• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elini öpmeyelim demem olay oldu.

Bebeğin eli sürekli ağzında. Elini opmekle ağzından öpmek aynı bence. Düzgün söylediğime eminim. Kendi bilir.

Giderken orda oldugunu biliyo muydunuz?
Gitmeden arayin bundan sonra kimse yokken gidin.
Halalar teyzeler kaynanacilik oynamayi cok sever sende kotu gelin ol bosver.

Bazı anneler çocuklarını o kadar pamuklar içinde büyütüyorlar ki çocuk anasınıfına başladığında biz öğretmenler uğraşıyoruz o çocukla. Annesi geliyor " ee..Hocam bu çocuk okula başladığından beri hasta. Doktor dedi ki bu çocuk mikrop almış" ee sen zamanında çocuğun mikrop almasına fırsat vermemişsinki. Çocuk ilk defa mikrop görünce şok geçirmiş.

Çok abartiyorsunuz bence gereksiz gerginlik olmuş eşimin teyzesi sonuçta neden polemige gireyim ki yaşlı kadın anlamaz da zaten optukten sonra biz bi alt degiselim falan diye farklı bir odaya geçip elini silebilirdiniz. sonuçta her gün görmüyor her gün opmuyo

Başından öpmeye karşı değilim. Sadede el konusunda hassasım.. Kanguruya koyup geziyoruz. Her yere gidiyorum o konuda sıkıntı yok. Tanımadığım kimse dokunmasın tanıdıklar da elini öpme konusunda dikkat etsinler. Eli hep ağzında yazık bebeğe. Küçücük aft çıksa bile nasıl canımız yanar.

Giderken orda oldugunu biliyo muydunuz?
Gitmeden arayin bundan sonra kimse yokken gidin.
Halalar teyzeler kaynanacilik oynamayi cok sever sende kotu gelin ol bosver.

Bilmiyordum. Teyzeden hoşlanmıyorum zaten. Çok kötü dili var. Gelini o kadar bakıyor onun arkasından da atıp tutuyor. Yazık gelinine Allah asıl ona sabır versin.

Back
X