Elimin ayarı bozuldu ağlayacaiiimmm

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Ya 1,5 senedir evliyim evlendiğimden berii yemekleri ben yapıyorum cok da güzel yapıyordm ama su bir iki haftadır yapamıyorum yemekleri hiç ! Pilavım bile olmadı niye böyle oldu ya cok üzgünüm

Ya 1,5 senedir evliyim evlendiğimden berii yemekleri ben yapıyorum cok da güzel yapıyordm ama su bir iki haftadır yapamıyorum yemekleri hiç ! Pilavım bile olmadı niye böyle oldu ya cok üzgünüm
Bunu bu kadar üzülmeye değer görüyormusun gerçekten canım, 40 yıllık evli insanların bile yapamadığı oluyor ucunda ölüm yok kendini bu kadar üzdüğüne değmez

kullandiginiz malzemelerin markalarini degistirmediyseniz bile, o markalar icerik degistirmis olabilir.

Hep aldigim bir cay markasi vardi, bir seferden sonra hep kotu cay demlemeye basladim, neden neden diye dusun dur, cay tiryakisiyiz cunku neyse marka degistirdim de kurtuldum.

Benimde bi kaçtır yaptığım yemekler olmuyo esim diyo noldu sana böyle diye. Heleki pilavım tane tane olurken şimdi lapa gibi oluyo tuzunu tutturamiyom

olabilir bende de öyle olmustu bayaaa da övmüstüm pilavimi kendime nazar etmisitim geciyor yine ocagina alisiyorsun sen sürekli yapmaya calis ve eski kivamina geri dönersin merak etme

olur arada ya dert etme benim de haftada bir mutlaka bir yemegim bozuk oluyor

Normalde yemekleri az tuzlu yapan ben, yaşadığım baaağzı kişisel ve ailevi problemler nedeniyle ki bunu sonradan idrak ettim yemekleri aşşırı tuzlu yapmaya başlamıştım. Sonradan durumlar normale dönünce yemeklerde normale döndü.
Diyeceğim o ki, normalin dışında sizi zorlayan bir dönemdeyseniz elinize de yansıyordur.

Farklı bir pirinç almıs olabilirmisin
1e 3 koyupta sert ve insanın boğazından geçerken tıkanıklık yapabilecek cinslerede rastlamışlığım var
Geçen ay aldığım pirince Baska bir cinsten cok az karıstırmışlar sanırım bazıları kıtır kıtırdı mesela
Oluyo boyle seyler

Tek derdin bu olsun canım Ben bir kek yapamıyorum. Bazen yanıyor, bazen kabarmıyor. Olanlarla idare edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…