• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden Kayıp Gidiyor.....

canım sevgılin bak ne guzel saldım cayıra mevlam kayıra değil
senı merak edıyor demekkı aslında yonlendırebılecegın bı erkek sana karsı sevgısı var
bak bence kurslara başla yetenek en guzel bızelıktır, hayranlık uyandırır bı gun o senın pesınden kosmaya baslıcak yazcaksın o zaman buraya

kızlarrrr koşunnn...ay çok mutluyumçokçok..
ya inanın buraya nasıl yazacağımı şaşırdım...
az önce bi konuya fena dalmışım yine bu sitedeki..onu okurken bi telefonuma bakim dedim sarjdaydı..baktım 10 dk önce msj atmış
kuşum napıyosun yazmış:))
yanlızmkızlar tamamiyle sizin önerilerinizi bir biruyguladım.
iyim aşkım sen napıyosun yazdım..
normalde olsa şimdimi aklına geldim filan diye kavga çıkartırdım..
msjımı gönderir göndermez aradı..
aşkım napıyosun deyip duruyo..
okadar güzel konuştum kionun beni bukadar saat aramadığına kızdığımı bellibile etmedim..
sizin dediğinizgibi iyim aşkımsen napıyosun bi sorun yok dimigibilerinden konuştum..
o daikidebir sen naptın napıyosun deyip duruyo..
bukadar saat aramadımya ondan biliyorum :dance:
ya işte buydu ya uzun zamandır görmek istediğim tablo bu işte...birkaçgün böyle yapsam demekki düzelicek herşey...ve de en önemlisi onu aramamaya onsuzluğa alışıcam..
canlarım ya sizin sayenizde...size nasıl teşekkür etsem bilmiyorum...ŞenizŞeniz

canım sevgılin bak ne guzel saldım cayıra mevlam kayıra değil
senı merak edıyor demekkı aslında yonlendırebılecegın bı erkek sana karsı sevgısı var
bak bence kurslara başla yetenek en guzel bızelıktır, hayranlık uyandırır bı gun o senın pesınden kosmaya baslıcak yazcaksın o zaman buraya
evet canım..yönlendirmeyide sizin sayenizde öğreniyorum yavaş yavaş..etrafımdaki insanlardan bile bukadar destek ve ilgi görmedimhepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .bu benim bu yola başladığımdan beri ilk zaferim :))

canım kursfikrikesinlikle aklımayattıı..önlisans mezunuyum ama mesleğimle ilgili iş buamıyorum..oysa ne hayallerim vardı...mesleğimde ilerlicektim kariyer sahibi olucaktım..ama mesleğimle ilgili işler daha çok istanbul taraflarında var maalesef..ama kurs olayı sanırım benim için çok iyiolucakŞeniz

başlardan beri takip ediyorum konunu son gelişmeye çok sevindim sabrının meyvesini aldın
umarım böyle devam edersin ve zamanla herşey düzelir. Bir de merak ettim ne üzerine okumuştun

süperhihoyyyt...çok sevindim.. aynen devamm.. artık sorun çıkaran değil gülen eğlendiren biri ol sevgilinin hayatında canım... ve hemeenn kurs, iş vs.. bi uğraşlar bul kendine...kaydirigubbakcemile5

sağolun canlarımmm.ya msjıgörünce hemen siteye girdim bir an önce size yazmak için sabırsızlandım..çokşükür sonunda ilk de olsa amacıma ulaştım.:)))
canım ben gıda üzerine okudum..gıda teknolojileri bölümü 2 yıllık..şuan daaçıköğretimbankacılık okuyorum 2. sınıftayım..mesleğimle ilgili birçok yerde çalıştım zamanında ama istediğim bölümlerde değil..hiç zevk almadığım sevemediğim bölümlerde çalıştım .karşımada hep o türişler çıktı ama uzun zamandır bakıorum bölümümle ilgili hiç birilan yok..dediğim gibi daha çok istanbulda aranıyor ve bizgıda teknikeri olarak geçiyoruz.başka işler mi baksam acaba bölümüm dışında aslında birkeresinde bölümüm dışında birişe girmiştim fakat gezici birişti..kapı kapı dolaşıp ürün tanıtımı yapıyordun..ama bana göreolmadığını anladım ve ayrıldım..şuan tek umudum kpsskızlar ..o da olmazsa artık başka işler bakmak zorundayım..

