Canım hissettiklerini anlıyorum aslında...Bende böyleyim ama benim karakter yapım bu...Gerçi bende güvensiz kıskancım vs. ama...Sen daha da abartmışsın gibi sanki...Ben daha iradeliyim mesela, ama sen duramıyorum deli oluyorum vs. diyorsun..Çok abartılı geldi bana ağlaman filan..
Yanlış anlama ama paranoid kişilik bozukluğu olabilir sende...Okudum burdaki 20 sayfa yazıyı...Kafamda senaryo yazıyorum diyorsun..Kendi kendini yiyip bitirirsin zararı sana, anlıyorum seni inan...
Bu şekilde hayattan bi zevk alamazsın, eziyet resmen..Kendinde farkındasın aslında.
İlerde daha da arttırabilirsin bu bakış açısıyla devam etme durumunu...Psikoloji ilgimi çeker ve okurum bunla ilgili...
Hatta en son paranoid bozuklukla ilgili yazı okumuştum..Şizofrensin yada ruh hastasısın filan demiyorum elbette yanlış anlama sakın lütfen, paranoidlik ayrıntıya takılma, kuşku, gereksiz endişe-kıskançlık vb.. ile ilgilidir daha çok..
^^ Kötü ne düşünüyorsan bil ki yanlış^^ şeklinde bir telkini var bu durumun..Netten bakmanı tavsiye ediyorum tatlım a.s.
offffff ben bu durumdayım kafamda olmadık seyler kurup kendı kendımı yıyorum vee kendıme hakım olamıyorumm dun bu yuzden yıne kavga ettık ve ayrılma noktasına geldıkk.. sırf bu yuzden huzurumuz bozuluyo napıcam ben yaaa onada kendımıde ezıyet edıyorum ama elımde degılllsenağlama