• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden Kayıp Gidiyor.....

Canım hissettiklerini anlıyorum aslında...Bende böyleyim ama benim karakter yapım bu...Gerçi bende güvensiz kıskancım vs. ama...Sen daha da abartmışsın gibi sanki...Ben daha iradeliyim mesela, ama sen duramıyorum deli oluyorum vs. diyorsun..Çok abartılı geldi bana ağlaman filan..
Yanlış anlama ama paranoid kişilik bozukluğu olabilir sende...Okudum burdaki 20 sayfa yazıyı...Kafamda senaryo yazıyorum diyorsun..Kendi kendini yiyip bitirirsin zararı sana, anlıyorum seni inan...
Bu şekilde hayattan bi zevk alamazsın, eziyet resmen..Kendinde farkındasın aslında.
İlerde daha da arttırabilirsin bu bakış açısıyla devam etme durumunu...Psikoloji ilgimi çeker ve okurum bunla ilgili...
Hatta en son paranoid bozuklukla ilgili yazı okumuştum..Şizofrensin yada ruh hastasısın filan demiyorum elbette yanlış anlama sakın lütfen, paranoidlik ayrıntıya takılma, kuşku, gereksiz endişe-kıskançlık vb.. ile ilgilidir daha çok..
^^ Kötü ne düşünüyorsan bil ki yanlış^^ şeklinde bir telkini var bu durumun..Netten bakmanı tavsiye ediyorum tatlım a.s.

offffff ben bu durumdayım kafamda olmadık seyler kurup kendı kendımı yıyorum vee kendıme hakım olamıyorumm dun bu yuzden yıne kavga ettık ve ayrılma noktasına geldıkk.. sırf bu yuzden huzurumuz bozuluyo napıcam ben yaaa onada kendımıde ezıyet edıyorum ama elımde degılllsenağlama

yok derencim ağır olmadı..ben baştan dedim zaten ne dersenizdeyin diye...ben hakediyorum zaten bunları..o yüzden ağır eleştirilere kızmıyorum..
bağırın çağırın kikendime geleyim..
bende farkındayımişin kötüsüde bu zaten ama kendimi tutamıyorum..
birdeşuan buraya sadece yazıyorumama o an beni görsenişz o ortada birşey yokken ki sinirkrizi geçirdiğim hallerimi ben bile tanıyamıyorumo an kendimi..
bende düşünüyorumya diyorum filistinde binlerce insan ölüyor millet can derdinde milletin ne detleri var,
birde benim taktığımşeye bak,
bunları kardeşime de söyledim,
farkındayım evet yaptığım saçma birşey ama elimde değil olmuyor düzelemiyorum..
aramız nekadar iyi olsada ben yine takacak birşeyler yada ilişkimizi yıpratacak şeyler yapıyorum..
dua okuyorum yada kuran filan okuyorum canım oldukçada inançlı birinsanımdır ailemden de öyleyetiştim zaten,amabu olay biraz da bende bitiyor..
o yüzden bana ne derseniz haklısınız..
bazen yazmıyorumburaya neler olduğunu neler yaptığımı..
çünkühep aynı şeyleri yazıpta sizlrisıkmaktan korkuyorum..
diyorum ki iyi olayım bundan sonra sorun çıkartmayımmilletin birsürü derdivarken ben bunları takmaktan vazgeçeyimondan sonra buraya yazıcam diyorum ama merakeden arkadaşlar olunca yazıyorum..
ne deseniz haklısınız ma yemin ediyorumbende bu durumdan hiçmemnun değilim..