evet canım..yönlendirmeyide sizin sayenizde öğreniyorum yavaş yavaş..etrafımdaki insanlardan bile bukadar destek ve ilgi görmedimhepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .bu benim bu yola başladığımdan beri ilk zaferim :))

canım kursfikrikesinlikle aklımayattıı..önlisans mezunuyum ama mesleğimle ilgili iş buamıyorum..oysa ne hayallerim vardı...mesleğimde ilerlicektim kariyer sahibi olucaktım..ama mesleğimle ilgili işler daha çok istanbul taraflarında var maalesef..ama kurs olayı sanırım benim için çok iyiolucakŞeniz

bak guzelım nası kıvama gelıyor
boyle gıdersen onu kendıne yenıden asık bıle edebılırsınŞeniz

slm parlaa.aşkın gözü kördür derler demekki dogruymuş.7yıl bi emek harcamışsın bu ilişkiye.yazdıklarına bakılırsa sende bazı hatalar olmuş.sevgin çokmu bunalttı onu dersin.dengeyi saglayamadın sanıırm.onu sevdigin belli.herşey eskisi gibi olurmu diyecem ama emin degilim.sadece ii olmasını dilegiyle diyorum.umarım herşey her ikiniz için en iisi olur cnm.sevgiyle ve umutla kal..

teşekkür ederimdurucum..herşeyin iyiolması için elimden geleni yapıyorum olmazsada hayırlısı değilmişdicem..napalım..sende sevgiyle kall..

parlaacım sevmiyo diyosun işte senin hallerin çocuğu bunaltıyo bitanem bak sen aradığında yenimi aklına geldim falan deseydin daha kötü olurdu morali bozulur kapatırdı seni çok iyi anlıyorum bizim evde işimiz yok bişeyimiz yok aklımızdan yazıp çizip oynuyoruz ama onun işi var dersleri var emin ol sende bi kaç zaman yoğun olsan yazmazsın bile bişe adım gibi eminim hele bi misafir gelsin eve hep sen ilgilen yemekti çaydı bulaşıktı yada işin olsa öyle böyle derken akşam olur anca akşam yazarsın nasılsın diye meşguliyetin yok senin ondan oluyo meşgul olsan emin ol o yazacaktırki napıyon neden hiç kendinden haberdar etmiyon diyecektir ama sen fırsat vermiyonki çocuğa yapsın aynı benim gibsina.s.:teselli:

parlaacım sevmiyo diyosun işte senin hallerin çocuğu bunaltıyo bitanem bak sen aradığında yenimi aklına geldim falan deseydin daha kötü olurdu morali bozulur kapatırdı seni çok iyi anlıyorum bizim evde işimiz yok bişeyimiz yok aklımızdan yazıp çizip oynuyoruz ama onun işi var dersleri var emin ol sende bi kaç zaman yoğun olsan yazmazsın bile bişe adım gibi eminim hele bi misafir gelsin eve hep sen ilgilen yemekti çaydı bulaşıktı yada işin olsa öyle böyle derken akşam olur anca akşam yazarsın nasılsın diye meşguliyetin yok senin ondan oluyo meşgul olsan emin ol o yazacaktırki napıyon neden hiç kendinden haberdar etmiyon diyecektir ama sen fırsat vermiyonki çocuğa yapsın aynı benim gibsina.s.:teselli:
canım keşke o yoğunluğu yakalayabilecek bşy olsa hayatımda..o yoğunlukta en iyi işbulmakla olur sanırım ama hele kişu zamanlarda hiçkolay değil ya..
bundan birsaat önce yine mahvettim herşeyi..msne grdim benigörünce hemen çevirim içi olduo da..laf attı bende cevap yazdım..ama sonra birşeyden ötürü kavga çıkarttım..sebebini yazmaya gerek bile o yok okadarsaçma birşeyi kıskandımkidayanamadım ve saçmaladım..sinirlendi tabi..msni kapadı...en son herzamanki gibiservisten inince aradı 5 dk bilekonuşmadık...off...kıskançlıkta yapmamalıyımbu süreçiçinde,en azından bellietmemeliydim..tek aramamak değil di yapmamgereken kendime de hakimolmalıydım sinirlerime...ama yine hiç sevmediği şeyleri yaptım ..ben adam olmam kızlar olmam..

