- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün akşam 50 ilköpücük ve küpü izledim cnm..50 ilk öpcüğün kousunubiliyordum zaten ama çok merak ettiğim bir film di çok çok güzeldi..arkasından da küpü izledim ama onu çok fazla beğenmedim..bütün bir film birküpün içinde geçti ve oldukça da sıkıcıydı..yanlız şuan bu satrları yazarken diğer bir taraftan daağlıyorumartık film izlemesemde yada başka vakit geçirmek için şeyler yapmasamda onu aramıcam..şuan ondan nefrete ediyorum...saattler geçti ya merak ettim elimde değil aradım allah kahretsin ki aradım bana resmen bağırdı ya..ders çalışıyor ve ben bunu böldüm diye bbana bağırdı..ya kızlar sizolsanız ararmırdınız böyle biradamı..ya nefret edyorum kendimden...film izlesemde çarşıya gitsem de arıyorum elimde değil..gurursuz diyeceksiniz biliyorumama evet öyleyim kahretsin ya...parlaaa cımmm ne yapıyorsun bakalımmm
ızlemıssın fılmııı, nasıl begendın mı?
vakıt gecırtıyor oyle degıl mı ustelık hosuna da gıdıyor ınsanın
gerçekten kötü bir durum ama kızmazsanız bişey sorucam erkek arkadaşınızla birlikte oldunuzmuu.çünkü eğer olduysanız bu yüzdende sizi tınlamıyo olabilir nasılsa benmm ayrılmayızz diyee
bence konuyu buna indirgemek cok sig bir yaklasim olur. sonucta sizin mantiginiza gore evlendikten sonra eslerin birbirini tinlamamasi lazim, peki bunu mu goze alarak evleniyoruz biz? bu zihniyete lutfen prim vermeyelim, insanlarin kendi tercihlerini de bir hataymis gibi lanse etmeyelim.
canımaslında ben bu konuyu onunla daha önce konuştum fakat senin dediğin gibi ne sakin bir ortamda ne de sakin bir dille oldu bu konuşma..telefonda birçok kez sesimi yükselterek ve oldukça da sinirli birşekilde bu yapıklarından bu ilgisizliğinden bıktığımı birçok kez dile getirdim..onun cevabı ise hep şu oldu işte bu yüzden bu konuşmaların yüzünden düzelemiyoruz biz yada bu konuları açtığımda hep telefonu kapatmak istedi...bazen de suratıma kapattı ve 1 saat sonrada sanki hiç birşey olmamaış gibi arardı ben yine bu konuyu açardım ve hala ordamsının sen der teli kapatmak isterdi..yani bu konular onu okadar sıkıyor ki anlatamam..belkide dediğin gibi ben uygun bir ortamı seçemedim ve uygun bir dille konuşmayı hiç denemedim..bazen de bana hep şöyle derdi bu konuları açtığımda sen ilk önce kendini düzelt ben düzelirim merak etme..yani o herzaman beni suçlu gördü halen de görmeye devamediyor..benimd esuçum yok diyemem..anında kabaran sinirimi öfkemi kontrol altında tutamıyorum bu doğru ama bende diyorumki o düzelse bende düzelicem..o bana ilgi gösterse bende bukadar sinirlenmicem bukadar aramıcam..ama anladım ki onun değişmeye niyetiyok...olay bende bitiyor...birkez daha dediğini yapıcam canım..yarın bululmayı düşünüyoruz..sakin birortamdagüzel birdille sıkıntımı dile getiricem..aslında akşamdan beriçok sinirliyim ona..yarın buluşmaya bile gitmek istemiyorum...hatta ilk defa kızlar sevinsem miüzülsemmibilemiyorum ama aramakiçimden gelmiyor bile..birazdan çıkıcak evden belkide çıkmıştır bilmiyorum ama aramak istemiyoruminanın..şimdi birazdan kalkıcam ve bir güzel kahvaltı hazırlıcam..telefonumuda odamda bırakıcam...cebime koyduğumda ikidebir bakıyorumçünkü ve sinilerim bozuluyo...böyleişte kızlar vallahi ne olduysa ne bittiyse herşeyi yazıyorum sizlereŞeniz bütün önerileriniz çok güzel ama birşey itiraf edicem beni en çok rahatlatan sizlere yazmak oluyor..:1hug:sevgili parlaa
