Hayatım hayat böyle zaten.elimi nere atsam kurutuyorum ne için heveslensem kursagimda kalıyor kimi sevsem gidiyor bir şekilde yollarımız ayrılıyor bayan yada erkek farketmez yada ihanete ugrayip arkadaşligimi bitiriyorum bugün bir arkadaşımdan daha ayrıldım taşındi gitti buralardan is yerinde de ayrıldi kankam di tek sırdaşım dostumdu uzaklara gitti ama sevmedigim artik istemedigim insanlar çevremde ondan onlar gitmiyor bn bana iyi gelen insanlarla yaşamak istiyorum artik
malesef öyle cnm haklisin hüzünlüyüm bugün biraz inşallah alışırim yokluguna yüz yüze göremeyeceğim dahaHayatım hayat böyle zaten.
İstersek sevdiklerimizin dibinden ayrılmayalım,
Eninde sonunda ölüm ayırıyor.
Neyi çok istersek elimizde kalıyor gerçektenelimi nere atsam kurutuyorum ne için heveslensem kursagimda kalıyor kimi sevsem gidiyor bir şekilde yollarımız ayrılıyor bayan yada erkek farketmez yada ihanete ugrayip arkadaşligimi bitiriyorum bugün bir arkadaşımdan daha ayrıldım taşındi gitti buralardan is yerinde de ayrıldi kankam di tek sırdaşım dostumdu uzaklara gitti ama sevmedigim artik istemedigim insanlar çevremde ondan onlar gitmiyor bn bana iyi gelen insanlarla yaşamak istiyorum artik
Sende duygusalsın benim gibi.malesef öyle cnm haklisin hüzünlüyüm bugün biraz inşallah alışırim yokluguna yüz yüze göremeyeceğim daha
çalıştığım yerde en iyi anlaştığım bni anlayan canimin ici tek dostumdu 9 senedir tanışıyoruz o gidince kimsesiz kaldım sanki bilmiyorum insallah aşarımSende duygusalsın benim gibi.
Çok iyi anlıyorum seni.
Alışacağını düşünüyorum.
Yeni insanlar tanırsın, yeni dostluklar edinirsin.
Hayat devam ediyor, dert etme
öyle haklisiniz özlemim çok canıma karşı simdiden öZledimSürekli olumsuzlukları konuşursanız, karşınıza onlar çıkar. Evrene, bilinçaltınıza olumlu mesajlar vermeye çalışmanızı tavsiye ederim.
Bir bdv klasigi "Bence boşan" hshsbbsKocamla evlendim adam battıevlendim pandemi çıktı daha sayayım mı ?
Bebeğim var jdjsjdudh onun için dayanıcamBir bdv klasigi "Bence boşan" hshsbbs
ah cnm kiyamam Allah yardımcınız olsun:)Kocamla evlendim adam battıevlendim pandemi çıktı daha sayayım mı ?
öyle ama insanın elinde değil üstelik biz 6En iyisi bağlanmamak kimseye. Arkadaş da olsa bir gün biteceği akılda kalmalı.
Bebeğim var jdjsjdudh onun için dayanıcam
Ayrıca kocamm özünde iyi biridirsadece FAS FAKİR
şuan kalan kişiler dostum olamazda yeni gelecek olandan dost cikarsa bilemem hayırlısı:)Daha çok yeni zamanla alışırsınız yeni dostluklar edinirsiniz bu kadar ümitsiz olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?