Son düzenleme:
yazını okuyunca sankı ben yazmısım gıbı hıssettımm..
malaseff bazen sevdıklerımızı kendı elimizle uzaklastıyoruzz..
sonrane oluyo yıne uzulen aglayan bız oluyoruz onlara hıcbsey olmuyo umurlarında bıle olmuyoo..
bende senın gıbıyım her dakıka nerdesın kımle konuyosunn hatta ben bazen ılerı gıdıp ona ınanmayıp o anda resmını cektırıp nerde oluguna emın oluyorumm..
tabıkıde bı sure sonra bu durumdan sıkılıdıı..
sana tavsıyemm kendıne hakım ol bıtanem ve ustune dusme fazla bırak kendı senı merak etsın arasınn..
sende bendensin demek canım...ben yavaş yavaş atmaya başlıyorum üzerimden halen tamolarak kurtulmuşdeğilim amaburadaki öneriler sayesinde filan azalma var..amabazen öylebiran oluyorki kendime hakim olamıyorum...ortada birşey yokken onu suçluyorum,herşeyin altından kendime acı veresek olumsuz sonuçlar çıkartıyorum,her dk nerdesin napıyosun bilşyorumşununlasın falan fişlan diye onu suçluyorum yani bazen tamamen çırığımdan çıkıyorumya..
isteyerek uzaklaştırıyoruz onları elimizden..
ben düzelmekiçin çaba gösteriyorum canım sende göster umarım işe yarar sende de..

sende bendensin demek canım...ben yavaş yavaş atmaya başlıyorum üzerimden halen tamolarak kurtulmuşdeğilim amaburadaki öneriler sayesinde filan azalma var..amabazen öylebiran oluyorki kendime hakim olamıyorum...ortada birşey yokken onu suçluyorum,herşeyin altından kendime acı veresek olumsuz sonuçlar çıkartıyorum,her dk nerdesin napıyosun bilşyorumşununlasın falan fişlan diye onu suçluyorum yani bazen tamamen çırığımdan çıkıyorumya..
isteyerek uzaklaştırıyoruz onları elimizden..
ben düzelmekiçin çaba gösteriyorum canım sende göster umarım işe yarar sende de..

soz vermıstım onada bıda yaomıcam dıyee ama dun yıne aynı sekılde davranmadım vee sunada konusmuyoruzz..
ben baslarda boyle degıldım sonradan boyle oldumm.

bak arkadaşım bazı arkadaşlar arama bilmem ne demiş hyır ara aramıcam die kendini kasarsan daha çok ararsın günde 1 kere filan ara napıyosun filan gayet normal konuş ama birazda soğuk konuşabilirsin kendini birazcık sık ve ne yaptığını sorma işle alakalı konuş yada kendinle alakalı işte bugün şöle yapcam böle yapcam ve kendine bakmaya başla giyin süslen biyere gitmesende bak bu sana ii gelcektir çok mu bunaldın çık bi hava al hiç biryere gidemiyosan bi markete git yolu uzat biraz yürü kitap oku bak çok iyi geliyo veee devamlı yaz buraya yazmaya çekiniyosan bi defter tut ve yaz devamlı aklına o geldikçe deftere yaz hımm bak aramayıp sadce msjda atabilirsin çok diil arkadşım 2 hafta biçiyorum bak sonra kurtulcaksın aaa sinirlendim okadrdami direyetin yok be alla alla hadi bugünden başla bukadar şnsan sana inanıyoda sen kendinemi inanmıyosun hadiiiiiii....

Canım nasılsın nasıl gidiyo?Herşey yolundamı yazmıyosun bi kaç gündür merak ettim..

parlaaa
merak ediyorum seni
benim işler sarp sardı yine
yine kavga ettik

canım nerelerdesin msnde de denk gelemedik.. benim yarın ve pazar sınavım var
zaman su gibi geçti .. umarım iyisindir.. öpüyorum çok
a.s.

Onu eski haline çevirmen nerdeyse imkansız gibi ama tamamen imkansız değil... çünkü biliyor ki birşey olduğunda sen arıcaksın sen yalvarıcaksın sen yine eskisi gibi davranıcaksın evet bunları biliyor ve bununiçin bir çaba sarfettmiyor çünkü oda sende bu duruma alışmışsınız..

Öncelikle sana önerim o arayana kadar hiç arama sen aramadığın sürece senin arıcağını yada msj atıcağını zannedicek ama kendini engelle bunu yapmana izin varme.Belki 1-2 gün birşey yazmıcak sana yada aramıcak senden beklicek ama bunu dene böyle böyle artık onunda seni merak etmesini yada düşünmesini sağlayabilirsin.
Çünkü sen seni düşünmesine yada merak etmesine hiç izin vermiyorsun ki...

