• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden Kayıp Gidiyor.....

canlarım çok ama çok teşekkür ederim..erkek arkadaşım bile bir derdim olduğunda benimle artık bukadar ilgilenmiyor inanın.send ehep ağlıyorsun hep kötüsün diyor artık ağladığımda..meğer medim gibi aynı dertten müzdarip başkalarıda varmış..songülcümçok gzelşeyler yazmışsın inan bana okurken bir an olsun kafamı kaldırıp ben ne yapıyorum dedim..epagcım mavigülcüm ve semacım yazdılarınızı okurken msnim de açıktı aynı zamnada ve erkek arkadaşıma titreşimler gönderip duruyordum yazdıklarıma cevap vermediği için..bahaneside işi var olucaktı abş herzamanki gibi..sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra kendimiçevirim dışı yaptım ve birdaha da bşy yzmadım..başka zaman olsa cevap vermediği için çoktan cepten aramıştım ... işi olsada olmasada genelde çok konuştuğum içn cevap yazmıyor kendisi..
sizde benim gibi aynı şeyleri yaşadıktan sonra biraz sabrederek işilkiniz düzelmiş..ne güzel canlarım ya..işte şuan hayattan tek istediğim bu..ilişkimin bir an önce düzelmesi ama bunun için sanırım çok sabretmem ve kendimi gerçekten geri çekmem lazım..karşısında güçlü dur demişsiniz okadar doğru bir cümle ki ama buna rağmen gurursuz gibi karşısında yada telefonda defalarca ağladım..kendimi iice küçülttüm..
nerissacım haklısın canım kızmıyorum gurursuz demenize doğru söze neden kızayım..beni ağlatıyo telefonu suratıma kapatıuo yetmezmiş gibi hakaretler ediyo ama yine arayan benim..nasıl bir gurur var bende bilmiyorum anlayamıyorum..işbulamıyorum ama inaın artık bu ilişkiyi düşünmekten erkek arkadaşımı düşünmekten ona bile üzülmüyroum..hayatımı mahvettiğiimin farkındayım ve birinin bana artık dur demesi gerekiyordu ve bu da sizler oldunuz..şu saatten itibaren onu aramak isteniyorum..en azından ona karşı biraz daha anlayışlı davranmaya çalışıcam.hiç bir erkek karşısında sürekli dır dır eden bir bayan istemez..telefonu açmasa bağırıp çağırıyorum haber vermese yine aynı şeyler artık benimle sırf bu yüzden buluşmak bile istemiyor..
söz veriyorum aretık kendimi çekicem..zor olucak ama aramamaya çalışıcam..bende ne gurur var ne de sabır..nasıl bir insanım ben anlamadım..ama bunu kendimde yaratmam lazım..

onu delilr gibi sevdiğimi ve bu nedenle ondan ayrılamayacağımdan da emin demişsin

neden bu kadar saplantı ve acizlik durumu yaratıp bu senaryoyu oynuyosun.gobek bagın onlamı kesıldı.kısılıgınden ödün vermeye baslamıssın.toparlan kendıne gel
bu hayat bı kere var ve bu sana verılen en guzel armagan
haklısın canım..kişiliğimden öyle bir ödün verdim ki hemde artık ben bile kendimi tanıyamıyorum..meğer ben nekadar basit nekadar aciz biriymişim ya..

ne kadar çok uzerine dusersen o kadar çok sogutursun kendinden. bu herkes için geçerli canim.
senin bir ise girmen gerek bence. is,kurs, dernek...ne olursa ama birseylerle ilgilenmen gerek
aklin onda kalsa bile, insan bir isle ugrastigi zaman bazen telefonu eline almaya firsat bile bulamiyor.
acil bir durum bence.
çok bunalmissin evde. ve tabi o seni aramiyor sende yukleniyorsun
inan kendine eziyet ediyorsun hemde bos yere
birak oda nefes alsin, sende.
birbirinizi ozleyin sende bu arada bir isle ugrasirsan kendine olan guvenin tekrar gelir
umarim bulursun
sevgiler

