kendim kullandığım bir şeyi asla başkasıyla ortak kullanmam,hediye ederim ne istiyosa,hem geri vericeği günü beklemem bu yüzden
sana gelince canım,kesinlikle iste tabiki,insanı ne yerine koyuyolar ortada,böyle pişinkinlikte yoktur heralde!!en kısa zamanda eşyalarının hepsini geri al derim,birdahada bu tip insanlar bir şeyini isteyince verme...
evet saf olduğumunda aptal yerine konduğumunda farkındayım,üstünden zaman geçip bana unutturmaya çalıştıklarınında farkındayım ama yapım böyle kendi malımı istiyorum ama ezile büzüle kimseyi kırmak istemiyorum ama sonunda kırılan ben oluyorum benneyaptımki ama yine istiycem alana kadar hatta bu sefer sert çıkıcam artık...
Aaa senin durumun kk işini aşmış canım 500 euro ve isteyemiyorsun daha isteme zaten 4 sene olmuş...Buyrun buradan yakın, yaralarım deşildi. Arkadaşım sen yat kalk haline şükret, ben arkadaşıma (evden atılacaktı) 4 yıl önce 500 euro verdim, hala vermedi, lafını bile etmiyor, bende (lanet olsun bu huyuma) isteyemiyorum.
Bana da bir çare bulun bari :gitme:
Çok gıcık bir durum.Aman bu pişkinlere bir daha günahını bile verme.Her istediklerinde bahane uydurup vermezsen en sonunda vazgeçerler istemekten. Hiç kırılacaklar falan diyede düşünme.Hiç sevmem başkasının özel eşyasını ödünç almayı ve alanıklava:
Artık insanlar o kadar utanmaz olmuşlar ki aldığı yetmiyor,birde geride vermiyor bu nedir şimdi.-tatlicadiarzu-.Geri isteyin zaten birkes daha istemişsiniz,birdaha isteyin sonuçta siz değil,geri vermediği için o utansın
Buyrun buradan yakın, yaralarım deşildi. Arkadaşım sen yat kalk haline şükret, ben arkadaşıma (evden atılacaktı) 4 yıl önce 500 euro verdim, hala vermedi, lafını bile etmiyor, bende (lanet olsun bu huyuma) isteyemiyorum.
Bana da bir çare bulun bari :gitme:
onlar utanmıyorsa sen hiç utanma canım...aradın getirmedilermi birdaha ara bir daha ara selam sabah sormadan direk konuya gir...baktın ses soluk yok...pişkinler ya ööle olacaktır zaten...git evlerine otur...
siyah ayakkabıdan başlaaaaa başka ne varsa neyini koparabiliyorsan aallll çayını kahveni iç hizmetini ettir kalllkkk geelllll........
acıma acıncak hale düşersinnn....
sorma canım ya bide istediğim halde üstünden bi hafta geçti hala getirmediler... yarın getircem dedi bakalım CADIARZU
kusura bakma arkadasimda sen alistirmissin bunlari....sonucta sen nekadar yumusak yuzlu olursan onlar o kadar arsiz olur...neden istemekten utanacakmissinki ayrica insan malinin pesine düsmezmi ya ne dmek..cok sacma ben senin yerinde olsam kapisina bile giderdim...cunku onun bu yaptigi resmen iyiligi suistimal etmek demek...lütfen sizde bidaha bisey istemeye geldiginde acikca veremem deyin..kimseye acimaniz gerekmiyo alamicak durumda olsa neyse derim ama ...anlasilan senin akrabanda bu huy aliskanlik haline gelmis..
Canım haftalarca giyilen ayakkabıdan gerçekten hayır gelmez ama iste bence de.Gerkeni de söyle eskide kaldı öyle anlayış,sen anlayış gösterdikçe karşıdaki seni kullanır bunu unutma.
Hem ayakkabı konusunda ben hassasım biraz veremem öyle herkese.Sonuçta ayakkabı bu mantar falan bulaştı mı kurtulamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?