• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden Kayıp Gidiyor.....

parlaa

SiL BaŞtAn BaŞLaMaK gErEk
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
415
2
96
Kocaeli
7 yıllık bir birlikteliim var...ilk çıkmaya başladığımız yıllar okadar üzerime titreyen okadar bana değer veren biriydi ki sevgilim ama son 3 yıldır onun yüzünden ağlamadığım gün geçmiyor..psikolojim onun yüzünden alt üst olmuş durumda..artık sinirlerim yıprandı yaşama sevincim kalmadı adeta..
erkek arkadaşımla aynı yaştayız ikimizde okulu bitirdik ve o çalışıyor..ben okulu bitirdikten sonra iş bulmadım ve çok bunaldım..bazen ailevi sorunlarda yaşıorum .. ve bunun hıncını zaman zaman erkek arkadaşımdan çıkardım..sinirliyken ona bağırdım sürekli baskılar her yarım saatte bir aramalar nerdesin napıyosun kiminlesin gibi saçma sapan sorularla artık kendimi iice soğuttum..onu delilr gibi sevdiğimi ve bu nedenle ondan ayrılamayacağımdan da emin bu nedenle beni üzmüş kalbimi kırmış ağlatmış umurunda bile değil..benim için hiç birşey yapmıyor..hafta sonları buluşmak için adata ben yalvarıyorum..ayrılalım deyincede sinirleniyor..benimşuan tek istediğimşey onu eski haline çevirmek..eskisi gibi bana değer versin artık ağlatmasın..bende istiyorummki birazcık olsun kendimi ağıdan satmayı öğreneim..bir saat geçsin aramazsa sinirleniyorum sinirimdenağlıyrum..onu dünyanın merkezi haline getirdim adeta..beni merak edip aramasına fırsat bile vermiyorum..hergeçen gün onu biraz daha kaybediyorum biraz daha benden uzaklaşıyor..sizler ne durumda olduğumu anlamışsınızdır kızlar..kendimi artık geriplana çekmem lazım ama bunun için o sabrı ve dayanma gücünü nasıl bulucam bilemiyorumm..

arkadasim,

sevgide en önemli sey, bagimliliga dönüsmemesidir... eger dönüsürse, gün gelir sevgin bitebilir ama bagimli oldugun icin kendini geri alamazsin artik... vede her yanlisliga magruz kalabilirsin... kendi hayatini kendin yönlendir, bir baska kisiye veya bir baska seye izin verme seni yönlendirmesi icin... hayat senin hayatin...sen birseyler yapmalisin mutlu olman icin baskasi degil..

allah gönlüne göre versin...

slm lar

Son düzenleme:
Onun eski haline dönmesi diye bir şey ne kadar söz konusu bilemiyorum ama sizin acilen oyalanacak bir şeyler yapmanız lazım kanımca.... Ya bir işe girin yada bir kursa başlayın, sosyalleşin biraz.. bu hem sürekli onu düşünmekten sizi alı koyacaktır hemde onun biraz daha dikkatini üzerinize çekmeye başlamasına neden olacaktır.

canım çok üzüldüm:çok üzgünüm: ben de zaman zaman benzer evrelerden geçtim ilişkimde. kopma noktasına da geldim öğrendiğim şey ise ona şunu hissettirmelisin "bu 7 yılı ben tek başıma yaşamadım ayrılırsak sen de benim kadar üzülüleceksin.evet ilk başlarda seni çok sıktığım için rahatlamış gibi bile hissedebilirsin ama sonradan koyacak. ve sensiz de yaşarım.nihayet o kadar sıkıntıdan sonra boşuna olduğunu öğrendim tavırlarımın ne yani hayat mı bitecek sen bilirsinşakkıdı "
bunu ya otur bir gün konuş ya da biraz zamana yayarak hissettirmeye çalış. maalesef ben seninim dediğin de erkeklere şımarıyorlar. gönül isterki sevildiğini bilsin o da öyle baksın sana düşkün olsun ama yok ağlaman bile artık H2o muamelesi görüyor. ne zamnki postayı koyarsın o zaman kendine çekidüzen vermeye başlar. üzgünüm ki ilişkiler biraz da strateji oyununa dönüşüyr.sev belli etme, sev çok sevme, sev ama ağırlığını koy derken baya uğraşmak zorunda kalıyoruz.:dilcikar:
kısa zamanda düzelmesi dileğiyle canım.inan seni anlıyorum...