7 yıllık bir birlikteliim var...ilk çıkmaya başladığımız yıllar okadar üzerime titreyen okadar bana değer veren biriydi ki sevgilim ama son 3 yıldır onun yüzünden ağlamadığım gün geçmiyor..psikolojim onun yüzünden alt üst olmuş durumda..artık sinirlerim yıprandı yaşama sevincim kalmadı adeta..
erkek arkadaşımla aynı yaştayız ikimizde okulu bitirdik ve o çalışıyor..ben okulu bitirdikten sonra iş bulmadım ve çok bunaldım..bazen ailevi sorunlarda yaşıorum .. ve bunun hıncını zaman zaman erkek arkadaşımdan çıkardım..sinirliyken ona bağırdım sürekli baskılar her yarım saatte bir aramalar nerdesin napıyosun kiminlesin gibi saçma sapan sorularla artık kendimi iice soğuttum..onu delilr gibi sevdiğimi ve bu nedenle ondan ayrılamayacağımdan da emin bu nedenle beni üzmüş kalbimi kırmış ağlatmış umurunda bile değil..benim için hiç birşey yapmıyor..hafta sonları buluşmak için adata ben yalvarıyorum..ayrılalım deyincede sinirleniyor..benimşuan tek istediğimşey onu eski haline çevirmek..eskisi gibi bana değer versin artık ağlatmasın..bende istiyorummki birazcık olsun kendimi ağıdan satmayı öğreneim..bir saat geçsin aramazsa sinirleniyorum sinirimdenağlıyrum..onu dünyanın merkezi haline getirdim adeta..beni merak edip aramasına fırsat bile vermiyorum..hergeçen gün onu biraz daha kaybediyorum biraz daha benden uzaklaşıyor..sizler ne durumda olduğumu anlamışsınızdır kızlar..kendimi artık geriplana çekmem lazım ama bunun için o sabrı ve dayanma gücünü nasıl bulucam bilemiyorumm..

sorunların sebebini sen kendin ifade etmişsin zaten...yapılacak tek şey önce sen kendini tedavi edeceksin...sinirini hıncını öfkeni ondan çıkarmayacaksın..dakka başı arayıp içtimaya çağırmayacaksın..tam tersi çok olumlu bi tablo sergileyeceksin...onun ne kadar özel olduğunu ona değişik yollarla göstermeye çalışacaksın...onunlayken eğlenceli olacaksın..komik olacaksın (tabii şebeklik tonunda değil) az arayacaksın ama aradığında ona harika cümleler kuracaksın..tüm bunlar bir günde bir haftada olacak şeyler değil elbet.zamana yayacaksın..sendeki deişimi farkedince o da bu ilşki için emek harcayacak..sana daha çok bağlanacak...şahsen böyle düşünüyorum:kahve:

ne yapacaksın:

-iş bulacaksın,iş bulmak zor evet tamam kendini meşgul edecek bir uğraş bulacaksın..

-hergün kendine onsuz da mutlu olabilir ona bağlı değilim,ben kıymetliyim vs tüürnde terapiler,olmuyorsa profesyonel yardım..

-sevgilinle araya mesafe koyacaksın,mesela haftasonu yalvarmayacaksın görüşelim diye..
o seni mutsuz etttikçe ihmal ettikçe,ondan uzaklaşacaksın.. seni seviyorsa zaten kaybetmek istemeyecektir..

-kursa git,git bir yerde staj yap,bilemiyorum,dikkatini dağıt en önemlisi bu!

-arama,kendini odaya kitle,telefonunu kır ama arama,aramaman gereken zamanda asla ve asla arama!!

-kolay değil biliyorum,ama buraya derdini yazabildiğine göre gidişatın farkındasın.. onu yönlendirmek elinde bence çünkü zaten sevmeyen adam böyle şeylere dayanmaz..