Yalnız şunu söylemeden geçemicem bende senin kadar olmasa da çok üstüne düşüyorum nerdesin arıcaktın msj atıcaktın neden atmadın neden gecikti vs diyorum.
Gecikince yada haber alamayınca binbir türlü şey aklıma geliyor paranoyakça şeyler düşünüyorum sonrada ona bunu yansıtıyorum.Doğal olarak biraz tartışma oluyor sen neden böyle yapıosun senaryo kurup bana böyle şeyler söylüosun diyor. Ve aramızdaki tek sorun benim çok çene yapmam. Demek istediğim biraz ağır ol çok konuşma çünkü bu işe yarıcağı yerde ara açıyor:)Şimdi ben bu hallerimi yavaşşşşş yavaşş atıyorum üzerimden :)

bence de çok seviyo canım benim yaa ben de senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım geçen sene hergün her dakika ağlıyodum psikolojik destek aldım ilaç bile kullandım bu yüzden.o kadar çok ağlıyodum ki sonunda bana zırlama bile demişti.hergün aynıydı kavgalar gözyaşları ta ki birgün kavga ettikten sonra kendi kendime yemin edene kadar ayrılmıştık.ve ben bu sefer aramıcam msj atmıcam die yemin ettim hatasını kabul etmeden beni bi daha üzmiceğine garanti vermeden barışmıcam dedim.3gün boyunca hiç aramadı ben de tabi. 3 günün sonunda kendime çok şaşırdım çünkü kafamdan da silmeye başlamıştım tabi bu 3 gün boyunca en yakın arkadaşlarımla hiç ayrılmadık gezdik tozduk beraber uyuduk.insan o zaman yalnız olmadığını bişeylerin üstünden kolayca gelebileceğini anlıyor.ve ben o zmn hiç ağlamadım sevgilimin bana yarardan çok zarar verdiğini anlamıştım.yeni insanlarla tanıştım ve yaklaşık 1 hafta sonra sahilde arkadaşlarımla otururken yanımıza çocuklar geldi sohbet etmeye başladık birinden etkilendiğimi hissetmiştim tam o gece sevgilim aradı beni çok sevdiğini nie aramadığımı fln sölüuo tabi ne özür ne bişi ben barışmak istemediğimi söyledim gerçekten de istemediğimi hissettim bundan sonraki 1 hafta boyunca sürekli aradı abisine arkadaşlarına arattı sürekli her dakka arıyodu dönmem için ağlıyodu değerimi anlamıştı ama artık çok geçti benim için çünkü sahildeki çocukla görüşüyoduk ve hoşlanmaya başlamıştım sevgilim çok uzak bi şehirdeydi ağlıyarak yanıma geleceğini söylüyodu her aradığında bende bi damla bile gözyaşı yoktu gelmesini istemiyodum en sonunda sahildeki çocuğu sölemek zorunda kaldım söyler söylemez çıldırdı yanlış yapıyosun pişman olucaksın her insan sana düzgün yaklaşmaz zarar verir fln filan asıl şimdi daha çok yanına gelmek zorunda hissediorum kendimi dedi ve 18 saatlik yoldan geldi(önceleri yazın özlediğimde gel diodum ve o yol çok uzun geliodu)ertesi gün geldi karşıladım bi yere oturduk gözleri kıpkırmızıydı ve çok zayıflamıştı akşama kadar konuştuk ben affetmek istemiyordum ama onun beni ne kadar çok sevdiğini anlamıştım o karşımda gözleri dolu dolu otururken ben de ağlamamak için zor tutuyodum kendimi aslında.ve en sonunda ağlıyarak ellerimi öptü ve herşeyin çok güzel olacağına beni bi daha hiç üzmiceğine söz verdi.sensiz yaşıyamıyorum dedive barıştık sevgilim yanımdayken de dier çocuğa msj attım artık görüşmek istemediğimi söyledim.otobüste gelirken o kadar çok ağlamış ki lenslerden dolayı gözü mikrop kapmıştı ve o olaylardan sonra bi daha asla beni ağlatmadı..hatta şimdi durumlar biraz da tersine döndü gibi=)1 seneki önceki benim yerimde o var şimdi artık o beni el üstünde tutuyo ve barıştıktan hemen sonra bana çok güzel bi şekilde evlenme teklifi etti inanamadım.çünkü hiç romantikliği yoktu çiçek bile almamıştı.gerçek bi ayrılık herşeyi değiştirebiliyo.ama çok pişmanım şu an o günleri ona yaşattığım için başka bi insanı onun yerine koymaya çalıştığım için kesinlikle kimse onun yerini tutamaz şimdiki aklım olsa yapmazdım zaten onu çoook seviyorum.ama bazen de ders vermek gerekio.artık hiç ağlamıyorum ve ÇOOOK MUTLUYUM.uzun bi yazı oldu canım kusura bakma sıktım belki seni ama paylaşmak istedim umarım herşey düzelir
ayy canım benim yaaaokrken yemin ediyorum ben bile duygulandım.biraz ağır olmuş ama haketmişbence kazanan sen olmuşsun...erkeklere birders vermeden akıllanmıyorlar..sen çok güzel bir ders vermişsin gerçekten canım...ah bende kendimi sıkıp böyle birşey yapsam..ama buna bilefırsat vermiyorki..ayrılsak yemin ediyorumen fazla 3 saat sonra arıyor ve daha öncede söylemiştim hiç birşey yokmuş gibi devam ediyor..demek ki ozaman da aradığında açmayıp süründürmem lazım..nerde bende o dayanma gücü..sevgilinede acıdım ya yazık çocuğa of ben böyleyimi şte acıma duygumbiraz fazla gelişmiş benim o yüzden sevgilime bir ders veremedim hala..canım benim hep böyle devamet darısı başıma çok sevindim inan..yazıyı okurken sonunu çok merak ettim özellikle , ya inşallah barışmışlardır tekrar birliktelerdir dedim kendi kendime..öyle de olmujş zaten..sana birömür boyu mutluluklar canım..Şeniz

