Elimi neye atsam kuruyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ernb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
Merhaba kızlar . Bu aralar canımı çok sıkan bir durum var . Geçen sene eylül civarı 3 senelik ilişkim sonlanmıştı . Bir süre toparlanamamıstım . Daha sonra bir kişi ile denedim bu deneme yaklaşık 7 ay civarı sürdü ama olmadı . Bu süre zarfında belki komik gelecek ama herkesin hayatında kısmetinin açıldığı bir dönem olur ya o döneme denk geldim ve 20 den fazla adamdan teklif aldım . Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar istenilen biri olmadım . Ancak gelin görünki biriyle bile dikiş tutturamadım . Kiminin mesleği uymuyor , kiminin tipi , kiminin huyu , kiminin bir takım özel mezhep vs durumları . Bir buçuk ay , 2 hafta , 3 hafta ... hayatımda hiç bu kadar kısa süreli ilişkiler yaşamamıştım . Üstelik çevremde yakın kız arkadaşlarımın tamamı neredeyse düzenli ve ciddi ilişki yürütüyorlar . 1 tane geliyor adam gibi geliyor .Bana 10 tane geliyor . Ama olmuyor . İyice özgüvenim gitti . Bende artık düzen istiyorum . Ben bu işi beceremiyor muyum ? Kendimi sevdiremiyorum diye baya kompleks yapmaya başladım . Ne önerirsiniz Edit : iyi bir mesleğim var . Bundan önce bir takım standartlarım vardı aşağıya inmek istemiyordum . Ama son ilişkimde çok aşağı çektim . Yani kızlar havalı gözükmek için İnan demiyorum ama arkadaşlarımın o sümsüğü nerden buldun dediği biriyle başladım . Ve İnanın hep çok iyi anlayışlı oldum . Ama adam beni günde bir kere bile aramıyordu bitirmek zorunda kaldım . Yani neden olmuyor gerçekten bilmiyorum.

Son düzenleme:
Vardir elbet kafa dengin birisi benimde cok oldu zamaninda erkek arkadasim ama hepsiyle anlasacagim kisiler olmadi birtanesi denk gelir merak etme .Bu arada konusman nasil cekingenmisin buda etkiliyor olabilir kendi rahat birak gerisi gelir

Benimde karsima kisiler cikiyor ama ben hicbiriyle sevgili olmadim.Ilk gorusmede anliyorsun zaten sen niye hepsiyle sevgili oldun anlamadim.Bende ayni senin gibi dusunuyorum keske bi tane ciksa da tam istedigim gibi olsa.Bizimki kuru kalabalik

Yaşınız kaç? Bence bir süre ilişkilere ara verin. Kafanızı dinleyin, kendinizi tanıyın, ne istediğinize karar verin. Her ilişki tutsaydi bir kişiyi beklemezdik.
22 yaşındayım 23 e gireceğim . Neden bir türlü olmuyor anlamıyorum . İnanın cevreminde çok etkisi var . Beceremiyorum gibi gelmeye başladı

Vardir elbet kafa dengin birisi benimde cok oldu zamaninda erkek arkadasim ama hepsiyle anlasacagim kisiler olmadi birtanesi denk gelir merak etme .Bu arada konusman nasil cekingenmisin buda etkiliyor olabilir kendi rahat birak gerisi gelir
çok sıcakkanlı ve dışa dönüğüm bu nedenle çok fazla kişi ile tanışma fırsatım oluyor yani bu kadar talibim olma sebebi pasif biri olmamdan kaynaklı . Ama devamını getiremiyorum . Hep çok kısa sürüyor . Ciddi niyetli adamakıllı biri çıkmıyor karşıma . Akıllı biri olup yola getiremiyorum o tarz olmayanları da . Yani pek beceremiyorum bu işleri .

İçinizin aldığı biri çıkar karşınıza bir gün, elbette her yönüyle tam da istediği biriyle olmak herkesin hakkı. Ama yazınızdan ilk çıkardığım nedense armudun sapıydı üzümün çöpüydü diye çok takıldığınız oldu.

Elimi neye atıyorsam kuruyor yaklaşımı olayları değerlendiriş biçiminizin zaten hatalı olduğunu düşündürdü bende
Pozitif bardağın dolu tarafı olumlu düşünce gücü derim ben:rapci:

çok sıcakkanlı ve dışa dönüğüm bu nedenle çok fazla kişi ile tanışma fırsatım oluyor yani bu kadar talibim olma sebebi pasif biri olmamdan kaynaklı . Ama devamını getiremiyorum . Hep çok kısa sürüyor . Ciddi niyetli adamakıllı biri çıkmıyor karşıma . Akıllı biri olup yola getiremiyorum o tarz olmayanları da . Yani pek beceremiyorum bu işleri .
Anladin canim peki bulusma durumunuz nasil mesala begendigin biri olursa yapis :KK8:soyleki muhabetlerinizi uzatin kendisiyle bir gunaydin mesaji at devami gelir . Sonra bulusurusunuz zaten cay kahve derken bu sekikde aranizda iletisim olur .Sen araya sogutma ki karsi tarafta sicak tutsun:KK37:

İçinizin aldığı biri çıkar karşınıza bir gün, elbette her yönüyle tam da istediği biriyle olmak herkesin hakkı. Ama yazınızdan ilk çıkardığım nedense armudun sapıydı üzümün çöpüydü diye çok takıldığınız oldu.
Tabiki biraz kriterlerim vardı . Meslek olsun , tavır olsun . İlişkiden beklenti olsun . Arkadaşlarımın umursamadınız şeylere ben biraz fazla takıldım bazen . Ama son zamanlarda törpüledim kendimi . Aşağı çektim tüm beklentilerimi yine de olmadı .