-kendini ondan mahrum et,gülüşünü,sıcaklığını,ilgini artık ne ise.. anlamasını sağla..

-asla kavgacı konuşma ama mesafeli ol..

-ve en önemlisini kıymetini anla,bu adam yarın seni terkeder gider,sen kendinle başbaşa kalırsın ,bunu idrak et..

huzur diliyorum sevgili arkadaşım..

okadar güzel şeyler yazıyorsunuz ki hele ilişkimin düzeldiğine dair cümleelri okuyunca inanın içim gidiyo ve bir an önce değişmek istiyorum..ben bunları uygulamaya başlayım ozaman da şimdi ne yapayım aramayım mı ya saatler geçincede aramazsa nasıl tutucam kendimi aramaak için? :(

ne yapacaksın:

-iş bulacaksın,iş bulmak zor evet tamam kendini meşgul edecek bir uğraş bulacaksın..

-hergün kendine onsuz da mutlu olabilir ona bağlı değilim,ben kıymetliyim vs tüürnde terapiler,olmuyorsa profesyonel yardım..

-sevgilinle araya mesafe koyacaksın,mesela haftasonu yalvarmayacaksın görüşelim diye..
o seni mutsuz etttikçe ihmal ettikçe,ondan uzaklaşacaksın.. seni seviyorsa zaten kaybetmek istemeyecektir..

-kursa git,git bir yerde staj yap,bilemiyorum,dikkatini dağıt en önemlisi bu!

-arama,kendini odaya kitle,telefonunu kır ama arama,aramaman gereken zamanda asla ve asla arama!!

-kolay değil biliyorum,ama buraya derdini yazabildiğine göre gidişatın farkındasın.. onu yönlendirmek elinde bence çünkü zaten sevmeyen adam böyle şeylere dayanmaz..

-kendini ondan mahrum et,gülüşünü,sıcaklığını,ilgini artık ne ise.. anlamasını sağla..

-asla kavgacı konuşma ama mesafeli ol..

-ve en önemlisini kıymetini anla,bu adam yarın seni terkeder gider,sen kendinle başbaşa kalırsın ,bunu idrak et..

huzur diliyorum sevgili arkadaşım..

canım profosyonel yardım almayı bende düşündüm..çünkü bu olanlar benim sinirlerimi çok yıprattı artık..sırf onu taktığımdan herkese agrasif davranmaya ve hemen herşeyi takmaya başladım..artık hayattan zevk alamıyorum resmen..dün gittim psikiyatriste devlet hastanesine..özele gidicektim ama o bölüm yoktu özellerde..devlet hastanesine gittim fakat numara kalmamış malum adı üstünde devlet hastanesi başka bir gün tekrar gitmeyi düşünüyorum yani bu konu uzun zamandır aklımda..

arama.onun aramasını bekle ve aradığı zaman asla hayatındaki olumsuz şeylerden bahsetme....farklı şeyler konuş..ama neşeli ol...ses tonuna dikkat et...yapmacık olmasın..onu çok özlediğini söyle..isteksiz kounşuyorsa anlayış göster..yorgunsun galiba,şimdi se rahatça uyu,sonra görüşürüz fln gibi şeyler söyle..cazgırlık yapmasırnaşık şey

arama.onun aramasını bekle ve aradığı zaman asla hayatındaki olumsuz şeylerden bahsetme....farklı şeyler konuş..ama neşeli ol...ses tonuna dikkat et...yapmacık olmasın..onu çok özlediğini söyle..isteksiz kounşuyorsa anlayış göster..yorgunsun galiba,şimdi se rahatça uyu,sonra görüşürüz fln gibi şeyler söyle..cazgırlık yapmasırnaşık şey
benim öğreneceğim daha çok şey var anlaşılan :) ah kızlar ilk olarak şu aramama işini becerebilsem :( sağol canım uyguluyacağıma emin olabilirsin..ay inşallah yapmacık olduğum belli olmaz..telefonu kapadıktan sonra kendi kendimi yerim bende sinirden ama ona belli etmem artık :)

