Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya sen resmen beni,yaşadıklarımı ,hissettiklerimi,korkularımı ve erkek arkadaşıma nasıl davrandığımı sanki beni tanırcasına yazmışsın..yazdıklarının hepsi doğru hepsini okadar sürükleyici yazmışsınki birçırpıdaokudum..sanki karşımda beni tanıyan ve benim neler hissettiğimi gören bilen biri var gibihissettim..tabi diğer yorumlarda da arkadaşlar beni sağolsun çok güzel anlamışlar ve çok güzel yorumlar yazmışlar..hele şu deneyimlerinizi okuyuncaokadar gaza geldim ki şuan inanın bende o günleri görmek için sabırsızlanıyorum...ben bunca yorumlardan ve yazılanlardan sonra sizlerin şurada bana ayrdığınız vakit uğruna , yani kendim için yapamayacak olsam bile sabredemeyecek olsam bile burada yazdıkların boşa gitmemesi uğruna inanın ne pahasına olursa olsun aramıcam...aramıcam derken dediklerinizi uygulucam..herzaman evde dahi eşorfmanımın cebimden çıkarmadğım telefonumu bugün odamda bıraktım ve çıktım..bugün yorumlarınızı okuyunca oturup düşündüm ben niye yapamayım diye hele sonra kazandıklarınızı ve galip geldiğinizi düşününce ah dedim inşallah bende bu günleri görürüm..eğer görürsemde inanın sizlerin sayesinde olucak...sağol canım yazdıkların için inan bana acayip gaza geldim :))Şenizbu arada guzelim 7 seneden sonra 2 saat oldu aramadim biraz abartili geldi bana. yani asktan cok saplantiya donusmus sende bu cocuk. birbirinizi simdiden bu kadar sikmayin, yormayin, tuketmeyin. 7 sene olduguna gore evlilik dusunuyorsunuz, daha bir de bunun evliligi var dusunsene... cocuk seninle evlenmeye heves etsin degil mi, bucak bucak kacmasin senden =)
benim iliskim 4,5 senedir suruyor, hem de ayri sehirlerdeyiz. bazen butun gun aramayiz birbirimizi okul is vs. ben sabahliyorum bazen, o uyaninca ben yatiyorum. 5 dk konustugumuz oluyor gunde. cikiyor arkadaslariyla geziyor bazen, eve geldim diyene kadar aramiyorum kesinlikle bunalmasin diye. herseyin temeli guven be canim... sen ensesinden tutunca sanki korktugun seyler basina gelmez mi? yapan dort duvar arasina kilitlesen gene yapmanin yolunu bulur. sen once kendine, sonra ona guven. senden iyisini mi bulacak? bulacagina inaniyorsan kendini azimsiyorsun demektir. bulamayacagina inaniyorsan sikma. sen kendine saygi duy ki o da sana saygi duysun. sen saat basi aradiginda onu yalnizca senden daha uzaga kacmaya zorlarsin, halbuki cocuk sana hevesle gelmeli. benim dusuncem bu en azindan. sevgiler...
cnm bnm ya sen artık bir hayat yaşamiyor aklınla tum varliğinla bir uyuşukluk içinde yaşiyorsuntabiki eskiden boyle deildin ama bu doz yavaş yavaş yukseldi ve bağimli oldun.
bence senin şuan tek istediğin ilişkinizin düzelmesi olmamalı artık surekli onu düşünmemelisin.sende yaşiyorsun unutma.onceliği kendine ver.bak evdeymişsin bu zamanı kendini geliştirerek geçir,ideallerine oncelik ver.iş bulamiyorum diyorsun mesela iş bulmak için bi yerlerden başlayip yabanci dilini ağirlik ver.güçlü bi kadın ol ki sana hayran olsun erkek arkadaşin.
sen kendine değer verir kendin için bişeyler yaparsan mutlu olursan erkek arkadaşin zaten her zmn yanında olur.unutma sadece kendi mutluluğun için çab sarf edeceksin zihnini kurtar onun düşüncesinden
lutfen tum gun onu düşünme kaçta kaç kez aradı die hesap yapma kendi geleceğin için bişeyler yap.gerisi zaten gelir
buarada cnm 7 yıldır onu 1.sırada tuttun da noldu.cnm bence artık deiştir onceliklerini mesela arkadaşlarına daha cok değer ver,erkek arkadaşin zaten seninle bir omur boyu olcakmiş gibi düşün onceliği onlara ver,onlarla bol bol vakit geçir.sen ne kadar mutlu biri olursan o da o kadar seninle beraber olmak isticek.kim istemez mutlu huzurlu bir ortamı.
buarada cnm yukarda güçlü bir kadın ol derken illaki kariyer yap demiyorum.kendini başka konularda da yetişştirebilirsin.el işine yatkınsan bunda ustalaş ya da cok guzel yemekler de yapabilirsin
onemli olan hangi konuya yatkınsan onda ilerlemeye devam et
tum gun sevgilini düşünme.şu hayatını da ziyan etme.insan bişieylerde faydalı olduğunu gorunce bile mutlu oluyor.
