Merhaba bende tüp bebek sürecindeyim. Diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezi yanındaki tüm eczanelerde gonalf mevcut. Ben tillo eczanesinden aldım.Acil bana gonalf lazım arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var a Diyarbakırdayim ama hangi şehir olsa da kargo otobüs vs. Aldirabilirim var mı elinde gonal-f iğne olan lütfen yardımcı olun
Evet evet biliyorum ama bütçem yetmiyor almaya o yüzden elinde bazen fazladan olan arkadaşlar oluyor varsa eğer onlardan almak istedim , yinede çok teşekkür ederimMerhaba bende tüp bebek sürecindeyim. Diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezi yanındaki tüm eczanelerde gonalf mevcut. Ben tillo eczanesinden aldım.
Merhaba bende izmirdeyim irenbe de. 3. Tedavim elinde ne kadar doz var kalan talibim eğer süre uyarsa bide açıldıktan 28 gün sonra kullanılmıyor . Kaç gün oldu açılalı.Bende var izmirdeyim ama açıldıktan sonra ne kadar daha tutuluyor
Anladım ben yanlış anlamışım. Her eczane de bulunmuyor bu ilaçlar o yüzden eczane tarif ettimEvet evet biliyorum ama bütçem yetmiyor almaya o yüzden elinde bazen fazladan olan arkadaşlar oluyor varsa eğer onlardan almak istedim , yinede çok teşekkür ederimayrıca inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallah bahçecide tüp Bebek kaça mal oldu acaba
25 nisanda oldu transfer şimdi saydım ucu ucuna kaçmış. Tuh çok üzüldüm.iki kalem var ikisinde de biraz var ilac Hep dolapta ama işte riske girilmez.bu arada ben de irenbede oldum tedavi. Bir kutu meriofert 150 istersenizMerhaba bende izmirdeyim irenbe de. 3. Tedavim elinde ne kadar doz var kalan talibim eğer süre uyarsa bide açıldıktan 28 gün sonra kullanılmıyor . Kaç gün oldu açılalı.
Hayırlsıı olsun cnm sağlıkla büyüsün bebeğin İsterim tabi cnm son kullanma tarihi uygunsa tabi teşekkür ederim ctesi irembeye geleceğim yine kontrol için izmirin neresindesin acaba nasıl ulaşabilirim sana25 nisanda oldu transfer şimdi saydım ucu ucuna kaçmış. Tuh çok üzüldüm.iki kalem var ikisinde de biraz var ilac Hep dolapta ama işte riske girilmez.bu arada ben de irenbede oldum tedavi. Bir kutu meriofert 150 isterseniz
Canım şimdi baktım ben o ilacı dolu diye saklıyorum bosmusHayırlsıı olsun cnm sağlıkla büyüsün bebeğin İsterim tabi cnm son kullanma tarihi uygunsa tabi teşekkür ederim ctesi irembeye geleceğim yine kontrol için izmirin neresindesin acaba nasıl ulaşabilirim sana
Önemli değil cnm sağlıkla olsun nasip öyleymiş gonalf sıkıntı cnm açıldıktan sonra 21 gün içinde kullanılması lazım sanırım. Yine de teşekkür ederim ilgin içinCanım şimdi baktım ben o ilacı dolu diye saklıyorum bosmuskusura bakma gerçekten. Gonal f leri de istemezsin herhalde
Ben zaten bağlar hastanesinde çalışıyorum burdaki doktorlarda 3 5 kere klomen letu çatlatma iğnesi denedim olmadı geçen ay fakültede Nurullah pekerde ilk asilamami yaptım o da olmadı şimdi 1 ay dinlenip diğer adetimde tekrar aşılama yapmaya gidicem fakültede benim tedavim sun bu şekildeAnladım ben yanlış anlamışım. Her eczane de bulunmuyor bu ilaçlar o yüzden eczane tarif ettimbahçeci de tüp bebek 111. İlaçlar şimdilik 35 tuttu. Rahim dinlendirme yaparlarsa extra 20 bin. Gittikçe gidiyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Siz nerede tedavi görüyorsunuz?
Ya tüp bebek hiçbir sorun olmadığı takdirde böyle aşılama gibi iğneler kullanıp 17.gundr falan transfer mi oluyor yoksa daha mı uzun sürüyor acabaAnladım ben yanlış anlamışım. Her eczane de bulunmuyor bu ilaçlar o yüzden eczane tarif ettimbahçeci de tüp bebek 111. İlaçlar şimdilik 35 tuttu. Rahim dinlendirme yaparlarsa extra 20 bin. Gittikçe gidiyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Siz nerede tedavi görüyorsunuz?