canım ya seni çok iyi anlıyorum bence senin alışkanlığın o olmuş ama inan bana geçecek birgün bu sıkıntın
insan sevince kör oluyo gerçekten bi şeylerle uğraş kafanı dağıt kendine hedefler koy hayat güzel ve ondan ibaret değil benşunu anladım sende aile bağlarında iii değil galiba sende ondan ilgi alaka görünce kaptırmışsın kendini aman herşey başladığı gibi asla olmuyor bide o senin ona aşık olduğunu biliyosa daha da vurdun duymaz oluyo kendini geri çek ondan biraz bence

benim öğreneceğim daha çok şey var anlaşılan :) ah kızlar ilk olarak şu aramama işini becerebilsem :( sağol canım uyguluyacağıma emin olabilirsin..ay inşallah yapmacık olduğum belli olmaz..telefonu kapadıktan sonra kendi kendimi yerim bende sinirden ama ona belli etmem artık :)

ya canım cok hastayım ondan uzunca bı yorumu daha sonra yazacaktım ama
dayanamadım ama yıne
bunu nasıl basaracaksın bılıomusun
bende yararlı bı yontem oldu
onceden 8-10 kere arıomussun
sımdı bunu once daha kucuk sayılara dusurecegız
mesela msn de oldugun zamanı daraltacagız
dıelımkı sabahtan msndesın oglen bı kere arıcaksın
yada gun ıcınde hıc msn ye gırmeyıp en fazla bı kez ne yapıyorsun msjı cekeceksın
bunu zamana yaydıgında yavastan kendıne guvenın gelcek onunla konusmasam da gun mutlu gecebılır dıe
oda zamanla farkedecek ya eskıden bu kız bın defa arardı ne oluyor boyle dıye, yanı onun aklına caktırmadan suphe tohumları sokacaksın
ama dırdır etmedıgın ıcın ve ayarında yaptıgın ıcın herseyı sana bısey soleyebılcek konumda olmayacak
dozu yavas yavas azalt, bı ılacı bıraktırmak ıcın once doz dusurulur vucudun bagımlılıgı gıttıkce azalsın, bunye guclensın dıe sende bu stratejıyı uygulucaksın
zaten tak dıe kesersen dayanamaz daha cok aramaya baslarsın dengesız konuma dusersın
hadı sekerım goreyım senı hepımız destegız sana:)
daha yorumlarım gelecek ama sımdı bıraz dınlenmelıyım

okadar güzel şeyler yazıyorsunuz ki hele ilişkimin düzeldiğine dair cümleelri okuyunca inanın içim gidiyo ve bir an önce değişmek istiyorum..ben bunları uygulamaya başlayım ozaman da şimdi ne yapayım aramayım mı ya saatler geçincede aramazsa nasıl tutucam kendimi aramaak için? :(

Az önce bi arkadaşımız ne güsel demiş keskin çizgilerle yapma hiç bişiyi die ona aynen katılıyorum.:lepi:Ya sana şole yap bole yap aman 5 saatte bi ara aman şunları sole bunları soleme desekte sen yine bildiğini okucak birine benziyon bak o kadar yazdık ettik sen hala ya aramazsa nasıl tutuyum kendimi diyon.:oklava:Evet ilk başlarda baya zorlancan düşünsene tamamen değişmeye çalışıcan.Ama bak gör sonrası kendiliğinden gelcek.Ya bırak üstüne düşme elbette bi müddet bu duruma sen alışana kadar sinirlerin yıpranabilir.Sen ona karşı ne kadar anlayşlı olursan sende o kadar mutlu olursun.Şimdi allah aşkına bırak telefonu elinden.Sadece bi kaç gün bilemedin bi kaç haftaSonra roller değişecekkaydirigubbakcemile3

