Merhaba kızlar . Bu aralar canımı çok sıkan bir durum var . Geçen sene eylül civarı 3 senelik ilişkim sonlanmıştı . Bir süre toparlanamamıstım . Daha sonra bir kişi ile denedim bu deneme yaklaşık 7 ay civarı sürdü ama olmadı . Bu süre zarfında belki komik gelecek ama herkesin hayatında kısmetinin açıldığı bir dönem olur ya o döneme denk geldim ve 20 den fazla adamdan teklif aldım . Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar istenilen biri olmadım . Ancak gelin görünki biriyle bile dikiş tutturamadım . Kiminin mesleği uymuyor , kiminin tipi , kiminin huyu , kiminin bir takım özel mezhep vs durumları . Bir buçuk ay , 2 hafta , 3 hafta ... hayatımda hiç bu kadar kısa süreli ilişkiler yaşamamıştım . Üstelik çevremde yakın kız arkadaşlarımın tamamı neredeyse düzenli ve ciddi ilişki yürütüyorlar . 1 tane geliyor adam gibi geliyor .Bana 10 tane geliyor . Ama olmuyor . İyice özgüvenim gitti . Bende artık düzen istiyorum . Ben bu işi beceremiyor muyum ? Kendimi sevdiremiyorum diye baya kompleks yapmaya başladım . Ne önerirsiniz Edit : iyi bir mesleğim var . Bundan önce bir takım standartlarım vardı aşağıya inmek istemiyordum . Ama son ilişkimde çok aşağı çektim . Yani kızlar havalı gözükmek için İnan demiyorum ama arkadaşlarımın o sümsüğü nerden buldun dediği biriyle başladım . Ve İnanın hep çok iyi anlayışlı oldum . Ama adam beni günde bir kere bile aramıyordu bitirmek zorunda kaldım . Yani neden olmuyor gerçekten bilmiyorum.
Son düzenleme: