Elini beline koymuş akşam saat 11 :30

menekseela

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
24
9
İyi geceler hanımlar sinirimden uyuyamıyorum.. Şimdi olay şöyle biz beş katlı müstakil bir apartmanda oturuyoruz apt babamın en üstte annemler dördüncü katta erkek kardeşim üçüncü katta ben ve alttaki iki katta annelerin kiracıları oturuyo bu arada daire benim ve alttaki kiracılarla bir alakam yok bugun annemle babaannemi ziyarete gitmiştik gelirken apt.kapısında ikinci kattaki komşunun damadı ile karşılaştuk benhiç seslenmedim annem selamverdi kapıdamı kaldın hasan dedi sizin katın zili bozulmuş heralde senin çocuk düşürdü kırdı (dört yaşında bir oglu var sürekli annaannede) yazik bir megafon 150 lira dedi amagülümseyerek ve şşakayla karışık zaten karşılaştıkçada sohbet ederler.. Bende çıkarken yaptırırlar önemli değil okadar dedim sadece bu kadar neyse iyi akşamlar dediler herkes evine girdi.. Saat akşam 11.30 zil çaldı alttaki komşu elini beline koymuş vay efendim siz benim damadımdan nasıl para ister sinir diye kadına bir türlü derdimiz anlatamadık saydı durdu ya muhatabın ben değilim çık ev sahibinle konuş bu saatte kapı çalınmaz ayrıca damadını muhatap almadık cıkarken kendi ara mızda konuşuyorduk diyorum kadını bir güzel doldurmuşlar üstümüze salmişlar resmen kavgaya gelmiş ya şok oldum çocuklar yataktan fırladı sinirime uyuyamıyorum komşuyuz diye selam veriyoruz üzülen biz oluyoruz anlamadımki.....

Samimiyetnizi bilmiyorum ama damata neden öyle bi söz söylendi ki, hadi söylenecek ti kendi aranızda konuşsaydınız
Hayır damat kesinlikle muhatap alınmadı bu konuda biz önden çıkıyoduk konuşurken duymuş tabi yavuz hırsız ev sahibini bastırırmışya o hesap..

Kira sözleşmeleri bittiği gün çıkartın evden , sözleşmeyi yenilemeyin bu seviyedeki insanlar adamı katil eder

İyi geceler hanımlar sinirimden uyuyamıyorum.. Şimdi olay şöyle biz beş katlı müstakil bir apartmanda oturuyoruz apt babamın en üstte annemler dördüncü katta erkek kardeşim üçüncü katta ben ve alttaki iki katta annelerin kiracıları oturuyo bu arada daire benim ve alttaki kiracılarla bir alakam yok bugun annemle babaannemi ziyarete gitmiştik gelirken apt.kapısında ikinci kattaki komşunun damadı ile karşılaştuk benhiç seslenmedim annem selamverdi kapıdamı kaldın hasan dedi sizin katın zili bozulmuş heralde senin çocuk düşürdü kırdı (dört yaşında bir oglu var sürekli annaannede) yazik bir megafon 150 lira dedi amagülümseyerek ve şşakayla karışık zaten karşılaştıkçada sohbet ederler.. Bende çıkarken yaptırırlar önemli değil okadar dedim sadece bu kadar neyse iyi akşamlar dediler herkes evine girdi.. Saat akşam 11.30 zil çaldı alttaki komşu elini beline koymuş vay efendim siz benim damadımdan nasıl para ister sinir diye kadına bir türlü derdimiz anlatamadık saydı durdu ya muhatabın ben değilim çık ev sahibinle konuş bu saatte kapı çalınmaz ayrıca damadını muhatap almadık cıkarken kendi ara mızda konuşuyorduk diyorum kadını bir güzel doldurmuşlar üstümüze salmişlar resmen kavgaya gelmiş ya şok oldum çocuklar yataktan fırladı sinirime uyuyamıyorum komşuyuz diye selam veriyoruz üzülen biz oluyoruz anlamadımki.....

"yazik bir megafon 150 lira dedi amagülümseyerek ve şşakayla karışık zaten karşılaştıkçada sohbet ederler.. Bende çıkarken yaptırırlar önemli değil okadar dedim sadece bu kadar neyse iyi akşamlar dediler herkes evine girdi." ama buradaki yazık lafına alınmış olabilir, sanki sitem yapılıyor sanılmış olabilir, yani siz belki içinizde kötülük olmayarak söylemişsinizdir ama karşıdaki öyle algılamayabilir. ama tabiki o saatte kapınızı çalıp saçma sapan konuşmaları çok ayıp

Ben anlamadım kimin oğlu kirmis

Sizin oğlan kirmis heralde dediyseniz nasıl kendi aranızda konuşmuş oldunuz

Çirkefe bulaşma üstüne sıcrar derler siz de bundan sonra daha dikkatli olun

böyle insandan ne kiracı olur nede komşu...sözleşme bitsin başka kiracıya söz verdik falan deyin..tabi 15-20 gün önceden haberleri olsun...

Keşke aranızda konuşurken etrafta birileri var mı diye kontrol etseydiniz. Hem damadın çocuğu bile kırmış olsa damada bunu söylemek çok gereksiz olmuş.

Hem suçlu, hem güçlu. Nedense??? O geldi aklıma canım. Allah sabır versin

Keşke aranızda konuşurken etrafta birileri var mı diye kontrol etseydiniz. Hem damadın çocuğu bile kırmış olsa damada bunu söylemek çok gereksiz olmuş.

Adama senin çocuk kırdı herhalde demek tabi ki gereksiz olmuş.

Selam verir geçersin , adam belki bilmiyordur diye zil bozuk galiba da dersin ama şikayet etmeye, megafon 150 lira demeye ne gerek var.

Kiracının o saatte gelip çemkirmesi yanlış, ama ben olsam " size ne benim kapının zilinden,çıkarken yaptırmazsam ancak o zaman konuşabilirsiniz ve o zaman da muhatabınız ben olabilirim, damadım değil..." Derdim karşılaştığım zaman...

Adama senin çocuk kırdı herhalde demek tabi ki gereksiz olmuş.

Selam verir geçersin , adam belki bilmiyordur diye zil bozuk galiba da dersin ama şikayet etmeye, megafon 150 lira demeye ne gerek var.

Kiracının o saatte gelip çemkirmesi yanlış, ama ben olsam " size ne benim kapının zilinden,çıkarken yaptırmazsam ancak o zaman konuşabilirsiniz ve o zaman da muhatabınız ben olabilirim, damadım değil..." Derdim karşılaştığım zaman...

İki tarafın da gereksiz hareketleri olmuş.

İki tarafın hareketi de yanlış, tabi komşunun daha yanlış, iyice ileri gitmiş, ben de arada ayni hatayı yapıyorum, insanları kendimiz gibi sanıyoruz , belki damadın huyu aksi, sinirli, hem kapıda kalmanın da siniriyle gitti karısına catti, gününü zehir etti bilemezsiniz ki, bozulan şeyi yaptırdıktan sonra ev sahibine laf düşmez, iliskilerde biraz daha resmi olmak lazım....

Valla ikinizde haksızsınız.. 150 lira için "çıkarken yaptırırlar" demek çok saygısızca hele hele ortada çıkma gibi bir durum yoksa.. en kötü ihtimal depozitodan düşerdiniz ama söylemeniz çok çirkin olmuş..

Konuşturmanız hata
Yakasından tutup s... git kapımdan, bu saatte ne işin var diye bir sallayacaksın bakim sesi çıkıyor mu bir daha
Dert anlatmaya uğraştığınız için tepenize çıkmış

X