Az önce bi arkadaşımız ne güsel demiş keskin çizgilerle yapma hiç bişiyi die ona aynen katılıyorum.:lepi:Ya sana şole yap bole yap aman 5 saatte bi ara aman şunları sole bunları soleme desekte sen yine bildiğini okucak birine benziyon bak o kadar yazdık ettik sen hala ya aramazsa nasıl tutuyum kendimi diyon.:oklava:Evet ilk başlarda baya zorlancan düşünsene tamamen değişmeye çalışıcan.Ama bak gör sonrası kendiliğinden gelcek.Ya bırak üstüne düşme elbette bi müddet bu duruma sen alışana kadar sinirlerin yıpranabilir.Sen ona karşı ne kadar anlayşlı olursan sende o kadar mutlu olursun.Şimdi allah aşkına bırak telefonu elinden.Sadece bi kaç gün bilemedin bi kaç haftaSonra roller değişecekkaydirigubbakcemile3
farkında olmadan 2 saattir aramıyorum yanlız ben onu kızlar şuan msnde falkat engelleidm onu sırf beni görmesin merak etsin diye..şimdi sat 6 ya kadar beklemem lazım..6 da servisten inince genelde arar beni ama bişr dk geçsin hemen ben ararım niye aramadın diye..ozaman da ya btrafik olmuş olur yada geç çıkmış olur amaben çoktan bağırıp çaşğırmış olurum sebebini dinlemden..bu akşam aramazsada aramayım en iyisi..ama dua edeyimde akşam arkadaşlarınla bulıuşmasın iş çıkısı yoksa ben nasıl tutarım kendimi bilmiyorum:( yada öyle bşy olursa en iyisi hiç takmıyormuş gibiiyi eğlenceler dilemek ..:))

7 yıllık bir birlikteliim var...ilk çıkmaya başladığımız yıllar okadar üzerime titreyen okadar bana değer veren biriydi ki sevgilim ama son 3 yıldır onun yüzünden ağlamadığım gün geçmiyor..psikolojim onun yüzünden alt üst olmuş durumda..artık sinirlerim yıprandı yaşama sevincim kalmadı adeta..
erkek arkadaşımla aynı yaştayız ikimizde okulu bitirdik ve o çalışıyor..ben okulu bitirdikten sonra iş bulmadım ve çok bunaldım..bazen ailevi sorunlarda yaşıorum .. ve bunun hıncını zaman zaman erkek arkadaşımdan çıkardım..sinirliyken ona bağırdım sürekli baskılar her yarım saatte bir aramalar nerdesin napıyosun kiminlesin gibi saçma sapan sorularla artık kendimi iice soğuttum..onu delilr gibi sevdiğimi ve bu nedenle ondan ayrılamayacağımdan da emin bu nedenle beni üzmüş kalbimi kırmış ağlatmış umurunda bile değil..benim için hiç birşey yapmıyor..hafta sonları buluşmak için adata ben yalvarıyorum..ayrılalım deyincede sinirleniyor..benimşuan tek istediğimşey onu eski haline çevirmek..eskisi gibi bana değer versin artık ağlatmasın..bende istiyorummki birazcık olsun kendimi ağıdan satmayı öğreneim..bir saat geçsin aramazsa sinirleniyorum sinirimdenağlıyrum..onu dünyanın merkezi haline getirdim adeta..beni merak edip aramasına fırsat bile vermiyorum..hergeçen gün onu biraz daha kaybediyorum biraz daha benden uzaklaşıyor..sizler ne durumda olduğumu anlamışsınızdır kızlar..kendimi artık geriplana çekmem lazım ama bunun için o sabrı ve dayanma gücünü nasıl bulucam bilemiyorumm..
arada bir çok arkadaş yorum yapmış,birkaçı hariç hepsini okuyamadım.. eminim herkes çok faydalı tavsiyelerde bulunmuştur..

