• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden Kayıp Gidiyor.....

parlaa
sana değer veriyorum
düşünsene sana yazdıklarımı
sende kendine değer vererk başla bugüne
hatta ne kadar güzel olduğunu ve kendini sevdiğini hatırla..
güzel bir makyaj ve kıyafetle gel karşıma azcık ya:)
öptüm canım..

parlaa
sana değer veriyorum
düşünsene sana yazdıklarımı
sende kendine değer vererk başla bugüne
hatta ne kadar güzel olduğunu ve kendini sevdiğini hatırla..
güzel bir makyaj ve kıyafetle gel karşıma azcık ya:)
öptüm canım..

acıya gülmek ve tuğba arkadaşım aynı şeyleri yaşıyoruz anlaşılan..Allah hepimizesabır versin ...
kazuletcimbu aralar okadar saldımkikendimi..saçımbaçım çok özensiz yaa...haklısın ne yapsamdakendime gelsemsaçlarımı mı boyatsamacaba..dipleride çıktı zaten..belki biimaj değişikliği filan..geçen yenikıyafet aldımbirkere bile giymedim yaa..içimden süslenmek gelmiyor hiç..ne yapsam bilmemki.
yenibirimaj mı tasarlasam kendime neşakkıdı

Canımmm..Nasılsın. Hiç sesin çıkmıyo umarım herşey yolundadır.İnan bana hergün takip ediyorum yazılarını.Nasılsın basıl gidio varmı bi düzelme

teşekkür ederimcanım..bugün aslında güzelbirşey oldu...onu öğlen aradım meşkulke bastı..normaldeolsa meselaburaya konuyu açmadan önce ısrarlaaradım açana kadar..meşkule basmasına biledayanamazdım amabusefer hiçbirşey yapmadım..umursamaz gibidavrandım..yarım saat sonra aradı beni ve ben neden açmadığını bilesormadım..kendisiaçıklama yaptı..izin alıyormuşşefinden yarınkisınava çalışmak için eve gitmeküzere olduğunu söyledi..bende tamam sorun değil işin olduğunu düşündüm zaten dedim..sonra benimnaptığımı filan sordu dururp dururken gelecekten bahsetti..ilerde de çocuğumuz olunca bebeğimizleevde oturursun kadın prıgramlarınızı seğredersiniz beraber beniişegönderdikten sonra falan filan alakasızkonulara girdi:))anlıyacağınız birkaçgün böyle idare etsem gerçekten değişicek...en ufak birumursamazlık sezdiğinde bile değişiyor..
amaişin kötüsü azönce kavga ettik..sebebpise benim kuruntularım..yine dayanamadımcazgırlık yaptım..bu kuruntular beni yiyip bitirecek ölüdürücek ya...başımçatlıyorşuan kafamda senaryo üretmekten..tamam aramıyorum tutuyorum kendimi ama bazen öylebirhalalıyorumki durup durrken çileden çıkıyorum..tıpkiaz önce olduğu gibi:(

Takıntılı arkadaşım benim:)))e negüsel işte bak o gelecekten bahsediyo.Bu çok güsel bişi.Peki neden kavga ettiniz.ah bide şu anlayışlı olduğun zamanları biraz daha uzatabilsen herşey çok güzel olacak ama senide anlıyorum sadece merkezinde o o lduğu için sürekli olarak sadece onunla irtibat halinde olmak istiyosun.Bu arada bak iki gün sonra buluşucaksınız.Bak geçen haftada buluşmadınız bari bu hafta bi sorun çıkmasada buluşabilseniz.Ya bide bu arada snin yaşın kaçtı canım..

24 yaşındayımben canım...saçma sapan birtakıntımyğüzünden kavga ettik...yine taktımkafaya birşey yazdımçizdim patladım...ah canım şu sabrımı sinirimi kontrol edemiyorum ben ..neler çekiyorumşu takıntımyüzünden birbilsen.offf....sanırrım destek şart oldu bana.

Bu gidisle sevgilini tamamen kaybedeceksin parla..
Öfkene ve takintilarina hakim olmayi bileceksin,ögreneceksin..
Farzetki icinde senle yasayan bir seytan var ve heran kafana birseyler takip sevgiline patlaman icin seni fitneliyor..Her an firsat kolluyor ne yapsamda aralarini bozsam diye..
O seytana yenik düsme parla, inat et,uyma ona ,yenilme...!

