sifa olsun insallahBen siteden bir arkadaştan buldum ..Allah razı olsun çok iyi bir fiyata verdi zaten çok masraf vardi bu ay çok iyi oldu .. inşallah sizde bulabirsiniz
birde ocean plus omega 3 1 kutu açılmamışta o var yumurta ve sperm kalitesini artırmak için
evet benim elimde 5 kutu tam açılmamış 6 kutudan birkaçtane eksik var toplamında 5 kutu tam 1 kutu yarım 6 kutu proxeed plas saşe var eşimin tedavsisi bitti bunlar artanlar artık ihtiyacımız kalmadı yeterli sayıya ulaşıldı ihtiyacı olana uygun fiyattan verebilirimmerhaba,
arkadaşlar bu konuyu açma gereği duydum ;
bazı arkadaşların elinde bu ilaçlar kalıyor ve gerçekten indirimli fiyattan veriyorlar.
ama konular dağınık olduğu için yetişemeyebiliyoruz...
en azından elin kalan arkadaşlar bu konuya yazarsa daha kolay ulaşabiliriz.
zaten bu ürünler ilaç değil multivitamin takviyeleri
elinde bu tarz hamile kalmaya yardımcı ilaçlar kalan arkadaşlar buradan paylaşsa güzel olur :)
sizin sorunuzu ben cevaplıyım bu takviye diğer takviyelerle birlikte kullanılınca kuruyemişler keçiboynuzu bal vs...gibi proxeed plas saşe yi en az 6 ay kullanmak gerekiyor 6 ayda ciddi fark ediyor en azından benim eşimde öyle oldu faydası şekil hareket bozukluğunu iyileştirme ve sperm sayısını artırma gibi önemli faydaları var Allah yardımcımız olsun herkese şifalar nasip olsun inşallah..Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.. dualarıni bekleriz.
Acaba sorun neydi nekadar iyileşme oldu yazabilirmisin
sizin sorunuzu ben cevaplıyım bu takviye diğer takviyelerle birlikte kullanılınca kuruyemişler keçiboynuzu bal vs...gibi proxeed plas saşe yi en az 6 ay kullanmak gerekiyor 6 ayda ciddi fark ediyor en azından benim eşimde öyle oldu faydası şekil hareket bozukluğunu iyileştirme ve sperm sayısını artırma gibi önemli faydaları var Allah yardımcımız olsun herkese şifalar nasip olsun inşallah..
zaten tüp bebek tedavisindeyken kullanılıyoda tabi tedaviyede 4 - 5 ay önce başlamak gerek bu tedaviye 6.ayda tüp bebek tedavisine girmek daha sağlıklı oluyor doktorunuz kim hangi merkeze gittiniz problem sizinmi eşinizinmi doktorlar ve merkezler çok önemli biliyorsunuz iyi günler Allah'a emanet olunuz...Sağol canım. Biz tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Tutmazsa belki yine düşünürüz. Ama onca ilaç vs hiç fayda etmedi pek de inanç kalmadı..
Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasin
amin inşallah...Sağol canım. Biz tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Tutmazsa belki yine düşünürüz. Ama onca ilaç vs hiç fayda etmedi pek de inanç kalmadı..
Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?