bence sen erkek arkadasina hirs yapip aramamazlik etmeden once, duzgun bir vakitte telefon ac. vakti oldugu zaman birsey konusmak istedigini soyle. o sana kendiliginden geri dondugu zaman, gayet sakin ve samimi bir sekilde yaptigin hatalarin farkinda oldugunu, iliskinizin boyle olmamasi gerektigini zaten bildigini, duzeltmek icin uzerine dusen seyi en iyi sekilde yapacagini soyle. bunu soylerken de yalvaran bir pozisyonda degil, samimi ve kendine hakim bir tavirda ol. boyle birsey yaparsan, inan bana karsindaki insan umutsuz ve bezgin halinden siyrilacak ve sende bir umut gorecektir. sana kendini ispatlaman icin bir sans vermesini soyle. sonra kendin icin birseyler yapmaya devam et. arkadaslarin onerilerini yerine getir, kendine guzellik malzemeleri al, bakim yap, spor yap, yeni kitaplar al, dil kursuna yazil, bilgisayarda kendini gelistirecek birseyler ogren, bir blog sayfasi al erkek arkadasinin bilmedigi, icinden gecenleri, ona soyleyemediklerini o sayfalara yaz. ve gercekten samimi bir sekilde, kendinden baslayarak degismeye basla. birak "dayanamadim aradim" lari. senin hayatinin tek anlami sevgilin degil ki, sen onsuz da bir bireysin. kendine sadece bos bos ugraslar edinme, kendini hayatinin merkezine koy bir sure. bu surecte erkek arkadasin birseyler icin caba gosterdigini bilecek ve sana saygi duyacaktir. durup dururken kendi kendine uzak durmaya calisman sonucta dayanamamana sebep oluyor, cunku erkek arkadasin senin degiseceginden yana su an umudunu kesmis durumda ve sen kendi kendine orada "aramayacagim" diye kivranirken, onun haberi bile yok. belki kafami dinliyorum diye dusunuyordur. o yuzden once kararini kesin bir dille ona belirt. bazi seylerin duzelmesi gerektigini soyle ki o da uzerine duseni yapsin, bu durumda onun uzerine dusen sana bu degisme sansini vermek ve bu cabani takdir etmek oluyor. inan bana ise yarayacaktir.
ahcanım ya estruman filan böyle şeylere hiç yeteneğim yok inan..tiyatro konusunda çok iyimdir bak yeteneğim oldukça var okurken lise ve yğksek okuldayken birçok gösterilere katıldım ama devamını getirmedim..zaten ufakçaplı şeylerdi..estrumanagelince lisedeyken de flit korosına katılmıştır sahnede notaları şaşırmıştım ama allahtan çok fazla kişiydik ve belli olmamıştı :dance: şu söze bende okadar katılıyorum ki birine hakettiğinden fazla değer verirsen onu kaybedersin ve de kendini mahvedersin..okadar doğru birsözki .. gerçeğini yaşıyorumşuan..söze de gerek yok aslında beni de ibret alabilirsinz..alın kibenim gibi fazla değer vermeyin en azından belli etmeyin yada gurursuz olmayın...onu henüz kaybetmedim belki ama kendimi mahvettim..sağol canımsizin desteğiniz benim için okadar değrli ve önemliki..ŞenizŞenizcanım benim ya :) bak ben nae yaptım da aramaktan kurtuldum biliyor musun?kontörümü bitirdimistesem de arayamazdım ....ağlamak da kötü bir şey değil için açılır gönüllerde gökkuşağı oluşmadıkça gözler yaşarmaz derler.... ben bi de müziği öneriyorum kendini enstrumana bırak notalar dökülsün seni anlatsın ...tabi ilgin varsa ...
