Elini ver kolunu kaptır!...

Bence kadın, çok güzel bir terbiyeyi hak etmiş.

Senin yerinde ben olsan, bir saniye bile kaybetmeden kapısına giderdim ve: "Siz gelemeyeceksiniz madem; ben geliyim emanetimi almaya, dedim..." dersiniz, yüzüne karşı...
Sonra da, bütün geri gelmeyen emanetlerimi teker teker sayardım....
( Ayrıca, eğer verdiklerime bir şey olduysa, karşılığını talep ederdim... )

Vedalaşırken de; "Umarım bir daha, emanet istemeye gelmezsiniz; çünkü siz ödünç aldıklarınızı kendi malınız zannediyorsunuz. İyi günler... " derdim...

Herkes haddini bilecek; enayi yerine konmaya asla tahammül edemem...
Gereken dersi, hiç geç kalmadan veririm ki; salak yerine konmak neymiş anlasın.... klava:klava:klava:klava:

öyle yapıcam canım... gerçekten çok pişkinler...

arkadaşlar verdiğiniz gazlarla az önce aradım hani getircektiniz ayakkabımı dedim getircektik kardeşimede abimede söyledim getirmediler kaç gündür onun kavgasını yapıyom evde dedi bende anlattım olayları dün düğüne gidiyodum ayakkabım yoktu elbise giyemedim falan dedim çok ciddi bi tavırla istedim oda yarın getiririm dedi inşallah getircek bakalım CADIARZU

bu arada yorum yapan ilgilenen herkese çok teşekkürler, iyiki varsınız a.s. :1hug:

ayhhhhh yazdiklarini okumaktan bana gina geldi yhaa

hala ne kirilmasindan bahsediyosun canim sen yha

yerinde olsam cebine mesaj atmayi ve aramayi birakir

direk evlerini sabah aksam arardim

istediklerini desinler ardimdan ben ne utanicam onlar utansin

tekrar tekrar ara yada gidebiliyorsan bizzat evlerine git ve öyle iste

hatta terbiyesizliklerini yüzlerine vur bu ne saygisizlik diye

Çok gıcık bir durum.Aman bu pişkinlere bir daha günahını bile verme.Her istediklerinde bahane uydurup vermezsen en sonunda vazgeçerler istemekten. Hiç kırılacaklar falan diyede düşünme.Hiç sevmem başkasının özel eşyasını ödünç almayı ve alanıklava:

Son düzenleme:
insanlar bu konuda ne kadar ozensiz anlayamiyorum mantar ve diger bulasici deri hastaliklarindan habersizler sanirim nasil bir genislik bir guven duygusu bence boyle durumlarda insanlar anlamiyorsa dogruyu soyleyip boyle paylasmalardan hoslanmadiginiz belirtin en guzel yontem digeride surekli bunu yasadiginiz birine bulasici bir mantar hastaliginizin oldugunu soyleyip kusura bakma seni goz gore gore tehlikeye atmam veremem demek emin olun bir daha asla aranmazsiniz

Artık insanlar o kadar utanmaz olmuşlar ki aldığı yetmiyor,birde geride vermiyor bu nedir şimdi.-tatlicadiarzu-.Geri isteyin zaten birkes daha istemişsiniz,birdaha isteyin sonuçta siz değil,geri vermediği için o utansın

Buyrun buradan yakın, yaralarım deşildi. Arkadaşım sen yat kalk haline şükret, ben arkadaşıma (evden atılacaktı) 4 yıl önce 500 euro verdim, hala vermedi, lafını bile etmiyor, bende (lanet olsun bu huyuma) isteyemiyorum.
Bana da bir çare bulun bari :gitme:

onlar utanmıyorsa sen hiç utanma canım...aradın getirmedilermi birdaha ara bir daha ara selam sabah sormadan direk konuya gir...baktın ses soluk yok...pişkinler ya ööle olacaktır zaten...git evlerine otur...
siyah ayakkabıdan başlaaaaa başka ne varsa neyini koparabiliyorsan aallll çayını kahveni iç hizmetini ettir kalllkkk geelllll........
acıma acıncak hale düşersinnn....

Aaa senin durumun kk işini aşmış canım 500 euro ve isteyemiyorsun daha isteme zaten 4 sene olmuş...

bundan sonra vermiycem zaten açık açıkta söyliycem veremem diye... sonra sıkıntı çeken ben oluyorum zaten ne kadar saçma birinin bişeyini istemek

sorma canım ya bide istediğim halde üstünden bi hafta geçti hala getirmediler... yarın getircem dedi bakalım CADIARZU

bende isteyemiyodum burdaki arkadaşlar sağolsun cesaretlendirdiler :enbuyukkk:
bence sende çok sıkışığım istemezdim ama istemek zorundayım de ve alana kadar ısrar et sonuçta o senin kendi paran ben yendiysem bu huyumu herkes yener :smiley-cool:

ben şaşırıyorum böyle insanlara... ben kimsenin bişeyini almam alsamda işim biter bitmez geri veririm başına bişey gelmesin diye ama herkes bizim gibi değil işte rahat insanlar... yarında getirmezse yuh diycem artık :tomato:

kusura bakma arkadasimda sen alistirmissin bunlari....sonucta sen nekadar yumusak yuzlu olursan onlar o kadar arsiz olur...neden istemekten utanacakmissinki ayrica insan malinin pesine düsmezmi ya ne dmek..cok sacma ben senin yerinde olsam kapisina bile giderdim...cunku onun bu yaptigi resmen iyiligi suistimal etmek demek...lütfen sizde bidaha bisey istemeye geldiginde acikca veremem deyin..kimseye acimaniz gerekmiyo alamicak durumda olsa neyse derim ama ...anlasilan senin akrabanda bu huy aliskanlik haline gelmis..

Canım haftalarca giyilen ayakkabıdan gerçekten hayır gelmez ama iste bence de.Gerkeni de söyle eskide kaldı öyle anlayış,sen anlayış gösterdikçe karşıdaki seni kullanır bunu unutma.
Hem ayakkabı konusunda ben hassasım biraz veremem öyle herkese.Sonuçta ayakkabı bu mantar falan bulaştı mı kurtulamazsın.

O alıkoymaya utanmıyor da ,sen arayıp istemeye mi utanacaksın?Ben olsam ararım ,acil lazım ayakkabılarım ,derim.
Kim bilir daha kaç yere giydi de sizi oyaladı! ..:1closedeyes:

ben kendisi getirir diye bekledim saf gibi ama baktım hala getirmiyo en sonunda istedim utana sıkıla :sinifsinif:

bende öyle düşündüm ama kolay kolay hayır diyemiyorum kimseye benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…