Elime Kremp Giriyor :((

Merekila

4 BEDEN tek RUH olduk :))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
1.692
38
158
Ankara
Kızlar merhaba
5 aylık hamileyim ikinci bebeğime.Birinci hamileliğimde sorunlarım olmuştu ve 7 ayımı yatarak geçirmiştim.Çok şükür bu sefer iyiyim fakat son iki haftadır sol elime kramp giriyor zaman zaman.Ama sadece sol elime.Bunun nedenini bilen var mı yada başına böyle bişey gelmiş olan :26:
Normalde bacağa girer kramplar oda kalsiyum eksikliğinden diye biliyorum ama daha önce ele kramp girdiğini duymamıştım bi problem mi var diye korkuyorum :26:

aynı durummudur bilmiyorum ama bende hamileyken sol elimde 3 parmağım uyuşuyodu bazen kramp giriyodu hatta bazen hissizleşiyodu kaynar suya bile soksam hissetmiyodum. dr da bana karpaltünel sedromu olduğunu doğumdan sonra geçeceğini söylemişdi ve s..gar ın calsiyum magnezyumunu kullanmamı söylemişdi. ve gerçekden de doğum yaptığım gün geçdi. sende druna sor seninde belki sebebi karpaltunel sendromudur int de araştır belirtilerine bi bak genellikle gebelikde görülüyomuş yada 40 yaşından sonra gebelikdeki geçiyomuş ama 40 yaşdan sonra olanlar kalıcı olabiliyomuş.

aynı durummudur bilmiyorum ama bende hamileyken sol elimde 3 parmağım uyuşuyodu bazen kramp giriyodu hatta bazen hissizleşiyodu kaynar suya bile soksam hissetmiyodum. dr da bana karpaltünel sedromu olduğunu doğumdan sonra geçeceğini söylemişdi ve s..gar ın calsiyum magnezyumunu kullanmamı söylemişdi. ve gerçekden de doğum yaptığım gün geçdi. sende druna sor seninde belki sebebi karpaltunel sendromudur int de araştır belirtilerine bi bak genellikle gebelikde görülüyomuş yada 40 yaşından sonra gebelikdeki geçiyomuş ama 40 yaşdan sonra olanlar kalıcı olabiliyomuş.

teşekkürler zaten kontrolüm var o zman sormayı düşünüyordum ama kafama takıldı dr. gidene kadar belki bi bilen vardır dedim

Back
X