- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
-
elimizde olup kullanmaktan sıkıldığımız parfumler hangılerı... ve vazgecılmez parfumlerınız gangılerı..paylasalım...... mesela benim suana kadar vazgecılmez dedıgım bı koku olmadı ona yanarım
meyve kokuları yazında kullanıla bilirgibi ama şeker kullanılmaz YAZIN bır çok ınsanın tercıhı genelde fresh kokulardan yanasıcak havalarda herkes meyvemsi ve şekerimsi kokuları tercih eder
bendede lola ve dior cherry kaldi bende tatli kokulara donmdum yaz geldi diye angel , wish ve eternity kullandim bu hafta
mell kusura bakma ama elindekı parfumlerın orjinal oldugunu düşünmüyorum önceden takas konusunuda zıyaret ederdım orayada en az 60 tane parfum eklıyordun ve aynı parfumun 50ml 100ml ayrıca bır parfumun bır ınsan hem edp hem edt olarak almaz emınım benım gıbı düşünen ınsanlar vardır bunu dile getirmeyen orjınal değiller bence benım 14 tane parfumum var hepsı orjinal ama birtane bıle elımde bır parfumun hem edt hem edp hem 50ml hem 100ml şeklınde yok parfumlerın dediğim gibi ya sahte yada tester kı tester oldugunuda düşünmüyorum çünkü bir çoğu ambalajlıbu benım fikrim sadece
Fikrine saygı duymakla beraber, sendeki parfümlerin orjinalliğinin beni alakadar etmediğini belirtmek isterim. Parfüm ve makyaj malzemesi benim tutkum, çok parfümüm olması parfümlerimin sahte olması anlamına gelmez ki sahte ürün asla kullanmam! Ayrıca hem EDT hem EDP hemde 50ml şeklinde bir parfümümü söyle bende sana hediye edeyim bütün parfümlerimi. Ok?
Ayrıca koyduğum parfümlerden çoğu parfümün sahtesi falanda yok. Örneğin 212 VIP, Narciso Rodriguezler, Lalique, Yeni Çıkan Givenchy, Chloe Love vs vs...
1.si, parfümleri yakından görmeden, kokusuna bakmadan nasıl sahte olduğuna karar veriyorsun??
2.si, ben parfümlerimin kutularını asla atmam çünkü hem şişelerini hemde kutularını koleksiyon yapıyorum.
Bu şekilde zırvalamaları sevmiyorum bu yüzden bana saldırmaktan vazgeç ok? :)
Seni hiçmi hiç ilgilendirmez benim parfümlerim.
Kızlar bu konu takas konusuna benzerse kapatırım haber vereyim dedim.. Buradan asla satış takas gibi durumlara girilmesin lütfen.. Böylece parfümlerin orjinal olup olmaması kimseyi ilgilendirmez değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?