limonicanım gerçekten öyle.biliormusun bunu bende düşünüyorumbazen...sankiiçimden biri bana bunbları söylüyor..
dün akşam yatmadan yine böyle birolay yüzünden bana hasta olduğumu ve tedavi olmam gerektiğini söyledi..şok oldumbu sözleriduyunca kafandan senaryolar yazıpinanıyorsun dedi..bunun o da farkına varmış...gerçekten de öyleve bu gün geçtikçeatrtıyor bende...resmen içimdeki birşey beni dürtüklüyor..
beni gece bazen uyandığında arar sesimi duymakiçin ben ondan bile birşey çıkartırım..demek bu saate kadar oturdu kim bilir ne yaptı.oysa sesinden bellidir uyanmışaramış...
bana hastasın sen dedi ya ilk defa bunu duydum pnun ağzından ve bu beniçok yaraladı..
okadar ağladımki..
şimdide sabah hiçbirşey yokmuş gibiazönce aradı ...
sanki o sözleri hiçsöylememiş..
dün gece rüyamda hapse girmiştim...okadar gerçekciydikihapisteyim ve nezaman çıkacağım bellideğil..
birsürüinsanlar var koğuşlar var..ve işin komiği ben hapiste bile ona ulaşmaya çalışyıorum..ne yapıp ediptelefon arıyorum ona ulaşmaya çalışıyorumve hapiste bile kendimden çok onu düşünüyorum...
gülsem miağlasammı bu rüyaya şaşırdım resmen..
kızlar bu arada ben bugün birişgörüşmesine gidicem..11 degörüşmemvar..dün gazetede gördüm hemen aradım ve randevu verdiler..ağlamaktan gözlerimde şişmiş bir vaziyette

gelince detayları anlatırım hepiniziöpüyorum :)