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım..bazen düşünüorum da beni ağlattığı zamanlar ondan adeta nefret ediyorum sinir oluyorum yüzünü bile görmek istemiyorum ama herşeye rağmen yine de gidip arıyorum aramazsa merak ediyorum..benim ki sevgi değil artık alışkanlık olmuş sanırım dediğin gibi..artık resimlerine baktığımda eskisi gibi kalbim çarpmıyor canım aşkım benim diyemiyorum..ama yine de ondan kopamıyorum ya...onsuzluğu düşündüğümde herşaya rağmen kötüoluyorum..bna yaptıklaırna ilgisizliğe rağmen onu halen arıyabiliyorum ya bende gurur diye bşy yok..ben bukadar acizbi insanım işte..

dilenci ve aysıncum yorumlarınız için sağolun kızlar..benianladığınıza sevindim..ayıncum başka işlerle uğraşsamda aklım onda oluyor ya ben kendimi anlamıyorum..hele aramız bozuksa tamam artık..bi ara bikursa başladım ama derste hep gözüm telefonumun saatindeydi halen aramadı gibilerinden..her sabah güne bugün onu hiçaramıcam bekleym o arasın diye başlıyorum ama baktım saat evden çıkış saatini çoktan geçmiş dayanamayıp arıyorum..biraz beklesem merak ettiğimi belli etmesem ne olur sanki..

evet sizinki sevgi değil bağımlılık alışkanlık,
biraz nefes alın,ve onu aramayın,
kendinizede onada zaman verin,
ozamanda oturup düşünün ilişkinizi,
ölçün,biçin,tartın ve düzeltemye çalışın...
çünkü sevgi bazı yargılarla yeşerir,
saygı,değer vermek,merak etmek,önemsemek.....
bunların yok olması ilşkinin dahada zedenlenmesine sebep olur:delphin:

Valla canım erkek arkadasının yerine koydum kendımı ve bana böyle davranan birisiyle parka bile gitmezdim boğulurdum hanı kıskançlık sınırını da aşmış yaptıkların.Tamam sevgide aşkta kıskanılmak sevilmek çok güzel ama her şeyin bir ölçüsü vardır fazlası insanın boğar böyle ters tepki yapar adam senden kaçacak delik arar eski haline dönermi bilmem ama sen bir an önce kendıne bir iş bul ve sevgilini hayatının merkezinden çıkar erkekler fazla sıkıntıya gelemezler şimdiden aramayı bırak kendi arasın o senın halini hatrını sorsun dışarı çıkmak için o teklıflerde bulunsun aramamak için kendini koşullandır

canım sen takıtntı haline getirmişsin..sanırım bi boşluktasın ve bu boşluğu onunla doldurmaya çalışıp ona gereğinden fazla iygi ve değir gösterip sıkıyosun bu şekilde onu bağlamak yerine kaçırırsın..bi uğraş bulmalısın kendine ama ciddi bi uğraş kendine güvenmelisin ve hep kendine onsuz da yaşaşyabilirim düşüncesini kabul ettirmelisin ki yaşayabilirsin ondan önce nasıl yaşadıysan sonra da yaşarsın o zaman herşey kendiliğinden düzelecek..

en güzeli hatanı biliyor olman.
emin ol aramadığında o merak edip arayacak.sen üstüne düşmediğinde o üstüne düşecek.sen sakin olduğunda o telaşlanacak.tek yapman gereken azcık sabretmen.emin ol herşey tersine döner.sadece azcık sabır.zamanla öyle güçleneceksin ki sen bile şaşıracaksın........