kendınde bılıyorsunda bu meseleyı bu kadar aklına takman da
senı boyle yon olarak şaşırtıyor
canım sen onu bu kadar önemsememeyi kendını onemsemeyı denemelısın bence
erkekler çoğu zaman fazla detaylara takılmayan bırıyle daha mutlu oluyorlar fazla önemsemeyen...
bence sen ıyıce kendını dınlendırene kadar çok fazla iletişim kanallarında olma onunla...
ya da kesınlıkle ılıskınızı ılgılendıren konuları açma, arkadaşınmış gibi varsay onu

İçerik nedeniyle konunuz”Ah Erkekler”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

pırlantacım aslında bir ilişkide aramıcam ilk o arasın ilk o msj atsın kaç saat oldu aramadı gibi şeyler oturup saatleri saymak bu tarz şeyler de inan kişiyi çok yoruyo..mdem seviyor beni madem bende seviyorum niye bu traz şeylerden arınıp mutlu bir ilişki yaşamıyoruzki..bence en iyisi geçekten dediğin gibi kafamdan onu alıp çıkarmak..ya beynim sürekli onunla meşkul ya..sanki başka sorunum kalmamış başka derdim yok benim bütün kafamı o kaplamış..ben burda onu düşünürken başka yerde insanlar savaşhalinde canlarını kurtarmaya çalışıyorlar..millet can derdinde ben ise beni üzen bir adamiçin karalar bağlıyorum..küçük ayrıntılara takılıp kendimi yiyip bitirmekten artıkbıktım..sinirlerim hergün onu düşünmekten yıpranmış durumda...ben bu konuyu buraya açmadan çönce çok daha kötüydüm..hergün ağlamakrizlri geçiriyordum..anneme kardeşime herkese durup dururken bağırıyordum...resmen paronoyak olmuştum...odamdan dışarı çıkmıyordum..ben yeni yeni kendime gekmeye başladım..antidepresanın kıyısından döndümama halen çekmecemdebeni bekleyen birantidepresanımvar...pişman olacağımşyleri yaptığımın farkındayım...keşke bukadar güçsüz birinsan olmasaydım..hayatta en ufak birşeyibile kafaya takmak kadar kötü birşey yok..keşke boşverrr demesinibilseydim ya...bu aşk beni bu hale getirdi işte...ilerde arkama döndüüğümde bu günlerime baktığımda belkide çok yazık etmişim o günlerime dicem..ilerde belkide başıma daha büyüksorunlar geldiğinde ben zamanında bunu mu takıyordum dicem..ozamanlar belki öyle dicem ama şuan bana inanın bu durum daçok acı veriyor..aşk acısı ne illet ne berbat birşey Allahımya...
pırlantacım aslında tek çözümüm deo..onu önemsememeyiöğrenmem lazım..yoksa bu hayat inanın böye çekilmiyor ya..birtek bende mi var bu saplantı anlamıyorum..

Son düzenleme:
o saplantı sende yok bende de vardı inan şimdi sevdiğin kişi tamam yoruldum bitsin dediği an sen hemen ya ben ne yaptım durumlarına düşeceksin parlaa bence kıymetini bil aynı şehirdesin 15 gün olmasada 20 gün olsun yine görüyorsun ben onuda göremiyorum farklı şehirlerdeyiz sadece evlenebilirsek aynı şehirde olacağız yada tayin olursa o farklı bi memleketli ben farklı ben benim durumumu göremiyorum uzakta özlemden kaynaklandığına yoruyordum ama sen haline şükret görebiliyorsun en azından ya ben:1no2: senden daha iyilerini düşünme mutlu olmazsın senden daha kötülerini düşün o zaman bak nasıl mutlu olacaksın aldatması yok birşeyi yok çocuğun ya aldatsaydı iyi şeyler düşün ya rahat bırak kendine ne kadar eziyet ediyon farkındamısın ağlıyon yıpratıyon Allah korusun daha beter olursun hayatın güzelliklerini düşün seni hiç mi mutlu etmedi o anları düşün kötü şeyleri düşünme canım:teselli: kontürünü bitir ve alma kontür falan :oklava:

