Elimden gelen herseyi yaptım!

OnsuzOlmaz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
84
0
16
Ankara
dedigim gibi elimden gelen herseyi yaptım onu kaybetmemek için. ben ugrastıkca o kaçctı.. bilmiyorum bıraktıgımda gelecekmi. kufurlerr hakaretler agır laflar istemiyorumla sevmiyorumlar hepsini duydum.. sadece bir gunde oldu ne olduysa. o gunu geri getirebilsem keske.. o gunden beri yalvardım nerdeyse. hasta oldum hastanelere düstüm o bile umrunda degil. bugun son mesajımı attım. uzun uzun yazdım herseyi.. umrunda bile olmadı. acıtıgım ilk konuyu okursanız daha ıyı anlarsınız. simdi hiç araamamaıyı srmamayı ddusunuyorum. sizce geri gelirmi? yada gelmesi için en yapmalıyım. lütfen. onu cok seviyorum.. ona cok asıgım. onsuzolmaz

sürekli kavga cıkarmamdan bıkmış. ve artık gercekten sevmiyor. bitmişim onda. buuna bende ınanıyorum sevmiyor beni şuan. ama bi gunde bi insanı bi ınsan kalbinden nasıl silerki? istersen ilk konumu oku

ne zamandır birlikyeydiniz? insan sevdiği, aşık olduğu değer verdiği insanı 1 gnde silip atamaz !!!
başka biri olabilir mi dcem insan sevdiğini başka biri içinde bırakmamalı!!! aldatmamalı!!!
muhtemelen sıkıldı değişiklik istio tıpış tıpış döner, ama arama sen sakın

18 aylık ilişkimiz vardı. bugun 19 oldu.. cidden yeminler edior sevmiorm artk die hcbsey ypmama ragmen nefret ediıor gibi davrnaıor sanki bi sürü derdi var gibi.. basaka biri yok bu konuda hc spphem yok

Elinden gelen herseyi yaptiysan artik dedigin gibi hicbirsey yapma!
Ayrilma sebebi ne olursa olsun (gercekten NE olursa olsun! Isterseniz haksiz siz olun) bir erkek terk ettiyse en dogrusu hic birsey yapmamak. Aramayin sormayin, merak etmeyin, duygusal sozler, sarkilar yollamayin, hayatiniza bakin, mumkunse ortalikta kaybolun!

Ki siz artik sevilmediginizden eminmissiniz.. Seiri sevilmediginizden eminseniz neyi zorluyorsunuz ki? Kimse artik sevmedigi bir insanla beraber olmaya mecbur degil. Bosverin. Bu sozlerim sizi uzmek icin degil ama hayat devam ediyor. Giden gitsin.. mutlaka yeri dolar

Saçmalama! Sana onca şeyi yaşatan adamdan daha ne bekliyorsun ki? Gelmesin, bu senin zararına olur!

en guzel cumleyi kurabiliyorsun yapabilecegin seylerle ilgili "elimden geleni yaptim".
ve tereddutsuz bir sekilde "sevmiyor artik eminim,artik nefret bile ediyor" diyebiliyorsun.
yani senin artik "acaba sunu da yapsa miydim,keske soyle davransaydim,ah ahh " larinlarin yok, vicdanin temiz daha ne olsun.
bence artik arkana bakma. karsindaki kisi artik seni sevmedigini soylemis,istemedigini soylemis. bence arayip sorma kaldirma bi taraflarini emin ol ters teper,
daha da uzaklastirirsin. hala donmesini istiyorsan da "hic bisey yapmadan sessizce bekle"
sevmeyen adam geri doner mi bilinmez,yerinde olsam unutmaya calisirdim, o yeni arayislara girmis bence.

Son düzenleme:
Arkadasim tamam iste acik acik soylemis adam sevmiyorum diye,kufur etmis,hakaret etmis daha ne ugrasiyorsun? Tamam seviyorsun ama biraz da gurur olmali insanda,zorla sevdirecek halin yok. Tut kendini artik birsey yapma, sen ugrastikca ancak onun gozunde degerin azaliyor. Umudunu da kes,bekleme onune bak bundan sonra.

