- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Bunu bu kadar üzülmeye değer görüyormusun gerçekten canım, 40 yıllık evli insanların bile yapamadığı oluyor ucunda ölüm yok kendini bu kadar üzdüğüne değmezYa 1,5 senedir evliyim evlendiğimden berii yemekleri ben yapıyorum cok da güzel yapıyordm ama su bir iki haftadır yapamıyorum yemekleri hiç ! Pilavım bile olmadı niye böyle oldu ya cok üzgünüm
Yaa keske olsam herkes aynı seyi soruyo ama değilim malesefHamile olabilir misiniz
Bazı dönemlerde tutmaz yemekler de hormonal değişiklikler çok etkiliyor
Yaa amaaa kac senedir yaptığım pirin pilavı olmadı dibine tuttu lapa olduBunu bu kadar üzülmeye değer görüyormusun gerçekten canım, 40 yıllık evli insanların bile yapamadığı oluyor ucunda ölüm yok kendini bu kadar üzdüğüne değmez
olur arada öyle şeyler insanız sonuçtaYaa amaaa kac senedir yaptığım pirin pilavı olmadı dibine tuttu lapa oldu
Benimde bi kaçtır yaptığım yemekler olmuyo esim diyo noldu sana böyle diye. Heleki pilavım tane tane olurken şimdi lapa gibi oluyo tuzunu tutturamiyomYa 1,5 senedir evliyim evlendiğimden berii yemekleri ben yapıyorum cok da güzel yapıyordm ama su bir iki haftadır yapamıyorum yemekleri hiç ! Pilavım bile olmadı niye böyle oldu ya cok üzgünüm
olur arada ya dert etme benim de haftada bir mutlaka bir yemegim bozuk oluyorYa 1,5 senedir evliyim evlendiğimden berii yemekleri ben yapıyorum cok da güzel yapıyordm ama su bir iki haftadır yapamıyorum yemekleri hiç ! Pilavım bile olmadı niye böyle oldu ya cok üzgünüm
insanlık hali takma kafana düzelirYa 1,5 senedir evliyim evlendiğimden berii yemekleri ben yapıyorum cok da güzel yapıyordm ama su bir iki haftadır yapamıyorum yemekleri hiç ! Pilavım bile olmadı niye böyle oldu ya cok üzgünüm
1 e 2, olmuyor mu sizdePilavım bile mi? Pilav çok kolay bir şey zaten değil mi? Valla ben de nefis yemek yaparım ama şu pilav meselesinin ayarını 36 yıldır tutturamadım, neyse ki gamsızım. Tavsiye ederim. =P
Ben bugün öyle yaptım olmadı1 e 2, olmuyor mu sizde
Olabilir böyle şeyler üzülmeyin hepimizin başına geliyoYa 1,5 senedir evliyim evlendiğimden berii yemekleri ben yapıyorum cok da güzel yapıyordm ama su bir iki haftadır yapamıyorum yemekleri hiç ! Pilavım bile olmadı niye böyle oldu ya cok üzgünüm
Ya 1,5 senedir evliyim evlendiğimden berii yemekleri ben yapıyorum cok da güzel yapıyordm ama su bir iki haftadır yapamıyorum yemekleri hiç ! Pilavım bile olmadı niye böyle oldu ya cok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?