Yalnız şunu söylemeden geçemicem bende senin kadar olmasa da çok üstüne düşüyorum nerdesin arıcaktın msj atıcaktın neden atmadın neden gecikti vs diyorum.
Gecikince yada haber alamayınca binbir türlü şey aklıma geliyor paranoyakça şeyler düşünüyorum sonrada ona bunu yansıtıyorum.Doğal olarak biraz tartışma oluyor sen neden böyle yapıosun senaryo kurup bana böyle şeyler söylüosun diyor. Ve aramızdaki tek sorun benim çok çene yapmam. Demek istediğim biraz ağır ol çok konuşma çünkü bu işe yarıcağı yerde ara açıyor:)Şimdi ben bu hallerimi yavaşşşşş yavaşş atıyorum üzerimden :)

canım aynı beni anlatmışsın..hatta belkideben daha beteriyim...inşallah birlikte kurtuluruz bu huyumuzdan..ben halen doktora gitmeyi düşünüyorumçünkü düzeleceğime daha beter oldum sanki:(

Canım nasılsın nasıl gidiyo?Herşey yolundamı yazmıyosun bi kaç gündür merak ettim..
canım ya şimdiyazcam amakorkuyorum sizden zaten o yüzden kaç gündür yazmıyorum..:utangac::utangac:
şunu söyleyim aramız çok iyi..pazar günümuhteşem bir gün geçirdik..hatta geçen hafta sonu bu sefer de ben naz yaptım buluşmayalım filan diye:)) sınavlarının bittiğiniartık rahat rahat gezebileceğimizi söyledi..buluştuk gezdik dolaştık kavga filan etmedik , bende hiç eski konuları filan açmadım...
bugün de buluşucaktık amaakşam kavga ettik :(..birkaçgündür yine saçmaladım galiba:( herşey çok güzel giderken şu kuruntularıum işin içine giriyor ve herşeryimahvediyor.arkadaşlarınla dün öğlen yemeğini dışarda yedi ve ben resmen mahvettim yemeğini..nerdesin ,nezaman döncen,bitmedimi hala yemek,konuşuyoruz diyo ne konuşuyorunuz bilmem ne ooofff.....
allahtan kızmadı ama sıkıldığı bunaldığı belli..en sonunda da aşkım yeter ama diye msj attı e haklı olarak tabi..
dün akşam kavga ettik yine benim saçmalıklarımdan ya..artıkbardağı taşırdım..tam uyumak üzere ve ben halen deli gibionu suçlayan msjlar atıyorum..en sonunda yeter artık yarında beni bekleme gelmicem diye msj attı...bunu görünce daha çok tırlattım tabi..o da ya yeter birdaha beni sakın arama yazdı..resmen bana bunu yazdı kızlar benibirdaha sakın arama..bende öylemi peki tamamyazdım ve başkada birşey yazmadım..
sabah 06.30 da kalkar kalkmaz aramışbide msj atmışhiçbirşey olmamışgibi aşkım günaydın ben kalktımuyu sen daha çok erken gibilerinden..bende uyanmıştımzaten..sadece günaydın yazdım..sonra aradı filan ok soğukkonuştum..şimdide msj geldi evden çıktığını ve çok rüzgar olduğunu filan söylüyo aklı sıra ortamı yumuşatmaya çalışıyor...ben eğer gün içinde yine saçmalamazsam buna bir ders verme yolunda ilerlicem...birkaçgün şöyle soğuk davranabilsem hemen değişecek belki ama ah şu kuruntularım senaryolarımyokmu offf....işte kızlar son gelişmeler bunlar..şimdi bana kızıcaksınız biliyorum ama ...Şeniz