Anladin canim peki bulusma durumunuz nasil mesala begendigin biri olursa yapis :KK8:soyleki muhabetlerinizi uzatin kendisiyle bir gunaydin mesaji at devami gelir . Sonra bulusurusunuz zaten cay kahve derken bu sekikde aranizda iletisim olur .Sen araya sogutma ki karsi tarafta sicak tutsun:KK37:
Son ilişkimde inanılmaz anlayışlı oldum , sıcak oldum . Keyifli rahat oldum . Hatta karşımdaki insan cevremin benden bir tık daha pasif gördüğü bir insandı . Ama o bile beni gün içinde hiç aramıyordu . Ortada sorun olmamasına rağmen yani herşey iyiyken . Sonrada dayanamadım . Ve bana çok rahatım sıkıya gelemem vs dedi . Bitirdim . İnanın ortada sebep bile Yok . Ama yürümüyor .

20 tane talibiniz olmus,hepsiyle sevgili olmussunuz,ama istediginiz gibi gitmemis bitmis. 23 yasinda bir genc kadin icin daha ne olmali? Elbet cikar sizin aradiginiz gibi birisi bu ne acele ki?

20 tane talibiniz olmus,hepsiyle sevgili olmussunuz,ama istediginiz gibi gitmemis bitmis. 23 yasinda bir genc kadin icin daha ne olmali? Elbet cikar sizin aradiginiz gibi birisi bu ne acele ki?
Yok hayır yanlış anlaşıldı hepsi ile sevgili olmadım . 4 kişi ile sevgili oldum . Bir buçuk ay ve daha kısa sürdü . Geri kalanlarla bir şekilde olmadı yani red ettim ya da konuştum olmadı tarzı hepsi ile sevgili değildim .

Yok hayır yanlış anlaşıldı hepsi ile sevgili olmadım . 4 kişi ile sevgili oldum . Bir buçuk ay ve daha kısa sürdü . Geri kalanlarla bir şekilde olmadı yani red ettim ya da konuştum olmadı tarzı hepsi ile sevgili değildim .
Bence hepsiyle de sevgili olmus olsaniz bir sorun degildi, gencsiniz bekarsiniz her gun biriyle gezin. Insanlari taniyin sonrasinda isteginize gore biri olursa sevgili olarak da devam edersiniz. Neye elimi atsam kuruyor durumu sizin icin gecerli degil yani ;) keyfinize bakin hayat cok kisa.

Tabiki biraz kriterlerim vardı . Meslek olsun , tavır olsun . İlişkiden beklenti olsun . Arkadaşlarımın umursamadınız şeylere ben biraz fazla takıldım bazen . Ama son zamanlarda törpüledim kendimi . Aşağı çektim tüm beklentilerimi yine de olmadı .

Yaşınız 22-23müş "Neden olmuyor" demek için aslında çok erken.
Kendimden orneklendirirsem ilişkilerimde, mutlaka dikkat ettiğim 4 özellik vardı. Çalışkan biri olmalı, fiziken uyumlu olmalı, aile yapısı ve yumuşak karakter. Eşimle henüz sevgili iken işi yoktu mesela. Aslinda cok cok onelmli ama takılmadım buna. Çünkü çalışkan ve sabırlı biriydi. Açıkçası şunu söyledim kendi kendime "Bu çocuk isim yok diye oturup kendini salmaz. Gerekirse inşaatta amelelik yapar yine de bir yuva için çabalar, para kazanır" ... Şu an saygın bir iş ve pozisyonda, bölümünün müdürü.

Takılmayın dediğim buydu esasen. Kişiye bakın, her şey hazırına olmuyor.
İnşallah çıkar karşınıza gönlünüze göre biri.

Canım yaşın çok genç biraz mola ve biraz sabır. Kafanı dinle. Kafan karışıksa zaten karar veremezsin veya eski arkadaşın hala aklımdaydı kıyaslarsın. Kendine Zaman tanı. Aksi halde yanlış kararlar verip pişman olabilirsin.

Biraz arayisi birakin derim.

Bazen birseylerin pesinden cok kosarsiniz olmaz bir turlu.

Sonra bosverirsiniz kosmayi birakirsiniz birde bakmissiniz onunuzde.

Hayatin her dk sevgilisi olarak gecirmek zorunda degilsiniz.

akisina birakin. Yasiniz daha cok genc.

Biraz arayisi birakin derim.

Bazen birseylerin pesinden cok kosarsiniz olmaz bir turlu.

Sonra bosverirsiniz kosmayi birakirsiniz birde bakmissiniz onunuzde.

Hayatin her dk sevgilisi olarak gecirmek zorunda degilsiniz.

akisina birakin. Yasiniz daha cok genc.
Çevrem yoruyor beni . Herkesin yine mi olmadı tavırları . Uzun ciddi ilişkilerindeki güzellikleri duyup benim hiç olmayacak gibi hissetmem üzüyor sürekli .

Back
X