Elin kadınının eşimi neredeyse her gün araması çok mu normal abartıyormuşum da ben

direkt kadını arar

eşim sevgilinin bekçisi değil güzelim

evli adam bu kadar aranmaz

derdim

eşinize söylemeyin direkt arayın
ileride aralarında birşey çıksa farkına varmazsınız, belki de kadının içi fesat seninkini ayartmaya çalışıyor böyle böyle muhabbet kurup yoldan çıkaracak ne malum

Evet zaten yazacaktım yazmaya da başlamıştım ama diğer konuma bildirim geliyor onları okuyorum cevap veriyorum
Yazmak, ya da hemen yazmak mecburiyetinde değilsiniz zaten. Biri gelse dese ki öbür konuna yazıp duruyorsun bu konuyu unuttun sizi savunurum. Ama Muneyi etiketleyip kapanmasını istediniz. Şu an sitede olsa kapandı gitti konunuz. Sonra bu sefer diğer konunuza yazacaklar ee öbür konuyu kapattırmışsın ne oldu diye. Alın size kargaşa.

Evet zorunluluk yok ama yaptığınız hiç hoş bir davranış değil haberiniz olsun
Ben yazacaktım zaten yazmaya da başlamıştım ama biraz uzun olduğu için sildim tekrar ve fırsat bulursam konum kapatılmadan yazıcam diye ilk mesajımı güncelledim diğer konuma bakıyorum ona gelen yorumları okuyorum buna uzun uzun yazamıyorum kusura bakmayın tabi ki çok teşekkür ederim herkese. Saygısızlık yapmak asla istemem yapmadım da ama öyle ters bir yorum alınca bayandan yazma gibi zorunluluğum mu var dedim .

Yazmak, ya da hemen yazmak mecburiyetinde değilsiniz zaten. Biri gelse dese ki öbür konuna yazıp duruyorsun bu konuyu unuttun sizi savunurum. Ama Muneyi etiketleyip kapanmasını istediniz. Şu an sitede olsa kapandı gitti konunuz. Sonra bu sefer diğer konunuza yazacaklar ee öbür konuyu kapattırmışsın ne oldu diye. Alın size kargaşa.
işte benim de demek istediklerimden biri
bide hadi işim bitti merak edin durun baaaayyyy gibi

Ben yazacaktım zaten yazmaya da başlamıştım ama biraz uzun olduğu için sildim tekrar ve fırsat bulursam konum kapatılmadan yazıcam diye ilk mesajımı güncelledim diğer konuma bakıyorum ona gelen yorumları okuyorum buna uzun uzun yazamıyorum kusura bakmayın tabi ki çok teşekkür ederim herkese. Saygısızlık yapmak asla istemem yapmadım da ama öyle ters bir yorum alınca bayandan yazma gibi zorunluluğum mu var dedim .
bayan dediğiniz ben miyim :D
o yorumumda ters bişey yok
asıl siz terslendiniz dikkatinizi çekerim
"zorunluluk mu var" diyerek

Back
X