- Konu Sahibi rrumuzyokk
Naptın yazdırdın mı sağlık ocağındaTeşekkür ederimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptın yazdırdın mı sağlık ocağındaTeşekkür ederimmm![]()
Canım izmirdeyimm ama çok teşekkür ederimm raporum çkktı aldım 3 kutu hemeenEVET VAR HANGİ ŞEHİRDESİNİZ
Raporumu hallettim kadın doğumda canım çok sağol yardımların içinNaptın yazdırdın mı sağlık ocağında
Ben 9 ay +6 hafta kullanacağım pıhtılaşmam varKızlar bu oxapar ı kaç gün kullanıyoruz transferden gebelik aşamasına kadar
Ben kadın doğuma da sordum sağlık ocağına da sordum maalesef rapor çıkmadı. Bu arada transfer aşamasındayımCanım izmirdeyimm ama çok teşekkür ederimm raporum çkktı aldım 3 kutu hemeen![]()
Gebelikte raporu çıkrıyolar ondanBen kadın doğuma da sordum sağlık ocağına da sordum maalesef rapor çıkmadı. Bu arada transfer aşamasındayım
DoğrudurGebelikte raporu çıkrıyolar ondanbende ondan halledememiştim işte şimdi yeni halledebildim
İnşallah biri yardımcı olurr bKalımDoğrudurben de birkaç kutu belki bulabilirim diye buraya yazmıştım
Raporu nasıl çıkardınRaporumu hallettim kadın doğumda canım çok sağol yardımların için![]()
Ben 9 ay +6 hafta kullanacağım pıhtılaşmam var
Raporu nasıl çıkardın ya ben şimdi alamıyorum sağlık ocağı sinir etti beniGebelikte raporu çıkrıyolar ondanbende ondan halledememiştim işte şimdi yeni halledebildim
Kadın hast.doktorumdan çıkarttım hastanedenRaporu nasıl çıkardın ya ben şimdi alamıyorum sağlık ocağı sinir etti beni
EVET VAR HANGİ ŞEHİRDESİNİZmrb oksaoar 4000lik ihtiyacım var doğuma kadar kullanmam lazm sigortam olmadığu için kutusuna bin TL dediler elinizde varsa bana gönderebilirmisiniz?