- 19 Temmuz 2014
- 24
- 9
- Konu Sahibi menekseela
İyi geceler hanımlar sinirimden uyuyamıyorum.. Şimdi olay şöyle biz beş katlı müstakil bir apartmanda oturuyoruz apt babamın en üstte annemler dördüncü katta erkek kardeşim üçüncü katta ben ve alttaki iki katta annelerin kiracıları oturuyo bu arada daire benim ve alttaki kiracılarla bir alakam yok bugun annemle babaannemi ziyarete gitmiştik gelirken apt.kapısında ikinci kattaki komşunun damadı ile karşılaştuk benhiç seslenmedim annem selamverdi kapıdamı kaldın hasan dedi sizin katın zili bozulmuş heralde senin çocuk düşürdü kırdı (dört yaşında bir oglu var sürekli annaannede) yazik bir megafon 150 lira dedi amagülümseyerek ve şşakayla karışık zaten karşılaştıkçada sohbet ederler.. Bende çıkarken yaptırırlar önemli değil okadar dedim sadece bu kadar neyse iyi akşamlar dediler herkes evine girdi.. Saat akşam 11.30 zil çaldı alttaki komşu elini beline koymuş vay efendim siz benim damadımdan nasıl para ister sinir diye kadına bir türlü derdimiz anlatamadık saydı durdu ya muhatabın ben değilim çık ev sahibinle konuş bu saatte kapı çalınmaz ayrıca damadını muhatap almadık cıkarken kendi ara mızda konuşuyorduk diyorum kadını bir güzel doldurmuşlar üstümüze salmişlar resmen kavgaya gelmiş ya şok oldum çocuklar yataktan fırladı sinirime uyuyamıyorum komşuyuz diye selam veriyoruz üzülen biz oluyoruz anlamadımki.....