Eline geçen herşeyi yırtan bir adet kuzu

daha 19 aylık yırtması çok normal.
bebeğin gözünde onlar kitap değil ki.yırtılcak bişet.
ayrıca kendi çocuklarımdan biliyorum .çok sıkılıyorlar o yaşlarda kitap okumaktan falan.
oturamaz onlar şimdi gezecek . ne yapayım şimdi kitabı modunda onlar minnoşlar

Gerçekten öyle yemek konusunda da çok üstüne düştüm inatla yemedi hatta bi ara 2 saat 1 kaşık yemeği ağzında tuttu sonra ben görmeden tükürmus kapının arkasına üstüne düştükçe herşey ters tepiyor ben acele ediyorum galiba bazı konularda rahat bırakmak en iyisi

Aynen nerde aksiyon orada benim kızım 1 saniye oturmaz koltuk tepelerinde geziyor cama çıkmak için yastıklarda merdiven yapıyor çok aktif arada düşüp yuvarlanıyor ama yapacak birşey yok dediğin gibi bu geçiş dönemi galiba

Kagit yirtmasina az tepki veriyorum ama bi ara 3 4 kitap halledince baya tepki vermiştim ama yine aynı kızım vazgeçmedi
Sürekli yapma yırtma diyorsanız zıtlaşmaktan zevk alıyor olabilir.
Kitapları kesinlikle kumaş alın.
Arkadasın Dediği gibi ortalıkta bırakmayın peçete vs..

Kagit yirtmasina az tepki veriyorum ama bi ara 3 4 kitap halledince baya tepki vermiştim ama yine aynı kızım vazgeçmedi
Ahh ah aslında kelin ilacı olsa kendi basına sürer. Bende benim minnoşun yanında buzdolabı bulaşık mak açamıyorum çünkü son hız emekleyip içine giriyor

Haha ya çok fenalar gerçekten benimki emeklemeden yürüdü şimdi bulaşık makinesinin üstüne çıkmaya çalışıyor bi ara bir baktım bıçak almış eline bu 1 saniye içinde oluyor arkama bir döndüm bir bağırdım korktum çünkü elinden bırakıp kaçtı hemen korktu baya sonra makinayi açınca cis cis diye bağırıyor arada biraz bağırmakta ise yaramiyor da değil hani
Ahh ah aslında kelin ilacı olsa kendi basına sürer. Bende benim minnoşun yanında buzdolabı bulaşık mak açamıyorum çünkü son hız emekleyip içine giriyor [/QUOT

Benimkide böyle,bide arada yediğini görüyorum.. ya yere atar ya yırtar yada yer..
zaman lazım,büyüyecekler..

Maşallah Allah bağışlasın
Çocuk sevmeyen biri olarak okadar güzel anlatmissinki kuzunu içimden yanımda olsada sarılıp opsem dedim

Maşallah Allah bağışlasın
Çocuk sevmeyen biri olarak okadar güzel anlatmissinki kuzunu içimden yanımda olsada sarılıp opsem dedim
Allah razı olsun canim ben senin yerine sarılıp öptüm kokladım kuzumu :)

Müzikli kitaplar var baya sert mukavva kıvamında.Yanlarında 3 yada 4 tuşu var hikaye okurken efekt yapılıyor.Böylece dikkatini başka yöne kaydırmış olursunuz.

aktivite kitapları va keceden yapılmış hem yirtamaz hemde oynar
instagram ve internet üzerinden yazınca rahatlıkla bulabilirsiniz

aktivite kitapları va keceden yapılmış hem yirtamaz hemde oynar
instagram ve internet üzerinden yazınca rahatlıkla bulabilirsiniz

Müzikli kitaplar var baya sert mukavva kıvamında.Yanlarında 3 yada 4 tuşu var hikaye okurken efekt yapılıyor.Böylece dikkatini başka yöne kaydırmış olursunuz.

Sağolun hatunlar aynen yırtılmayacak kopmayacak ürünler lazım hemen araştırmaya başlayacağım

benim kızımda kağıt, kağıt mendil ne bulursa yırtıyor.çokda zevk alıyor gülüyor o gülünce bende gülüyorum.benimde evimin heryeri parça pinçik kağıt ve mendil dolu.ama kızım uyuyunca zevkle topluyorum.biz çok eğleniyoruz :))

Canım tabiki keyifli o gülünce bende mutlu oluyorum elimizde tabak kaşık o kağıtlardan mama yapıp bana yediriyor (eşim aşırı titizdir bazen evde kavga sebebi oluyor bu parcapincik kagitlar) benim derdim kitaplarıda yırtması artık kitap saklıyoruz evde kütüphanenin olduğu odanın kapısını hep kapatıyorum istiyor vermeyince sürekli aglama modunda geziyoruz canım

Her bebekte farklı dönemlerde konuşmaya yöneldiği bir dönem oluyor o zamana kadar Tv den uzak tutup hergün anlamıyor diye düşünmeden herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlatırsan emin ol kafalarına atıyolar. Konuşmaya başladığında neler öğrendiğine şaşırırsın.
Bu aylardada yapma dan hayırdan anlamaz bebekler .kağıtları yırtmaktan zevk alıyor el becerisini arttırıyorsa bırak yırtsın doya doya ondan sıkılıp başka birşeye yönelecektir. Mesala oğlum gibi duvarları boyamaya başlayacak:) biraz laftan anlayana kadar böyle peşlerini toplayacağız

Maşallah kuzuya. Benim de ayni dertten sıkintilarim var malesef ama el kaslari ve kollari gelisiyormus iyi yönden bakmak lazim:) bir süre unutana kadar etrafta hic kagit kitap vs birakma canim ben simdi onu deniyorum unutacak sanirim öyle öyle isin kotusu kucucuk parca haline getirip agzina koyuyor bu sefer:)

Benim ki kağıtları parçalayıp plastik tabağa koyuyor sonra ondan mama yapıyormuş bide zorla bana yedirmeye çalışıyor Allahtan kendi yemiyor aynen canım kaldırdım herşeyi dün 1 2 defa istedi vermedim biraz mizmizlandı ama sonra unuttu

Benim kizimada yapma etme deyince inadina yapiyor o oyun oldugunu saniyor ben guzelce annecigim bunu su sebeple yapmiyoruz diyorum gulerek tatli dille.dikkatini baska yere cekiyorum.ise yariyor.kitaplari yirtilmasi kolaysa bazen yirtabiliyor.kalinlari yirtamiyor zaten.getiriyor yanima anne oku oku diyor kitaplari oksuyorum ayyy ayy diye degerli birsey oldugunu anlasin diye.bizde dagitma huyu var duzgun bir yeri dagitmayi cok seviyor.dolaptan tencereleri cikarip atiyor.odasina girmis giysilerini tek tek odaya dagitmis.arkasini toplamakla geciyor zamanim.

Dağıtma huyunu geçtik çok şükür benim iç çamaşırlarımı bayrak gibi sallaya sallaya geziyordu sonra kendiliğinden bıraktı bu huyunu en son arkadaşımin oğlu çekmeceleri açınca bana şikayete geldi git düzelt çekmeceleride kapat dediğimde gidip kapatıyor düzeltme huyu var ama işte şu kağıt kitap yırtma olayı büyük sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…