şu durumda bana bi erkek böle davransa kusura bakmada bende istemem.
geri gelirmi demişsin..gelse nolcakki..küfür eden adamdan ne bekliyosun.

bence hiç uğraşma ne kadar ilgi gösterirsen ne kadar değer verirsen o kadar değersiz olursun biraz akışına bırak herşeyi

toplu cevap veriyorum cunku hepsine yetişemem.. neden dönermi diyorum cunku biz bunu daha oncede yasadık sinirlendiginde kendini kaybettiginde hep unuturdu beni. yni bitsinler sevmiyorumlar gibi. ama bir gun boyunca bir evin içinde saaatlerimi (5 saat) kadar zamanımıda alsa düzeltebiliyordum. bu sefer kinde elimden birşey gelmedi cnku onu topu topu 1 - 2 saat görebildim. ve ugrasamadım. yanı yuzyuze. o beni canından cok seviyordu. hiç bi zaman şuphem olmadı. ben şuan hastayım o bile umrunda degil onun şuan anlamıyorum. bu kadarı pes dedirtiyor. sanki hersey oyun gibi. bu kadar kolaymı? ben canım diyorum ona nefes almak cok zor.. aramayacagım sormayacagım. sırf belki beni hatırlar diye.. bilmiyorum beni anlamanız cok zor sadece zor durumdayım. yasayanlarınız varmı aynılarını?

katılıyorum ben de...

Bırak onu artık. Yapacağını yapmışsın, seni gerçekten sevmiyormuş demek ki. Üzülürsün ama elbet geçer. Hayırlısı olsun diyelim.

Canım hemen hemen aynı şeyleri bende yaşadım..
bilirim o yürek acısını.. yalvarışlarını, özür dilemelerini..
çünkü bende aynısını yaptım.. yalvardım ya ötesi var mı !
ama ne oldu adam elinin tersiyle itti beni..
neden mi ? herşeyimi ona verdim.. cinsellk dışında..
iyi kötü zamanlarında yanında oldum..
güldük eğlendik..
şuan aynı ortamda olduğumuz için sürekli karşılaşıyoruz..
6 ay geçti ayrılığın üzerinden ..
o bana donuk, bende ona... bakmıyoruz birbirimize.. geçip gidiyoruz.. hiçbirşey olmamış gibi.. hiçbirşey yaşamamış gibi..
değdi mii o ? maalesef canım.. şimdiki aklım olsaydı ona zamanında çok farklı davranırdım..
biliyorum bir daha beraber olamayacağız..
bir zamanlar canımdan öte adam şimdi el oldu bana..
ama ben ona ne ihanet ettim ne aldattım.. gözlerinin içine aşkla bakardım..
artık hayatıma döndüm ama eskisi gibi değilim. daha bilinçli daha olgunum sanki.. üzülüyorum tabi ama canım acımıyor. hemen geçiyor üzüntüm..
aylar öncesinde en son konuşmamızda bana şunu söylemişti ..
-biliyorum bir daha sen gibi bulamayacağım..
sanırım öyle.. belkide ben ilk ve sondum onun için. ona bu denli katlanan yürekten seven değer gösteren biri olmayacak hayatında..
elbet birileri girecek, çıkacak.. ama benm ona baktığım gibi bakmayacak ..

onu kazanmaya çalıştıkça biraz daha kaybedeceksin..ne kadar çok ararsan o kadar uzaklaşacak,ne kadar çok seviyorum dersen o kadar çok nefret edecek...
kaç kişi yorum yapmış hepsi aynı şeyi söylemiş ama sen hala kazanayım diyorsun.. sürekli geri döndürmek için uğraşmışsın ama bence o artık bunalıp tamam demiş yada poposu öyle havalara kalkmış ki sürekli kul köle olmanı istiyor..
olsan bile bişey değişmeycek çünkü o bu durumdanda sıkılmış belli..yapacağın tek şey onu çıkardığın yerden öyle hızlı bırakacaksın ki yere çakılacak..bunuda hiç arayıp sormamakla hayatına için kan ağlasada devam etmekle başarabilirsin.. bence dönmemesi daha hayırlı gibi görünüyor ama illa dönsün diyorsan dene..
ben aramadan duramam diyorsan ara senden biraz daha fazla kaçsın..üzgünüm ama gerçekler insanın olmasını istedikleriyle aynı değil..

haklı oldugunuuzu biliyorum hepinzin.. bundan sonra aramaycagm sormayacagım.. allahım biliyoraya ben onu hakettim.. inşallah hakkettigimi yaaşarım.. sadece yalnız kalıyorum cok çöktüm hayatımı mahvetti bı anda bilmiyorum ya sanıırım destege ihtiyacım var

Sen ne kadar üstüne gidersen ne kadar çabalarsan değerin olmaz zaten o yüzden hiçbir şey yapma akışına bırak gerçekten seviyorsa elbet geri gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…