buarada cumlelerimi toparlayamadım kusura bakmaçarçabuk yazayım die
sakin ol cnm yaa :S Araman doğrusu hiç iyi olmamış. Niye böle yaptın? Azcık sabır cnm.. Knt yoktur arayamıyodur isterse evet iş yerinden arar ama düşünsene belkide ordan utana sıkıla arıyodur.. Belki özel hayatını işiyle karıştırmak istemiyodur. Belki knt alıp sana daha sonra vakit ayırıcaktır. Sakın seni aradığı zaman tepki verme cnm. Ben aynı hataya çok düştüm aman sen düşme. Tepki verme. Aradığında normal konuş. Azcık hissedebiliceği kadarda soğuk olsun bu konuşma.. Bi kaç gün dayan nolur..
yine herşeyi berbat ettim..haklısın cnm aramam çok ama çok kötü oldu..bir kez daha ders olsun bana ... okadar saat dayan bekle sonra ara..boşyere mi bekledm okadar ben ya..ilk gün bukadar bekledim yarın daha çok bekelriömdiye avutuyorum artık kendimi...belkide artık hiç bşy düzelmck kızlar ya ilişkim öyle bir boyuta geldiki artık hiç değerimkalmadıonun gözünde sanki...okadar küçük düştüm oladar gurursuz bir hal aldım ki nasıl düzelticem ben bunu daha çok zaman geçmesi çok dayanmam çok acı çekmem lazım sanırım..
canım ya spersin..bak bu spor işini ben çoktan dır düşünüyorum zaten..evet oldukça zayıfım ama kilo alamıyorum bu nedenle de sporla kilo almaya başlamayı hedeflemiştim ama herşeyi erteliyorum..bu ara saçlarımı kestirmeyi düşünüyordum yarın gidip onu yapıcam..ya bütün gün evdeyim odaya girdiğim an canım sıkılıyor ve telefona yapışıyorum..vakit geçircek hiç bşy yok..az öncede çok kötübşy yaptım..msnd e konuşuyorduk onunla geç yazıyor diye kendi msnimi kapatıp onun kini açtım..sonra o açtı hemen sonra yine ben açtım ve bi kızdan görüşürüz diye bi yazı geldi bana..hemen aradım ve bağırdım..yüksek lisans yaptığı okuldan arkadaşı dedim onunla mı konuşuyorsun ilk senmi yazdın omu yazdı ben yazdım dedi bşy sordum dedi benimle konuşurken nasıl onunla konuşursun falan filan anlıyacağınız yine kavga ettik..benim çokacil oyalanmam lazım..yabancı dil kurusuna yazılmaya kararverdim..birde bana film önerin kızlar yarına kadar yarın çaıya ineyim en iyisi iice kafayı yedim evde ya..pırlantacım sağol canım yazdığın önerileri tekrar tekrar okuyorum..bir an önce düzelmem lazım yoksa bitti biticek..canım ya hele bır dur
hemen bıttı ettı felan
tamam bıtebılır ama bu dunyanın sonu degıl kı
ben her turlu sorununu cektıgım bırınden ayrıldıgımda ona olan bagımlılıgımı bole atmayı basardım
ve hemen bı spora baslıosun, vucut olculerın nası bılmıorum ama zayıf bıle olsan fit olmayı hedefle...