son üç yıldır sana karşı böyle davranıyr
ve sen hala onla birlikte olmaya dewam ediyorsun
arkadaşım yanlış anlama ama sende hiç gurur yok mu?

en güzeli hatanı biliyor olman.
emin ol aramadığında o merak edip arayacak.sen üstüne düşmediğinde o üstüne düşecek.sen sakin olduğunda o telaşlanacak.tek yapman gereken azcık sabretmen.emin ol herşey tersine döner.sadece azcık sabır.zamanla öyle güçleneceksin ki sen bile şaşıracaksın........
sağol canım..hepiniz sağolun kızlar..beni okadar iyianlamışsınız ki..bazen aramıyorum saateler geçiyo zor da olsa dayanıyorum bakıyorum gerçekten değişme gösteriyo niye aramadın filan diyo ama sadece bir gün böyle dayanabiliyorum sonra yine daha beter oluyorum..dediğim gibi alıoşkanlık olmuş bendeki..telefon elimden hiç düşmüyor..birde bu aralar br boşlukiçindeyim onunda etkisi var..inşllah dediğin gibi olucak canım ah birazcık sıksam kendimi..
özlemcim haklısın canım ne desen haklısın benim kadar gurursuz yok bu dğnyada hep diyorum..lanet olsun ki gurursuzun biri olup çıktım..öyle çirkin bi kızda değilim gayet bakımlı alımlı biriyim ama o bende ne gurur bıraktı ne bşy..nefret ediyorum kendimden..

ona senı ozlemesıne ve merak etmesıne fırsat vermelısın canım
nasılsa o arar benı bırakamaz gıbı hıssettımemelısın
kısacası sevgılıne bulunmaz hınt kuması gıbı davranma
ancak ozaman sana verılen degerı hıssedebılırsın

sağol canım..hepiniz sağolun kızlar..beni okadar iyianlamışsınız ki..bazen aramıyorum saateler geçiyo zor da olsa dayanıyorum bakıyorum gerçekten değişme gösteriyo niye aramadın filan diyo ama sadece bir gün böyle dayanabiliyorum sonra yine daha beter oluyorum..dediğim gibi alıoşkanlık olmuş bendeki..telefon elimden hiç düşmüyor..birde bu aralar br boşlukiçindeyim onunda etkisi var..inşllah dediğin gibi olucak canım ah birazcık sıksam kendimi..
özlemcim haklısın canım ne desen haklısın benim kadar gurursuz yok bu dğnyada hep diyorum..lanet olsun ki gurursuzun biri olup çıktım..öyle çirkin bi kızda değilim gayet bakımlı alımlı biriyim ama o bende ne gurur bıraktı ne bşy..nefret ediyorum kendimden..

ama simdı olmadıkı be guzelım
sen kendını nasıl hıssedersen sevgılınede onu hıssettırırsın
kendıne guveneceksın degerlı hıssedeceksınkı oda senın degerını bılsın
senı el ustunde tutsun bunu basaramıcak bırıde degılsın bence
sadece bıraz sabır ve ozguven lazım canım