Ben de; kendine hemen bir meşgale bulmanı şiddetle öneririm, ya da iş bulmanı...Bence düşünecek fazla birşeyin olmadığı için sürekli sevgilini düşünüyorsun...
Ve ahh şu bağımlılık olayı, tut kendini arama, bunu yapabilirsin, biraz kaç ki kovalasın seni...Hepten kaybetmektense arama artık biraz
:oklava:

farkında olmadan 2 saattir aramıyorum yanlız ben onu kızlar şuan msnde falkat engelleidm onu sırf beni görmesin merak etsin diye..şimdi sat 6 ya kadar beklemem lazım..6 da servisten inince genelde arar beni ama bişr dk geçsin hemen ben ararım niye aramadın diye..ozaman da ya btrafik olmuş olur yada geç çıkmış olur amaben çoktan bağırıp çaşğırmış olurum sebebini dinlemden..bu akşam aramazsada aramayım en iyisi..ama dua edeyimde akşam arkadaşlarınla bulıuşmasın iş çıkısı yoksa ben nasıl tutarım kendimi bilmiyorum:( yada öyle bşy olursa en iyisi hiç takmıyormuş gibiiyi eğlenceler dilemek ..:))
tut kendini canım sende aaaaaa...Tam dayaklıksın vallasengözlerimebaksanab git bişey bul kendine uğraş hadi arama bugün sevgilini..GEce bir ara mesaj çekersin ama sadece 1 tane seni seviyorum dersin....

yok canım aramadım tutucam söz bugün başladım artık çıktım bi yola bu sfeer geri dönmem kolay klay..aradan 5 saat geçsede aramam artık..eklicem o arasın..şimdiye kadararadım da ne oldu.kendini hep birşey sandı hep ağlayan üzülen ben oldum..belkide ben ağlarken o orada gülp eğleniyordu ki belkisi fazla..ağladığımda teselli edip gönlümü alacağıbna telefonu suratıma kapadı defalarca sende hep aynısın hep aynı şeyler diyerek..işte bunları düşündükçe sinir oluyorum ona,nefret ediyorum ama gel gör ki yine dönüp dolaşıp arıyorum..işte anlayamadığım şey de bu..öyle insanlar varki acayip inatçı olurlar bırakın ağlatmayı birkere bir yanlışını görseler süründürürleronları ama bende bu yok..ben neden öyle değilim ki sanki..nasıl bir yapım var benim anlamadım..eskiden böyle değildim nasıl değiştim bilmiyorum..ama neysekş hatamın farkındayım ve sayenizde düzeltmekiçin ilk adımı attım..inşallah sayenizde başarıcam kızlar..

ben kocaelide doğdum :)) yaşadığın yere baktımda içime bi sıcaklık aktı :)))
ben sana tecrübelerime dayanarak bir iki bişi söliyim
şekerim kendine tembihle bu iş olmaz topiği okuduğumda bir kaç kişide öle sölemiş katılıorum
aramıcam etmicem şunu yapmıcam olmaz o senden daha inat çıkarsa nolcek ki erkek kısmı duygularıyla hareket etmez.
tek çaren bir an önce hayata atılmak iş bul iş bulana kadar ne bilim komek kurslarına git bişiler yap kendini meşgul et şekerim.kısasa kısas yapma kaybedersin.
senin uğraşın yokta o yüsden bu kadar kafaya takmışsın inceleyip irdeliosun
bende öleydim geçmişe bakınca ne çok saçmalamışım diyorum
hem bulunmaz hint kumaşı deil dünyada da bi tek o yok
zaten bi ilişki uzun süre sonra durağanlaşıo öle oluo ama sevgi baki kalıo
bide evlenince geçio bu dertler :)))))