dyglu cum iyim ben canım aynı bildiğin gibiherşey:(
kazulet sana özel msj atıyorum canım ....

ayy canım benim yaaaokrken yemin ediyorum ben bile duygulandım.biraz ağır olmuş ama haketmişbence kazanan sen olmuşsun...erkeklere birders vermeden akıllanmıyorlar..sen çok güzel bir ders vermişsin gerçekten canım...ah bende kendimi sıkıp böyle birşey yapsam..ama buna bilefırsat vermiyorki..ayrılsak yemin ediyorumen fazla 3 saat sonra arıyor ve daha öncede söylemiştim hiç birşey yokmuş gibi devam ediyor..demek ki ozaman da aradığında açmayıp süründürmem lazım..nerde bende o dayanma gücü..sevgilinede acıdım ya yazık çocuğa of ben böyleyimi şte acıma duygumbiraz fazla gelişmiş benim o yüzden sevgilime bir ders veremedim hala..canım benim hep böyle devamet darısı başıma çok sevindim inan..yazıyı okurken sonunu çok merak ettim özellikle , ya inşallah barışmışlardır tekrar birliktelerdir dedim kendi kendime..öyle de olmujş zaten..sana birömür boyu mutluluklar canım..Şeniz

teşekkürler canım benim darısı başına

bence de çok seviyo canım benim yaa ben de senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım geçen sene hergün her dakika ağlıyodum psikolojik destek aldım ilaç bile kullandım bu yüzden.o kadar çok ağlıyodum ki sonunda bana zırlama bile demişti.hergün aynıydı kavgalar gözyaşları ta ki birgün kavga ettikten sonra kendi kendime yemin edene kadar ayrılmıştık.ve ben bu sefer aramıcam msj atmıcam die yemin ettim hatasını kabul etmeden beni bi daha üzmiceğine garanti vermeden barışmıcam dedim.3gün boyunca hiç aramadı ben de tabi. 3 günün sonunda kendime çok şaşırdım çünkü kafamdan da silmeye başlamıştım tabi bu 3 gün boyunca en yakın arkadaşlarımla hiç ayrılmadık gezdik tozduk beraber uyuduk.insan o zaman yalnız olmadığını bişeylerin üstünden kolayca gelebileceğini anlıyor.ve ben o zmn hiç ağlamadım sevgilimin bana yarardan çok zarar verdiğini anlamıştım.yeni insanlarla tanıştım ve yaklaşık 1 hafta sonra sahilde arkadaşlarımla otururken yanımıza çocuklar geldi sohbet etmeye başladık birinden etkilendiğimi hissetmiştim tam o gece sevgilim aradı beni çok sevdiğini nie aramadığımı fln sölüuo tabi ne özür ne bişi ben barışmak istemediğimi söyledim gerçekten de istemediğimi hissettim bundan sonraki 1 hafta boyunca sürekli aradı abisine arkadaşlarına arattı sürekli her dakka arıyodu dönmem için ağlıyodu değerimi anlamıştı ama artık çok geçti benim için çünkü sahildeki çocukla görüşüyoduk ve hoşlanmaya başlamıştım sevgilim çok uzak bi şehirdeydi ağlıyarak yanıma geleceğini söylüyodu her aradığında bende bi damla bile gözyaşı yoktu gelmesini istemiyodum en sonunda sahildeki çocuğu sölemek zorunda kaldım söyler söylemez çıldırdı yanlış yapıyosun pişman olucaksın her insan sana düzgün yaklaşmaz zarar verir fln filan asıl şimdi daha çok yanına gelmek zorunda