limonicanım gerçekten öyle.biliormusun bunu bende düşünüyorumbazen...sankiiçimden biri bana bunbları söylüyor..
dün akşam yatmadan yine böyle birolay yüzünden bana hasta olduğumu ve tedavi olmam gerektiğini söyledi..şok oldumbu sözleriduyunca kafandan senaryolar yazıpinanıyorsun dedi..bunun o da farkına varmış...gerçekten de öyleve bu gün geçtikçeatrtıyor bende...resmen içimdeki birşey beni dürtüklüyor..
beni gece bazen uyandığında arar sesimi duymakiçin ben ondan bile birşey çıkartırım..demek bu saate kadar oturdu kim bilir ne yaptı.oysa sesinden bellidir uyanmışaramış...
bana hastasın sen dedi ya ilk defa bunu duydum pnun ağzından ve bu beniçok yaraladı..
okadar ağladımki..
şimdide sabah hiçbirşey yokmuş gibiazönce aradı ...
sanki o sözleri hiçsöylememiş..
dün gece rüyamda hapse girmiştim...okadar gerçekciydikihapisteyim ve nezaman çıkacağım bellideğil..
birsürüinsanlar var koğuşlar var..ve işin komiği ben hapiste bile ona ulaşmaya çalışyıorum..ne yapıp ediptelefon arıyorum ona ulaşmaya çalışıyorumve hapiste bile kendimden çok onu düşünüyorum...
gülsem miağlasammı bu rüyaya şaşırdım resmen..
kızlar bu arada ben bugün birişgörüşmesine gidicem..11 degörüşmemvar..dün gazetede gördüm hemen aradım ve randevu verdiler..ağlamaktan gözlerimde şişmiş bir vaziyette:(
gelince detayları anlatırım hepiniziöpüyorum :)

Hadi inş. görüşmen ii geçerde bi an önce başlarsın işe.Kafan dağılır.Gelince hemen yaz bakalım nasıl geçti ..

kusura bakmayın kızlar ya yazamadım..iş görüşmesine gittim bugün ya sinir oldum hiç de ilandaki gibi bir iş değildi..telefonda özellikle ehliyetiniz varmı diye sormuşlardı bende var dedim..neden sordunuz gezici bir iş mi demiştim onlarda hayır çalışanlarımızın altına araba veriyoruz demişlerdi..neyse gittim filan iş şu; gezici bir işmiş yalan söylediler baştan kaybettiler zaten..ben kesinlikle gezici bir iş istemiyorum hele ki kapı kapı dolaşmak hiç istemem..sabah 12 ile akşam 9 arası evlere gidip eğitimle ilgili derslere yardımcı cd leri velilere tanıtmak.ve devamlı klasik giyinmek şık görünmek devamlı kumaş pantolon filan giymek zorundasın..maaş da hiç iç açıcı değil zaten..akşam 22.00 da işin tamamen bitmiş ve eve doğru yol alıyor olucaksın..ben işe alındım hatta adam bi düşünün dedi çok güzel kariyer yapabilirisinz filan dedi.ben normalde çok makyaj yapmam çok hafif yaparım adam yarın beni şöyle makyaj yapmış alımlı klasik bir şekilde beklicekmiş..manyak ya saldırcaktım orda adama..ben de normalde hafif entelimdir yani rahat giyinirim yerine göre klasik giyinirim ama bu adam acayip abarttı ya sinir oldum..ilk görüşmde de işe mi alınır insan bi, düşünür..yarın gelicem dedim ama asla gitmicem..
işte böyle kızlar anlıcanız yine işsiz kaldım...kpss açıklansada gitsem uzaklara..
yarın buluşucaz beyfendiyle şuan herşey yolunda ama bugün yine cazgırlık yaptım azıcık:(..niye böyle şeyler yapıyosun dedi...yarın uzun uzun konuşcaz bunları tabi son anda birşey çıkmazda gelmekten vazgeçmezse..:(

Canım hissettiklerini anlıyorum aslında...Bende böyleyim ama benim karakter yapım bu...Gerçi bende güvensiz kıskancım vs. ama...Sen daha da abartmışsın gibi sanki...Ben daha iradeliyim mesela, ama sen duramıyorum deli oluyorum vs. diyorsun..Çok abartılı geldi bana ağlaman filan..
Yanlış anlama ama paranoid kişilik bozukluğu olabilir sende...Okudum burdaki 20 sayfa yazıyı...Kafamda senaryo yazıyorum diyorsun..Kendi kendini yiyip bitirirsin zararı sana, anlıyorum seni inan...
Bu şekilde hayattan bi zevk alamazsın, eziyet resmen..Kendinde farkındasın aslında.
İlerde daha da arttırabilirsin bu bakış açısıyla devam etme durumunu...Psikoloji ilgimi çeker ve okurum bunla ilgili...
Hatta en son paranoid bozuklukla ilgili yazı okumuştum..Şizofrensin yada ruh hastasısın filan demiyorum elbette yanlış anlama sakın lütfen, paranoidlik ayrıntıya takılma, kuşku, gereksiz endişe-kıskançlık vb.. ile ilgilidir daha çok..
^^ Kötü ne düşünüyorsan bil ki yanlış^^ şeklinde bir telkini var bu durumun..Netten bakmanı tavsiye ediyorum tatlım a.s.

benim kardeşimhemşire ve o da bu son günlerde senin durumunu hiç beğenmiyorumdiyor..ben ona herşeyianlatırım zaten bu durumu birtek o ve sizler biliyorsunuz..ben de farkındayım eskisi gibideğilim..eskisi gibineşeli ve deli dolu da değilim..bu kuşkular endişeler benimahvetti..işin komiğide bazentaktığımşeylerin saçmaolduğunu ve böylebirşeyin imkansız olduğunu biliyorumama yine de takmaya kendimiyıpratmaya devamediyorum..gerçekten o ana öylebirşey olacak durum imkansız amaben yine de takıyorum ya..her olayın altında birşey çıkartıyorum ama bu çıkarttığımşey genelde saçmasapan ve bana zarar verici birşey oluyor..kardeşimbile dün bu durumundan korkmaya başladığını söyledi...
ben farkındayımbazı şeylerin ve ilerlemesinden çok korkuyorum..sizce bunu kendikendime yenebilirmiyim yoksa tedavişart mı?canımo telkine demuhakkak bakıcam iyiolmakiçin herşeyi yaparım...

