- Konu Sahibi OnsuzOlmaz
-
sorun tam olarak ne?
sürekli kavga cıkarmamdan bıkmış. ve artık gercekten sevmiyor. bitmişim onda. buuna bende ınanıyorum sevmiyor beni şuan. ama bi gunde bi insanı bi ınsan kalbinden nasıl silerki? istersen ilk konumu oku
ne zamandır birlikyeydiniz? insan sevdiği, aşık olduğu değer verdiği insanı 1 gnde silip atamaz !!!
başka biri olabilir mi dcem insan sevdiğini başka biri içinde bırakmamalı!!! aldatmamalı!!!
muhtemelen sıkıldı değişiklik istio tıpış tıpış döner, ama arama sen sakın
olmuyorsa zorlamayacaksın !!
kendi ilişkimden çıkardığım ders bu bana ..
katılıyorum ben de...Elinden gelen herseyi yaptiysan artik dedigin gibi hicbirsey yapma!
Ayrilma sebebi ne olursa olsun (gercekten NE olursa olsun! Isterseniz haksiz siz olun) bir erkek terk ettiyse en dogrusu hic birsey yapmamak. Aramayin sormayin, merak etmeyin, duygusal sozler, sarkilar yollamayin, hayatiniza bakin, mumkunse ortalikta kaybolun!
Ki siz artik sevilmediginizden eminmissiniz.. Seiri sevilmediginizden eminseniz neyi zorluyorsunuz ki? Kimse artik sevmedigi bir insanla beraber olmaya mecbur degil. Bosverin. Bu sozlerim sizi uzmek icin degil ama hayat devam ediyor. Giden gitsin.. mutlaka yeri dolar
onu kazanmaya çalıştıkça biraz daha kaybedeceksin..ne kadar çok ararsan o kadar uzaklaşacak,ne kadar çok seviyorum dersen o kadar çok nefret edecek...
kaç kişi yorum yapmış hepsi aynı şeyi söylemiş ama sen hala kazanayım diyorsun.. sürekli geri döndürmek için uğraşmışsın ama bence o artık bunalıp tamam demiş yada poposu öyle havalara kalkmış ki sürekli kul köle olmanı istiyor..
olsan bile bişey değişmeycek çünkü o bu durumdanda sıkılmış belli..yapacağın tek şey onu çıkardığın yerden öyle hızlı bırakacaksın ki yere çakılacak..bunuda hiç arayıp sormamakla hayatına için kan ağlasada devam etmekle başarabilirsin.. bence dönmemesi daha hayırlı gibi görünüyor ama illa dönsün diyorsan dene..
ben aramadan duramam diyorsan ara senden biraz daha fazla kaçsın..üzgünüm ama gerçekler insanın olmasını istedikleriyle aynı değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?