartıştıklarıda oldu ama bişey değişmiyor

Son düzenleme:
olur her ailede böyle şeyler mümkün olduğunca konuyu açmayın hatta açıldığında konuyu değiştirin kardeş arasına girmeyin biz söz vardır

kardeş kardeşi bıçaklar döner geri kucaklar

ayrıcaanneler hep der yaparsın benim için öğrenirsin kendin için şimdi anladınızmı bu sözün anlamını her kadın az buçuk yemek yapmayı bilmelii

hastalığın verdığı stresden dolayı herkes gergın
büyütülcek bırşey değıl
ıkısınıde ıdare etmeye çalış
merak etme herşey yoluna gırer :34:

Son düzenleme:
Annene söyle babanin üzerine fazla gitmesin, Babanada söyle
o'da Annenin üzerine gitmesin.
Anneanneyi, Babaanneyi hele hiç karistirmayin islerinize.
Biraz idare edin canim yemek hepi topu.
Biraz evde biraz dışarda idare edilecek birşey.Annene acil şifalar.

Çok karışık olduğu için pek anlayamadım ama anladığım kadarına yorum yapayım.

Elimden bir şey gelmiyor diye düşünmek yerine netten yemek tarifi bul sen yemek yap.

:17:

kızlar ben anneme babam hasta üzerine gitme dedim
babamada annem hasta üzerine gitme dedim
ama ikiside beni bana saatlerce dert yandılar valla başım öyle ağrıyor ki anlatamam
annanemle babanneme gelince onlar ayrı bir dert ömür yetmez onlarla uğraşmaya

küçücük bir örnek: annanem bir kez babamın üstüne geldi sende damatmısın falan dedi saygızılkıl yaptı babama baya babamda sinirlenince sen ilacını mı içmedin dedi
yani babamın hastalığını kullandı
sinir hastası olan adama dediği lafa bakın
çok ayıp çok yanlış daha neler neler olan hep anneme babama oluyor
annelerinizin gazına gelmeyin diyorum anlamıyorlar hala

Son düzenleme:
Çok karışık olduğu için pek anlayamadım ama anladığım kadarına yorum yapayım.

Elimden bir şey gelmiyor diye düşünmek yerine netten yemek tarifi bul sen yemek yap.

:17:

canm valla yemek değil ki asıl derdimiz herkes birbirine kinli en ufak şeyden kavga çıkar hale geldi

kızlar ben anneme babam hasta üzerine gitme dedim
babamada annem hasta üzerine gitme dedim
ama ikiside beni bana saatlerce dert yandılar valla başım öyle ağrıyor ki anlatamam
annanemle babanneme gelince onlar ayrı bir dert ömür yetmez onlarla uğraşmaya

küçücük bir örnek: annanem bir kez babamın üstüne geldi sende damatmısın falan dedi saygızılkıl yaptı babama baya babamda sinirlenince sen ilacını mı içmedin dedi
yani babamın hastalığını kullandı
sinir hastası olan adama dediği lafa bakın
çok ayıp çok yanlış daha neler neler olan hep anneme babama oluyor
annelerinizin gazına gelmeyin diyorum anlamıyorlar hala

Anlamazlar. Sen boyle paravan gorevi gor aralarinda bir sure , ortalik sakinlesene kadar. Annene , babana cok gecmis olsun.

yemek dedigin ne dir ki ya

iyi kötü idare edeceksniz iste,sanirim annenize yemekler iyi olmuyor denildigi icin oda

babaannenizin yapmasini söylemis aman benim annemde bundan 4 sene önce rahimi alinmisti ramazandi hastanedeydi

bende pek yemek yapmasini bilmiyordum sabahtan basliyordum annemi ariyordum nasil yapacam diye anlatiyordu yapip

gidiyordum yanina,valla belki iyi degildi ama o arada kimse bunu düsünmüyordu...

babanizada üzüldüm sinirlerini kontrol edemiyor sanirim...hic yoktan cikmis kavga neyse

düzelir unutulur..

aslinda ramazanda babaanneniz,halaniz,teyzeniz dayiniz varsa onlarda yiyebilirsiniz

Back
X