Ben bağlar hastanesinde histeroskopi oldum bu yıl. Hıdır hocanın hastasıyım. Klomen falan çare olmadı banada. Fakültede prof dr elif ağaçayak var tedaviye başlamadıysanız elif hocayıda bi araştırın isterim.Ben zaten bağlar hastanesinde çalışıyorum burdaki doktorlarda 3 5 kere klomen letu çatlatma iğnesi denedim olmadı geçen ay fakültede Nurullah pekerde ilk asilamami yaptım o da olmadı şimdi 1 ay dinlenip diğer adetimde tekrar aşılama yapmaya gidicem fakültede benim tedavim sun bu şekilde
İğnelerden sonra yumurta toplama yapılıyor. Embriyonun durumuna göre 3.yada 5.gün transfer oluyor. Doktor dondurulmuş transfer etmek isterse ne zaman olacağına o karar veriyor. Belirsizliklerle dolu bir süreç anlayacağınız.Ya tüp bebek hiçbir sorun olmadığı takdirde böyle aşılama gibi iğneler kullanıp 17.gundr falan transfer mi oluyor yoksa daha mı uzun sürüyor acaba
Anladım gerçekten zor ve uzun bir süreç inşallah sizin de benim de Rabbim tez zamanda emeklerimizin karşılığını verip kucağımıza doldurur inşallahİğnelerden sonra yumurta toplama yapılıyor. Embriyonun durumuna göre 3.yada 5.gün transfer oluyor. Doktor dondurulmuş transfer etmek isterse ne zaman olacağına o karar veriyor. Belirsizliklerle dolu bir süreç anlayacağınız.
Amin inşallah tez zamanda Rabbim kucağımızı doldursunAnladım gerçekten zor ve uzun bir süreç inşallah sizin de benim de Rabbim tez zamanda emeklerimizin karşılığını verip kucağımıza doldurur inşallahbu süreçte sadece stresten uzak durmak kafaya takmamak lazım bu arada sizde veya esinizde bir sorun var mıydı
Valla bizde 3 buçuk yıldır evliyiz ilk 2 yıl kendimiz istemedik sonra karar verdik ilk 6 7 ay denedik olmafi 2 kere çatlatma iğnesi falan denedik olmadı rahim filmi çektirdim her iki tüpüm de tıkalı çıktı ama yalancı tıkanıklıkmis rahim filmi esnasında doktorum her iki tüpünü de açtım dedi sonra tekrar 2 kere çatlatma iğnesi denedik yine olmadı eşimin testleri ilki normaldi ikincisi düşük çıktı aşılama yapacagimiz ay yine çok iyi çıktı yani şuan tıbbi anlamda herhangi bir sorun yok ama işte aşılama da tutmadıAmin inşallah tez zamanda Rabbim kucağımızı doldursuneşimdee de bende de bir sorun yok. 8 yaşında bir oğlum var normal yolla oldu. Sonra hep kayıplar başladı. Baktık olmuyor tüp bebeğe giriştik bakalım hayırlısı. Sizde bir sorun var mı tespit edilen?
Bende hiç bir sorun yok bir çocuğum da var ama aşılama denedim tutmadı, tüp bebek denedim tutmadı nasip kısmet başka bir şey diyemiyor insanValla bizde 3 buçuk yıldır evliyiz ilk 2 yıl kendimiz istemedik sonra karar verdik ilk 6 7 ay denedik olmafi 2 kere çatlatma iğnesi falan denedik olmadı rahim filmi çektirdim her iki tüpüm de tıkalı çıktı ama yalancı tıkanıklıkmis rahim filmi esnasında doktorum her iki tüpünü de açtım dedi sonra tekrar 2 kere çatlatma iğnesi denedik yine olmadı eşimin testleri ilki normaldi ikincisi düşük çıktı aşılama yapacagimiz ay yine çok iyi çıktı yani şuan tıbbi anlamda herhangi bir sorun yok ama işte aşılama da tutmadı
Yaaa tüp bebek de mi tutmadiiBende hiç bir sorun yok bir çocuğum da var ama aşılama denedim tutmadı, tüp bebek denedim tutmadı nasip kısmet başka bir şey diyemiyor insan
Yok valla tutmadı. Geçen yıl Ankara'ya gittik paramızla rezil olduk geldik. Bir daha asla diyarbakır dışına çıkmam. Bir yıl da anca kendimizi maddi olarak toparladık tekrar deniyoruz.Yaaa tüp bebek de mi tutmadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?