canımbeterin beteri var tabiikide..az önceki yazımda da onu demek istedim..ilerde daha betrinle karşılaşırsam ben bunu bile kaldıramazken daha beterini nasılkaldırımım..ama bend eondan çok şey istemiyorumki..bana her akşam seni seviyorumdemeden yatmayan insan çok uzun zamandır bana bu iki kelimeyi söylemezoldu..benimle buluşmak için can atan insan artık benden kaçar oldu..ben yolda hafta sonları sevgilileri el ele görünce üzülüyorum resmen ya..haklısın siz uzakta olduğunuz için görüşemiyorsunuz ama bizfırsatımız varken görüşemiyoruz..aynı şehirdeyiz ve neredeyse ayda bir görüşüyoruz..her hafta sonu gel diye yalvarmaktan bıktım artık..neymiş efendim dırdırımy üzünden gelmiyormuş...bana eskiden uzun uzun msjlar yazardı sevgisini anlatan içten konulmaları vardı sevgisini belirten sözcükleri..tamam bazı şeyler değişir zamanla ama bukadar da herşey yok olmazki..
içinden gelmiyor biliyorum bunca kavga bukadar üstüne gitmem artık bazı şeyleriöldürdü onda..
sevgicim ayrı şehirlerde olmak daçok zor canımbilirim..ben bunu okurken çekmiştim..ben uzakta okudum oda başka şehirde okudu..bilirim yani ne demek olduğunu..ama ozmanalar uzaktı diyordum görüşemeyizdiyordum ama şimdi okadar yakınız ki ama sanki eskisinden daha uzaktayız gibi davranıyor..canım ya senin de üzüldüğün şeyler varken birde beni teselliyle uğraşıyorsun..nedirbu erkeklerden çektiğimiz..Allah hakkımızda hayırlısını yazsın hepimiz için..sende tez zamanda kavuşursun inşallah canım sevdiğine..gün doğmadan neler doğarmış..hiç belliolmaz..inan belki hiç beklemediğin birmucizeyle bir bakmışsın aynı şehirlerdesiniz...sabır sadece sabır..biraz dabende olsa bu sabırdan:(

sevgicim bu arada sırf senin için bitiricem bu kontrü :)) zaten baktım 12 tane kalmış..ama birtane bıraksammı kiya çğr atarım hiçolmazsafisfisfis

parla sen hayal et
az once sevgilimi aradim ve bana bir kiz arkadasiyla tavla oynadigini, konusamayacagini soyledi.
ben de tamam diyip kapadim =)
cunku biliyorum ki benden vazgecmez...
birkac gun once bu kiz arkadasiyla tanistigimda kiz bana cok saygi duydugunu, etrafinda benim gibi kizlar hic gormedigini, kimsenin sevgilisini bir kiz arkadasiyla boyle rahat yalniz birakmayacagini, kimseyle oturup karsilikli bir bira icemedigini soyledi, beni resmen takdir etti. ozguvenimin cok yuksek oldugunu ve benimle tanismaktan cok mutlu oldugunu soyledi. sevgilim o sirada bana gururla isildayan gozlerle bakiyordu. hem utandim, hem mutlu oldum. demek ki saygi goruyordum boyle olunca.

Son düzenleme:
canım ya keşke oturup bi konuşsanız bu durumu ama tatlı bi dille şimdi değil ortalık bi yatışsın kendine gelsin az toparlanın sonra otur konuş onu kırmadan nasıl bi yol bulabiliriz inan aynısını yine yapar her gece yazar ama sen işte üzerine düştükçe o yazmak istemiyo bırak yazmasın valla ben şimdi ne yapıyorum akşamları ders çalısıyo yüksek lisans yapıyo kendileri:D ben yatarken mesaj atıyorum yattım görüşürüz diye o ya arıyo yada bende ders çalısıyorum diyo bende kolay gelsin görüşürüz falan diyip uyuyorum önceden olsa ooo beş dk konuşamazmısın neden böyle yapıyon derdim niye biz böyleyiz falan derdim kendimi üzerdim şimdi ona kalmış bişe ister arar ister aramaz aramazsa zaten sevmiyodur napar eder arar ama bi kaç gün sabret sabret gör bak neler değişecek...

Back
X