7 yıllık bir birlikteliim var...ilk çıkmaya başladığımız yıllar okadar üzerime titreyen okadar bana değer veren biriydi ki sevgilim ama son 3 yıldır onun yüzünden ağlamadığım gün geçmiyor..psikolojim onun yüzünden alt üst olmuş durumda..artık sinirlerim yıprandı yaşama sevincim kalmadı adeta..
erkek arkadaşımla aynı yaştayız ikimizde okulu bitirdik ve o çalışıyor..ben okulu bitirdikten sonra iş bulmadım ve çok bunaldım..bazen ailevi sorunlarda yaşıorum .. ve bunun hıncını zaman zaman erkek arkadaşımdan çıkardım..sinirliyken ona bağırdım sürekli baskılar her yarım saatte bir aramalar nerdesin napıyosun kiminlesin gibi saçma sapan sorularla artık kendimi iice soğuttum..onu delilr gibi sevdiğimi ve bu nedenle ondan ayrılamayacağımdan da emin bu nedenle beni üzmüş kalbimi kırmış ağlatmış umurunda bile değil..benim için hiç birşey yapmıyor..hafta sonları buluşmak için adata ben yalvarıyorum..ayrılalım deyincede sinirleniyor..benimşuan tek istediğimşey onu eski haline çevirmek..eskisi gibi bana değer versin artık ağlatmasın..bende istiyorummki birazcık olsun kendimi ağıdan satmayı öğreneim..bir saat geçsin aramazsa sinirleniyorum sinirimdenağlıyrum..onu dünyanın merkezi haline getirdim adeta..beni merak edip aramasına fırsat bile vermiyorum..hergeçen gün onu biraz daha kaybediyorum biraz daha benden uzaklaşıyor..sizler ne durumda olduğumu anlamışsınızdır kızlar..kendimi artık geriplana çekmem lazım ama bunun için o sabrı ve dayanma gücünü nasıl bulucam bilemiyorumm..

Canım..seni o kadar iyi anlıyorumki adeta benim 6 ay önceki halimi ilişkimde yaşadığım sorunlarımı yazmışsın..Bilmiyorum beni ne kadar ciddiye alırsın ama sana bi kaç tavsiyede bulunucam..Bende aynen tıpkı senin gibiydim 3 yıllık bi ilişkim var bundan 6 ay öncesine kadar her gün ama hergün nerdeyse ağlıyodum.Tabi o kendinden ve benim ona olan sevgimden o kadar emindiki ben ağlamışmıyım üzülmüşmüyüm tırıs gelip tırıs gidiyodu.Taki bu kararı alana kadar.Dedim kendime sen napıyosun du biraz nefes al.Günde 8 kere 10 kere aramalara son verdim.Hatta nerdeyse o aramazsa aramazdım o derece yani.Ama çirkefçe değil çingenelik yapmadan kendimi ön plana çıkarttım.Oda bendeki değişimin farkına vardıki bu sefer o başladı sen beni sevmiyosun önceden hep arardın demeler falankaydirigubbakcemile3.Neyse bu arada o şirret çingene anlayışsız benim yerime pamuk gibi yumuşak acayip anlayışlı biri oluverdim.Eskiden benimle buluşmak bile istemeyen adam birden Herbulduğu fırsatta yanıma gelmeye buluşmak istemeye başladı.Şimdimi nasılız.Sanırım en iyi arkadaşız.Sonra biricik sevgiliyiz.Beni dinle sadece anlayışlı olmaya çalış bak gör sen kazanacaksın.Üstelik seni seviyoki hala bunca şeye rağmen bırakmamış seni.Bence sevgisini yitirme onunyasakkelime

canım bende aynen senin yasadıgın durumu yasayan birisi olarak kendini geri cekmeni tavsiye ediyorum ..haa bu tabiki keskin çizgilerle degil yavas yavas ama hissedebilecegi ölçüde..5 senelik beraberliğimde bende senin yaptıgın hatalara düştüm .sevgilimde yogun iş halinden benimle pek ilgilenemedi ..ama sürekli benle ilgilen v.s diyerek ikaz ediyordum ama nereye kadar bunları yapması için ben söyleyebilirdim .hem ben onun için garantiydim ne zaman arasa onu bekliyordum sonuçta degilmi ona bu güveni fazlası ile vermiştim .ama bu bana acı vermeye başladı ..artık aramamaya kıskanmamaya başladım en azından çalışıyordum böyle olması için.kendime zamanlar yaratıyor arkadaslarımla plan yapıyor hiç olmadı yalnız başıma sinemaya alışverişe gidiyordum .zaman sonra başka sorunlardan dolayıda ayrılmak istedigimi söyledim ve aramadım ..şimdi neredeyse 3 haftadır ayrıyız..ama mesaj atmadıgı aramadıgı bir saniye yok ..gercekten ayrılmak istiyormuyum tabiki hayır ama biraz burnunun sürtmesi gerekiyor ..ve en azından beni çantada keklik görmemesi kaybetme korkusunu yaşaması gerekiyor ..ben önemliyim ve bu degeri kendime öcelikle ben vermeliyimki karşımdakininde deger vermesini sağlayabileyim ..klişe bir söz var ama kesinlikle katılıyorum ..tecrübe ile sabitki gercekten kaçan kovalanıyor kuzum ...kaydirigubbakcemile5