üzülme ama çok önemli bi konu var bi insana gereğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin belki de değerlidir ama bi süre sonra gösterdiğin değerin farkına varamaz arada bi göster ...arkadaşların dediği gibi tatlı dilli ol hep sakın kavga etme sende huzur bulursa daha yakın olmaya çalışacaktır....biz kk olarak yanındayız desteğiz .sen çoook değerlisin :-*
BEN aslında yazdığınız hiç bişeyi kastedmedim ve onaylamıyorm sen farklı yerden bakmışsın konuyo. çünkü erkeklerin ne düşündüğünü bilemeyiz herkes aynı değildir belki dedim olduysa kendinden emindir kaybetmeyeceğinden onun için kendini bişey sanar .yoksa tabiki bu kötü yada hata demedim sonuçta herkesin kendi tercihi ama böyle erkeklerde var sonuçta a.s
ya kimseyi zan altında bırakmak için yazmıyorum
belirtmiştim zaten aynı sebepten erkek arkadaşımdan ayrıldığımı
tabi sizinkisi gibi değildi durum
ben dilediğim zaman eğer yaşadığım şehirdeyse o hafta görevi giderdim iş yerine çay kahve falan içerdik iş yerinde beraber,arardı..ama bende neden mesajıma cevap vermiyorsun,neden çağrıma cevap vermiyosun takıntısı başlamıştı..
benim kntrum olmasa bile o bana atardı
ama mesaj atayım zaman geçsin şöyle deli oluyordum..
onca yıla rağmen hersey bu kıskançlıklardan bitti aramızdaki..
ben onun bütün gün yolunu gözlüyorsam işini ikiş saniye bırakıp bana çağrı atabilir bence..bunun zolruk derecsinin olduğunu düşünmüyorum. biz olsak ss çııkartamayız,susarız,işi bölüp koşarız..
tamam hakkını yemiyorum ben kendi açımdan ama
yinede o sıkıntılar beni mahfetti,psikolojim bozuldu benim..
bence suçu üstlenecek bir günah keçisi varsa bu iki kişinin suçudur.
bu filmlerle değil,inanın beraber aşılacak birşey
sağolcanım..destek almayı düşündüm halen dedüşünüyorum...teşekkür ederim...bence artık kendi hayatını düzene koymaya başla ve erkek arkadaşını o arayana kadar arama.sorun senin hayatındaki eksiklikler bunun sorumlusu o degil.destekte alabilirsin.iş sorunu sanırım herkeste var.allah kolaylık versin.
lacivert ve derinscim çok teşekkür ederim yorumlarınız için..parla....
ara ara gelip neler yaptığına bakıyorum.. doğru yoldasın arada ölçüyü kaçırıyorsun ama normal hır-gürle geçmiş uzun yıllardan bir anda kurtulamazsın..
şimdi gelelim son dönem yaptığın hatalara.. o seni aramadan sen onu arama parla! bu küsmek,kapris yapmak tarzında birşey değil ama sadece arama.. beni niye aramadın parla,beni merak etmiyor musun ?
diyeceği güne kadar arama!
bırak hep o seni arasın,merak etsin,özlesin.. haa bırakır mı unutur mu soğur mu diyorsan?
ee zaten soğusun bununla soğuyacaksa,bu güne kadar yaptığın bütün uç davranışlara tahammül ettiyse zaten soğumaz merak etme!
"görüşecek miyiz,ne zaman görüşeceğiz,ee hadi görüşelim,bak 15 gün oldu,yok ben hazırlanmıştım .."
türünden cümlelerden de kurtul,o sana "görüşelim parla" demedikçe mevzuyu açma? diyelim ki bu hafta görüşmeyelim dedi sende "aa iyi oldu ben x kişiyle şuraya gideceğim,hemen ona haber vereyim bari " de!
adam mahçup olmasın,ona ayak bağı olan ,sürekli mızmızlanan bir kız gibi görünme,ona muhtaç olmadığını,kıymetli olduğunu izah et.. elbette davranışlarınla..
normal ilişki de budur aslında,hiç bu sitede veya sosyal hayatta her dakika mesajlaşıyoruz,bensiz bir gün bile geçiremiyor vb türünde laflara inanma.. doğrudur ama en fazla ilişkinin "tavlama" kısmında böyledir.. yoksa hayat hepimizi öyle bir savuruyor ki aşka ayıracak vakit kalmıyor ya da özen kalmıyor.. amaç bu hayatı sevdiğimiz kadın veya adamla birlikte sırtlayarak "huzurla" yaşamak.. sende huzur bulmaz ise bu ilişki biter parla..
davranışlarınla senden özür dilediği gün gibi onu mahcup et,,,
yapacaksın biliyorum kaydirigubbakcemile