nette bı suru vıdeo var gunde bır saatını ayır, dansta edebılırsın, ben cok ederım:)kaydirigubbakcemile3
aslında senı cok ıyı anlıyoruz cunku senın ıyı veya kotu hıssetmen onun tavırlarına baglı, yanı sen ole hıssedıosun
ya yakınımda olsan var yaaa o zaman ben yapcagımı bılırdım de:jeyyar:kaydirigubbakcemile
hemen bugunden ıtıbaren gununu parcalara boluosun
kalkma saatınden yatma saatıne kadar
bu saatlerı kıtap okuma, fılm ızleme fılm kıralayabılırsın( bu benım en cok kullandıgım yontemdır sesımın cıkmasını ıstemıorsam surukleyıcı bı fılm kıralarım ve sesım cıkmaz)
ve her gun yemek yapıosun , hatta degısık tarıfler uygulayıp burda bızede verıosun bunlar senın sorumlulukların
en kısa zamanda bı kurs arastırmasına basla
ve kendınde fızıksel kucuk degısımler yaptırıp kendıne olan guvenını tazeleyebılırsın canım
arkadaslarınla bulusmalar gorusmeler ayarla, arkadaslarını sen topla
ve dedıklerımızı mutlaka yap; bu arada ona karsı ortadan tavır ızle , hıcbısey caktırma, kör deıl zaten degısımı gorecektır ve sen bunu sıkayet etmeden yaptıgında hafıften alarm calacaktır onda o bu sefer senın ustune dusecek, dusmese bıle sen kendı degerını anlayacaksın
canım ya spersin..bak bu spor işini ben çoktan dır düşünüyorum zaten..evet oldukça zayıfım ama kilo alamıyorum bu nedenle de sporla kilo almaya başlamayı hedeflemiştim ama herşeyi erteliyorum..bu ara saçlarımı kestirmeyi düşünüyordum yarın gidip onu yapıcam..ya bütün gün evdeyim odaya girdiğim an canım sıkılıyor ve telefona yapışıyorum..vakit geçircek hiç bşy yok..az öncede çok kötübşy yaptım..msnd e konuşuyorduk onunla geç yazıyor diye kendi msnimi kapatıp onun kini açtım..sonra o açtı hemen sonra yine ben açtım ve bi kızdan görüşürüz diye bi yazı geldi bana..hemen aradım ve bağırdım..yüksek lisans yaptığı okuldan arkadaşı dedim onunla mı konuşuyorsun ilk senmi yazdın omu yazdı ben yazdım dedi bşy sordum dedi benimle konuşurken nasıl onunla konuşursun falan filan anlıyacağınız yine kavga ettik..benim çokacil oyalanmam lazım..yabancı dil kurusuna yazılmaya kararverdim..birde bana film önerin kızlar yarına kadar yarın çaıya ineyim en iyisi iice kafayı yedim evde ya..pırlantacım sağol canım yazdığın önerileri tekrar tekrar okuyorum..bir an önce düzelmem lazım yoksa bitti biticek..
o da öyle dedi pırlantacım..ya daha öncede bu kızla ilgili kavga etmiştik aslında ..kızla da okuluna gidipşahsen tanıştım..hatta dersine filan da soktu beni erkek arkadaşım..bugün de benimle msn de konuşurken baktım geç yazıyor şüphelendim zaten acayip paronayak oldum ben bu aralar..kiminle konuşuyosun dedim o kızla konuşmasına kızdığımı bilşyo o yüzden bana başka bşy dedi..sonra ben dururmuyum şüphelendşm tabi açtım msnini..baktım o kızdan görüşürüz diye bi yazı geldi..hemen aradım ..ben en çok da yalan söylemesine kızdım..niye yalan söyledin dedim bağırarak işte bu yüzden dedi..sınavları var bu ara sınavla ilgili bşy sormuş kıza..ama iş işten geçti tabi..Ayrıca belki final dönemi olduğu için not veya sınav konuları soruyordu canım olamaz mı?
Bak canım bu çocuk seni sevmese devam ettirmez; ama sende artık dikkatli olmalısın.
Kendini onun yerine koy, güçlü bir insan istemez misin hayatında ?
Önce sen kendinle mutlu ol ki, o da seninle mutlu olsun canım...
pırlantacım çok sağol ya..az önceki olay nedeniyle kendimi şuan okadar kötü hissediyorum ki keşke bu saydığın filmler şuan elimde olsada izlesemsaydığın filmlerin hiç birini zilemedim fakat not ettim ve yarın gidip alıcam..spor salonuna yazılmayı çok istiyorum ama birişe girdikten sonra yani kendi imkanlarımla yazılsam daha iyi olucak aileme birde bu masrafı çıkarmak istemiyrum..sabahları çok erken kalkıyorum ..6 da hatta..o yüzden sabahları bazen hafta da iki kes filan kendi kendme spor yapmaya alışıyorum ama spor salonuna benzemez tabi..birde şu uyku sorunumu halledebilsem..uyuyamıyorum biraz da o yüzden asabiyim sanırım bukadar
kurs olarak kesinlikle ingilizce düşünüyorum zaten biraz ingilizcem var onu geliştirmek istiyorum...demek kişimdilk saçlardan ve filmden başlıyoruz :) spor salonunu ertelemek zorundayım cnm dediğim gibi önce bir işe girmem lazım onun için..
o da öyle dedi pırlantacım..ya daha öncede bu kızla ilgili kavga etmiştik aslında ..kızla da okuluna gidipşahsen tanıştım..hatta dersine filan da soktu beni erkek arkadaşım..bugün de benimle msn de konuşurken baktım geç yazıyor şüphelendim zaten acayip paronayak oldum ben bu aralar..kiminle konuşuyosun dedim o kızla konuşmasına kızdığımı bilşyo o yüzden bana başka bşy dedi..sonra ben dururmuyum şüphelendşm tabi açtım msnini..baktım o kızdan görüşürüz diye bi yazı geldi..hemen aradım ..ben en çok da yalan söylemesine kızdım..niye yalan söyledin dedim bağırarak işte bu yüzden dedi..sınavları var bu ara sınavla ilgili bşy sormuş kıza..ama iş işten geçti tabi..