• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elimi nere atsam kurutuyorum niye?

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
35
İstanbul
elimi nere atsam kurutuyorum ne için heveslensem kursagimda kalıyor kimi sevsem gidiyor bir şekilde yollarımız ayrılıyor bayan yada erkek farketmez yada ihanete ugrayip arkadaşligimi bitiriyorum bugün bir arkadaşımdan daha ayrıldım taşındi gitti buralardan is yerinde de ayrıldi kankam di tek sırdaşım dostumdu uzaklara gitti ama sevmedigim artik istemedigim insanlar çevremde ondan onlar gitmiyor bn bana iyi gelen insanlarla yaşamak istiyorum artik:(

elimi nere atsam kurutuyorum ne için heveslensem kursagimda kalıyor kimi sevsem gidiyor bir şekilde yollarımız ayrılıyor bayan yada erkek farketmez yada ihanete ugrayip arkadaşligimi bitiriyorum bugün bir arkadaşımdan daha ayrıldım taşındi gitti buralardan is yerinde de ayrıldi kankam di tek sırdaşım dostumdu uzaklara gitti ama sevmedigim artik istemedigim insanlar çevremde ondan onlar gitmiyor bn bana iyi gelen insanlarla yaşamak istiyorum artik:KK43:
Hayatım hayat böyle zaten.
İstersek sevdiklerimizin dibinden ayrılmayalım,
Eninde sonunda ölüm ayırıyor.

elimi nere atsam kurutuyorum ne için heveslensem kursagimda kalıyor kimi sevsem gidiyor bir şekilde yollarımız ayrılıyor bayan yada erkek farketmez yada ihanete ugrayip arkadaşligimi bitiriyorum bugün bir arkadaşımdan daha ayrıldım taşındi gitti buralardan is yerinde de ayrıldi kankam di tek sırdaşım dostumdu uzaklara gitti ama sevmedigim artik istemedigim insanlar çevremde ondan onlar gitmiyor bn bana iyi gelen insanlarla yaşamak istiyorum artik:KK43:
Neyi çok istersek elimizde kalıyor gerçekten 😑 hep sevdiğimiz şeyler hemen giden şeyler oluyor

malesef öyle cnm haklisin hüzünlüyüm bugün biraz inşallah alışırim yokluguna yüz yüze göremeyeceğim daha:KK43:
Sende duygusalsın benim gibi.
Çok iyi anlıyorum seni.
Alışacağını düşünüyorum.
Yeni insanlar tanırsın, yeni dostluklar edinirsin.
Hayat devam ediyor, dert etme ❤️

Sende duygusalsın benim gibi.
Çok iyi anlıyorum seni.
Alışacağını düşünüyorum.
Yeni insanlar tanırsın, yeni dostluklar edinirsin.
Hayat devam ediyor, dert etme ❤️
çalıştığım yerde en iyi anlaştığım bni anlayan canimin ici tek dostumdu 9 senedir tanışıyoruz o gidince kimsesiz kaldım sanki bilmiyorum insallah aşarım

Kocamla evlendim adam battı :D evlendim pandemi çıktı :D daha sayayım mı ?

Back
X