onu delilr gibi sevdiğimi ve bu nedenle ondan ayrılamayacağımdan da emin demişsin

neden bu kadar saplantı ve acizlik durumu yaratıp bu senaryoyu oynuyosun.gobek bagın onlamı kesıldı.kısılıgınden ödün vermeye baslamıssın.toparlan kendıne gel
bu hayat bı kere var ve bu sana verılen en guzel armagan

daha çok gençsiniz ve size diyebileceğim şey;
kimseyi hayatınızın merkezi yapmayın,
ölürüm,ayrılamam,biterim gibi lafları da bir kenara bırakın lütfen...
bir insana aşırı derecede değer verirseniz,tepenize çıkar ve
siz bunu başarmışsınız...arkadaşınız o kadar eminki,
sizin onu bırakmayacağınızdan,her istediğini yapacağınızdan,
onun için kendini ağırdan satıyor,peşinden koşturmak istiyor ve onuda o başarıyor...
bu bağımlılık neden,inanın anlayamadım...
okulunuzu bitirmişsiniz,peki sizin ideallerinize ne oldu???
hayata dair planlarınıza ne oldu...
yani bütün hayatınızı, size zoraki sevgi gösterisi yapan,
aramaya bile tenezzül etmeyen biri üstüne mi kuruyorsunuz...
hata hemde çok büyük bir hata...
kendinize gelmelisiniz,aklınızı başınıza almalısınız...
yoksa hayatınız boyu ağlarsınız...

2 hafta öncesine kadar aynı senin gibiydim canım.kendimi okuyor gibi oldum.bizim ilişkimiz 4 yıllıktı.aynı durumdaydık.365 günün 60'ı çok mutluysak(ki o da benim çabamla oluyordu)geri kalanında kavgalıydık ben ağlıyordum ben üzülüyordum.

sonuçta o beni 24Aralık'ta terketti.Terketmese yine de ben ayrılamazdım ondan sanki bir alışkanlık gibi hayatımda doldurulmayacak bir yeri vardı.

Eski haline döndürmek istiyorsun ama hiçbirşey eski haline dönmez.Bence yeniden güzel şeyler başlat aranızda.Ortak şeyler paylaşın başka güzel şeyler yaşayın ama bunlardan önce sen ona artık başka bir insan olduğunu göster(ki başka bir insan olup,kendinden taviz vermek zorunda da değilsin bunu da unutma).bunları da bir deneme süresi mantığıyla yap bence.

O da olmazsa o zaten senin yazgın değildir.Evlenipte ömür boyu ağlama sakın olmuyorsa hayırlısı odur canım.Şu an bunu düşünmek bile seni çıldırtıyordur çok iyi anlıyorum ama kendini hiçkimse ve hiçbirşey için çok yıpratma.

Benim 4 yılın ardından en pişman olduğum şey kendimden taviz vermekti.Çünkü taviz vere vere ben diye birşey kalmamıştı artık.Sende biraz güçlü durmakla başla onun karşısında.Bazı erkekler ellerinden gitmeyecekleri şeyleri çok çabuk kırıp döküyorlar çünkü.Bende amma doluymuşum uzattım canım kusura bakmaa.s

Back
X