Tatlım sonuçta sen kendi düşüncelerini tavrını daha iyi biliyorsun..Kendimde rahatsızım bundan diyorsun..Bunla ilgili yazılara bakabilirsin.Orada bahsedilen bazı durumların kendinde olduğunu görürsen ''bakış açımdan dolayı böyle düşünüyorum ben'' diye rahatlayabilirsin..Kendin üstesinden gelebileceğini düşünüyorum..Ama yapamazsan bir uzmanla konuşarak rahatlama yoluna gidebilirsin..O sana elbette daha yardımcı olacaktır..Birçok insan yapıyor bunu..
a.s.

Parla nerelerdesin canım hiç yazmıyosun artık umarım bi terslik yoktur..

canlarımkusura bakmayın yazamadımsizlere ya kpssaçıklandı bugün girememişim ona moralimbozuldu..yarın millieğitim müdürlüğüne öğretmenlik başvurusu için başvuruyapıcam..yüksek okulmezunlarının öyle birhakkı oluyor ya belki bana daçıkar ilk okullar içinöğretmenlikyapma hakkımız varmış sözleşmelionu araştırıcam..

bu aradabu günlerde ço mutluyumben kızlar..sizede yazamadımçünkü sizleri sıkmak istemiyorum ya dön dolaş aynı şeyleri yazıp duruyorumne okadar önerigetiriyorsunuz ben yineaynıyımdeğişemiyorum..
pazar günü buluştuk harika birgün geçirdik..hiço konuları açmadımgeçmişkonularıda açmadımarada saçmaladımyine aslında kıskançlık krizlerimtuttu ama beniçokgüzel biryere yemeğe götürdü aşkımyemeğimiziziyan etmeaçmao konuları dedi..çokamaçok güeldi ya keşke hep böyle olsa..ona iyi ve güler yüzlü davranınca gerçekten değişiyor ..ya amanekadar iyi davransada bu kuruntular peşimibırakmıyor..halen deligibi maillerine bakıyorum msnini açıyorum onu soru yağmuruna tutuyorum..birde bu takıntılarımdan kurtulsam...:(..yanibu araiyimkızlar gerçekten iyiyim..sizleirn de hakkını ödeyemem hepinizçok sağolun..

canım seni konunu takip ediyorum ama şimdiye kadar bi yorum yazdım oda şarkı sözüydü kusura bakma ama yazcam canım valla ben bile okurken boğuluyorum sevgilin naapmasın tatlım ya bi dön bi silkelen bi dua oku bi namaz kıl bi kendi ne gel bu ne böle sen gerçekten hasta olma yolundasın bu ne böle biraz kendine gel lütfen sana psikolog olayını geçmiş senin ki psikiyatriye doğru gidiyo farkındamısın ilaç içip kendini ruhsuzlaştırma taraftarıda diilim ama korkarım sonun bu olcak bi düşün inların ne derdi var savaş sağlık herşeyin yerinde maşallah senin takıntı yapıp kendini hasta ettiğin soruna bak okumuyomusun burayı sen hiç bak ne kadınlar aldatılıyoda kendini bukadar paranoya yapmıyo kusura bakma ağır oldu belki ama dünya tek senin etrafında dönmüyor canım kendine gel artık olursa olur olmazsa olmaz bu ne kendine güvensizlik hiçmi özgüvenin yok senin bunları bukadar rahat sölüyorum die sanma seni anlamıyorum senin yaşadıklarının daha kötülerini yaşadım sonra kendi kendime şunu dedim bu ne ya ben bile benden sıkılırken bu adam naapmasın tabi uzaklaşır kendime geldim şimdi çok şükür diyelim kendine gel artık ya yeter yani....

Son düzenleyen: Moderatör:
yazını okuyunca sankı ben yazmısım gıbı hıssettımm..
malaseff bazen sevdıklerımızı kendı elimizle uzaklastıyoruzz..
sonrane oluyo yıne uzulen aglayan bız oluyoruz onlara hıcbsey olmuyo umurlarında bıle olmuyoo..
bende senın gıbıyım her dakıka nerdesın kımle konuyosunn hatta ben bazen ılerı gıdıp ona ınanmayıp o anda resmını cektırıp nerde oluguna emın oluyorumm..
tabıkıde bı sure sonra bu durumdan sıkılıdıı..
sana tavsıyemm kendıne hakım ol bıtanem ve ustune dusme fazla bırak kendı senı merak etsın arasınn..

Back
X