Geçmiş olsun yanlış iğne yapıldığı için mi annenizin yarası kapanmıyor,peki şeker hastası olma ihtimali var mı annenizin.Şeker hastalarının yaralarıda geç iyileşir.en son annemin durumu mahfediyor beni içim çok acıyor şöle anlatayım 10 sene once anneme yanlış iğne yapıldıorası apse yaptı ameliyatla açıldı ve gene aynı kalcası aynı iğne yerinde apse yaptı ameliyat oldu cevizden daha büyük bi delik var düşünün oraya sargı bezi tıkıyolar ve hergün pansumana gidiyoruz doktor uyusturmadan jiletle yaranın içini kazıyo annemin çığlık sesleri mahfediyor beni az evvel okadar ilthap akıyorki dışarı sargı bezi düştü ben kapatmak zorunda kaldım aklım çıkacaktı ne yapcam bilmiyorum bide antibiyotik kullanıyor die vucudu yara içinde kaldı annemin bu hali eritiyor beni nasıl dayancam bu haline
genel cerraha götürdüm iyi bi doktor herkez trafından övülen biri sürekli pansumanı kendi yapıyor iyi olcak diyor sadce bilmiyorum ki bendeYa acaba yanlış dr a yada yanlış ortama mı gidiyorsunuz.. Artık kapatılabiliyor diye biliyorum ben o yaraları
Acil şifalar diliyorum :/
çok sağolun yo şekeer hastası değil rabbime şükür ameliyatı yeni oldu evet yanlış iğne sonucu aynı yerde 2 ci kez yarası olduGeçmiş olsun yanlış iğne yapıldığı için mi annenizin yarası kapanmıyor,peki şeker hastası olma ihtimali var mı annenizin.Şeker hastalarının yaralarıda geç iyileşir.
bu set dediğiniz nasıl bi ürün ismini öğrenebilirmiyim doktora söylemek isterim de oyle bi imkan varsa hemen bu yola baş vuralım ama işte yaranın içinde hala iltihap oluşuyor orası kurumadan müdahale edilmesi çok zor siz genede ismini yazarsanız çok sevinirimBir medikalci olarak, artik böyle kapanmayan yaralar için doktorlar yara kapama seti kullaniyorlar. Ve faydasi oluyor. Hangi sehir bilmiyorum ama doktorunuzla bir görüşün isterseniz.. Düşünün kemik görünen( boyutu ne olursa olsun)yaralari bile kapatıyor..
Ankara'daki araşturma hastanelerinden birinin enfeksiyon birimine götürebilme şansınız var mı çünkü tıpta bir numara hastabeler orda.en son annemin durumu mahfediyor beni içim çok acıyor şöle anlatayım 10 sene once anneme yanlış iğne yapıldıorası apse yaptı ameliyatla açıldı ve gene aynı kalcası aynı iğne yerinde apse yaptı ameliyat oldu cevizden daha büyük bi delik var düşünün oraya sargı bezi tıkıyolar ve hergün pansumana gidiyoruz doktor uyusturmadan jiletle yaranın içini kazıyo annemin çığlık sesleri mahfediyor beni az evvel okadar ilthap akıyorki dışarı sargı bezi düştü ben kapatmak zorunda kaldım aklım çıkacaktı ne yapcam bilmiyorum bide antibiyotik kullanıyor die vucudu yara içinde kaldı annemin bu hali eritiyor beni nasıl dayancam bu haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?