elimden bişey gelmiyor

Şimdi soyle anlatayim size, bu setin bir ismi yok yani var amabir kac tane firma var. Ve hastane bunu ihale usulü hasta başı satin alıyor. Ve tamamen sigorta karşılıyor. Sizin gidip eczaneden ya da medikalciden alacağınız bir ürün degil maalesef..
anlayabileceginiz şekilde anlatmaya çalışayım. Bu setin bir sünger gibi bir şeyi var bunu açık yaraya yerleştirip, kucuk bir makinesi var ona bagliyorsunuz. Icinde iltihap olmasi onemli degil. Cunku bir kapama seti var bir toplama seti. Bu sunger yardimiyla once yaranin iltihabini temizliyorsunuz daha sonra diger sete gecerek yarayi kapatiyorsunuz.. tabii bi bir saatlik bir is değil. Yaraya gore 2 hafta 1 ay da kullanabilirsiniz. 3 gune bir degismesi gerekiyor ve sürekli hastada takili durmasi gerekiyor. Allahtan rahatsiz edici bir şey degil. Bulunduğunuz il neresi? Ona göre size bu cihaz alımını yapan bir hastane , doktor araştırıp ogrenebilirim. Sizin soylemeniz maalesef bir sey degistirmez. Doktorun kullanmis olması ve hastanenin alım yapması önemli. Plastik cerrahlar kullanıyor genelde ve kalp damar hocaları. .

İte kaka götürün kendine acımıyorsa size acısın . Aynen bunu söyleyin bana acı deyin

siirt hayat hastanesi genel cerrah bölümünde tedavi göruyor annem

İte kaka götürün kendine acımıyorsa size acısın . Aynen bunu söyleyin bana acı deyin
ya artık öyle bi haldeyiyizki o bana teselli veriyor gececek diyor buda benim imtihanım sırf ben ağlamıyayım die hiç acımıyor ki diyo çocuk kandırıyo sanki dediğiniz gibi bişeyler yapmam lazım zorla da olsa

siirt hayat hastanesi genel cerrah bölümünde tedavi göruyor annem

Şimdi bu dediğim şeyi genellikle devlet hastaneleri kullanıyor. Öncelikle devlet hastanesine varsa eğitim arastirma hastanesine gidip bir plastik cerrahla görüşün derim. Yarın da orda ki kullanan hastane ya da hoca var mı onu ogrenmeye calisayim ve size haber vereyim olur mu?
özel hastane değil mi bu arada ?

burda arastırma hastanesi yok biliyosunuzdur evet özel hastane evet çok sevinirim çok çok sağolun

var ilkin oraya gittik gene bi genel cerraha antibiyotik verdi yolladı bi hafat boyunca daha bi kızrdı özele gidelim dedik

Şimdi ameliyat olduysa neden orayı açık bıraktılar onu anlamadım kazıyarak öyle akıtılarak iltihap mı giderilir iltihap varsaa açılır ne varsa çıkartılır dikilir yani. İltihaptan sargı bezi durmuyor diyorsunuz o zaman neden ameliyat oldu böyle acı çekecekse. İltihaba antibiyotik fayda eder içten kurutmak lazım onu öyle kazıyarak o bacak ne hale gelir. 10 gün çnce ameliyat oldu diyorsunuz. 29 ekimde konu açmışsınız evlenicem düğünüm olacak saçlarım dökülüyor diye. Bu konudan daha mı önemliydi saçlarınız ilk konunuz saçlarınız olmuş bdv de. Her neyse doğruysa da Allah şifa versin ama hiç böyle birşey duymadım ben ameliyatlı yere.

Bu açık yara kıl dönmesi ameliyatı gibi bişey sanırım. Eskiden yarayı açık bırakırlarmış ama bende 5 yıl önce oldum o kısım oyulup temizlendi biraz ilerleyip başka sağlam doku olan kısımdan parça alınıp boş olan yere yama yapıldı. Bence siz istanbul ankara gibi bir şehirde bir araştırma hastanesine gelmelisiniz. Bir muayene olsun anneniz yatırırlarmı bilmiyorum gerçi ama bu şehirlerde gelip kalabileceğiniz kimse yokmu. Ist. Eğitim ve araştırma. Samatya 4. Cerrahi doktorları çok iyi mesela. Bir randevu alsanız ya hemen yatış yapar ya ameliyat tarihi verir yada doktorunuzun kullandığı metod doğrumu onu öğrenmiş olursunuz.

şöle diim ben ameliyat yerini görmemştim ilk zamanlar bugun o sargı bezi düştükten sonrahi ruh halimle yazdım siz benim ne hissettiğimi bilemezsiniz ki rabbimde yaşatmasın kimseye kalkıpta beni eleştirmeyin bundan önce ne yazmış bakış açınız ne kadar gaddarca üzüldüm çok dolduğum için yazdım ki yazarkende ağlıyordum ki ben sadce dua istedim paylaşmak istedim belki görmeseydim gene yazmıcaktım

Dun dedigim seyi araştırdım. Size özel mesaj attim. Ozel mesajlariniza bakarsaniz ordan okursunuz.

Annenizi bir sekilde baska doktorlara da gorunmeye ikna etmelisiniz. Yeterince eziyet cekiyor zaten başka doktorlara goturmek arti bir eziyet olmaz ki hatta bu acidan daha cabuk daha kolay kurtulmasini saglarlar belki. Icim acidi okurken. Allah acil şifalar versin, o aviya dayanma gucu versin.

ALLAH RAZI OLSUN BUGÜNDE ARTIK KENDİ PES ETTİ DAYANAMIYORUM DEDİ HER GÜN CANIM ACIYOR GÖTÜRCEZ İNŞALLAH İŞİN GARİP KISMI DOKTOR ANNEME KIZIYOR SEN NİE BAĞIRIUYORSUN BAĞIRIRSAN ARTIK BİŞEY YAPMAM DİE TEHTİT EDİYO BİDE SÜPHANALLAH HERALDE BİŞEY YAPAMICAĞINI ANLADI ARTIK BENİ O DOKTORA GÖTÜRMEYİN DEDİ BEN BUNLARA ŞAHİT OLMADIM DIŞARDA BEKLİYODUM O SIRA YOKSA BU İŞİ BABASININ HAYRINA YAPMADIĞINI Bİ GÜZEL ANLATIRDIM

RABBİM yardimciniz olsun inşallah acil şifalar dilerim anneniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…