hissediorum kendimi dedi ve 18 saatlik yoldan geldi(önceleri yazın özlediğimde gel diodum ve o yol çok uzun geliodu)ertesi gün geldi karşıladım bi yere oturduk gözleri kıpkırmızıydı ve çok zayıflamıştı akşama kadar konuştuk ben affetmek istemiyordum ama onun beni ne kadar çok sevdiğini anlamıştım o karşımda gözleri dolu dolu otururken ben de ağlamamak için zor tutuyodum kendimi aslında.ve en sonunda ağlıyarak ellerimi öptü ve herşeyin çok güzel olacağına beni bi daha hiç üzmiceğine söz verdi.sensiz yaşıyamıyorum dedive barıştık sevgilim yanımdayken de dier çocuğa msj attım artık görüşmek istemediğimi söyledim.otobüste gelirken o kadar çok ağlamış ki lenslerden dolayı gözü mikrop kapmıştı ve o olaylardan sonra bi daha asla beni ağlatmadı..hatta şimdi durumlar biraz da tersine döndü gibi=)1 seneki önceki benim yerimde o var şimdi artık o beni el üstünde tutuyo ve barıştıktan hemen sonra bana çok güzel bi şekilde evlenme teklifi etti inanamadım.çünkü hiç romantikliği yoktu çiçek bile almamıştı.gerçek bi ayrılık herşeyi değiştirebiliyo.ama çok pişmanım şu an o günleri ona yaşattığım için başka bi insanı onun yerine koymaya çalıştığım için kesinlikle kimse onun yerini tutamaz şimdiki aklım olsa yapmazdım zaten onu çoook seviyorum.ama bazen de ders vermek gerekio.artık hiç ağlamıyorum ve ÇOOOK MUTLUYUM.uzun bi yazı oldu canım kusura bakma sıktım belki seni ama paylaşmak istedim umarım herşey düzelir

tebrikler valla
ya ben yapamazdım bunu sanırım
helal olsun sana
ama aynı durumda ben olsam, bir daha ona güvenemzdim

kızlar herkese selamm..
gecen bende msn sıfresını ıstedım yok sana artık msn sıfresı dedıı..aslında bu yondende haklı sıfreyı verıyo herkesı sılıyorumm gızlı sorusunu fılan degıstıyorum oda bıktı bıda vermedıı..
tabıı ben senaryolöar kurdum hemen baska kızlarla konusyosun o yuzden sıfreyı vermıyosun dımı benı bıda arama gıt o kızlarla konus dedımm..
sonra o bana saydı ben ona saydımm kustukk..
aradan bı kac gun gectı pısmanımyaa kendımı acındırmaya basladımmdelikafadulden
oda artık allah rızası ıcın bırak su huyunu dedı bende tamam dedım ama nerdeee :jeyyar:

kızlar herkese selamm..
gecen bende msn sıfresını ıstedım yok sana artık msn sıfresı dedıı..aslında bu yondende haklı sıfreyı verıyo herkesı sılıyorumm gızlı sorusunu fılan degıstıyorum oda bıktı bıda vermedıı..
tabıı ben senaryolöar kurdum hemen baska kızlarla konusyosun o yuzden sıfreyı vermıyosun dımı benı bıda arama gıt o kızlarla konus dedımm..
sonra o bana saydı ben ona saydımm kustukk..
aradan bı kac gun gectı pısmanımyaa kendımı acındırmaya basladımmdelikafadulden
oda artık allah rızası ıcın bırak su huyunu dedı bende tamam dedım ama nerdeee :jeyyar:
al işte benden birtane daha Şeniz
ben bu senaryoları biryerden hatırlıyorum :delphin:
of napcaz biz böyle yaaa benneyaptımki

Back
X