daha once de yazdigini hatirliyorum, erkek arkadasini herkesten kiskandigindan bahsetmistin...
sana tavsiyem, ki aci tecrubelerle sabittir, kendi prensiplerini asla boyle ayaklar altina serme. hem seninle ilgilensin, merak etsin, uzerine titresin istiyorsun, ki bunu istemen cok dogal, hem de bir saniye olsun ona da kendine de huzur vermiyorsun. once kendine tekrar saygi duymalisin ki o da sana saygi duysun, degil mi? gerekirse kendini zorla onu aramaktan alikoy. naz yap demiyorum ama mesafe koy ki uzerine titredigi kizi hatirlasin. simdi o karsisinda tutarsiz ve surekli kapris yapan, hatta bunu histeriye donusturmus bir insan goruyor olabilir. sana nasil sabredeceginin sirrini kimse veremez, insani yine en iyi kendi terbiye ediyor.
ayni durumdaki eski erkek arkadasim beni terk etmisti. once perisan oldum, her gun kendimi daha da ayaklar altina aliyordum. bana geri donmesi icin yalvariyordum, sonra da agliyordum. ve artik bana karsi iyice hissiz ve mesafeli olmustu. sonra bir gun kendime geldim, cunku kendimi cok ayipladim. her gun agladigim yetmiyormus gibi bir de sorunlu, histerik bir kiz portresi ciziyordum onun gozunde. sonra bardagi tasiran son bir hareketi oldu bana. abartili bir ornek ama, tam bir ay konusmadim. sildim onu kafamdan. hergun ayni ortamdayken, onun gectigi koridordan bile gecmedim. ilk gunler cok zordu, hicbir ise yaramayacagini dusunuyordum, ama sonra ise yaramasini da bosverdim. sadece kendime olan saygimi sevgimi yeniden kazanmakti amacim. ve ne oldu biliyor musun, bir ay sonra herkesin icinde onumde diz coktu. bana yeniden asik oldugunu falan sayikladi burnundan kil aldirmayan beyefendi.
umarim sana cesaret verici bir ornek olmustur =)

Son düzenleme:
bu arada guzelim 7 seneden sonra 2 saat oldu aramadim biraz abartili geldi bana. yani asktan cok saplantiya donusmus sende bu cocuk. birbirinizi simdiden bu kadar sikmayin, yormayin, tuketmeyin. 7 sene olduguna gore evlilik dusunuyorsunuz, daha bir de bunun evliligi var dusunsene... cocuk seninle evlenmeye heves etsin degil mi, bucak bucak kacmasin senden =)
benim iliskim 4,5 senedir suruyor, hem de ayri sehirlerdeyiz. bazen butun gun aramayiz birbirimizi okul is vs. ben sabahliyorum bazen, o uyaninca ben yatiyorum. 5 dk konustugumuz oluyor gunde. cikiyor arkadaslariyla geziyor bazen, eve geldim diyene kadar aramiyorum kesinlikle bunalmasin diye. herseyin temeli guven be canim... sen ensesinden tutunca sanki korktugun seyler basina gelmez mi? yapan dort duvar arasina kilitlesen gene yapmanin yolunu bulur. sen once kendine, sonra ona guven. senden iyisini mi bulacak? bulacagina inaniyorsan kendini azimsiyorsun demektir. bulamayacagina inaniyorsan sikma. sen kendine saygi duy ki o da sana saygi duysun. sen saat basi aradiginda onu yalnizca senden daha uzaga kacmaya zorlarsin, halbuki cocuk sana hevesle gelmeli. benim dusuncem bu en azindan. sevgiler...

cnm hatanı biliyorsun bu güzel ancak.düzeltmek için hiçbirşey yapmıyorsun sanırım.siz bir aylık sevgili değilsinizki koskoca yedi yıl geçirmişsiniz.kadın erkek hiç farketmez karşı tarafı aşırı kıskanıp,onu bunaltan taraf herzaman kendinden bıkılmasına hazırlansın.sen kendine güvenmiyormusun hiç,bırak o düşşün birazda senin üstüne ama sen çocuğa nefes aldırmıyorsunki.aaaaaa iyi dayanmış yine yedi yıl.toparlan biraz.dünya onların etrafında dönmüyor.hiç kimsede bulunmaz hint kumaşı değil.kendini zorla biraz cici kız olmak için.huzurlu bir ilişkiden daha güzeli varmı?

Back
X