- Konu Sahibi gokceninannesi
-
Eliptik bisiklet almaya karar verdim. Ama fiyatının uygun olmasını istiyorum ve zırt pırt bozulmasını istemiyorum. Dynamic r210 ve goodman 210n diye 2 çeşit aklıma yattı ama bütün özellikleri aynı gibi karar veremedim lütfen yardımcı olun kullanan veya fikri olan var mı? En üst katta oturuyorum kocaman terasım var orada kullanıcam.
Aldım dynamic 1 hafta yaptım 2 kg verdim ramazan başladığında ara verdim. Memnunum yorucu ama, gerçi amaç yorulmak zaten
Hayırlı olsun merak etme sen düzenli kullandıktan sonra tabiki işe yarar 15 dakıka ile başla çok yüklenme[/QUOTE
tmm dikkate alacağım uyarını bide sauna esofman alsam dıyorum daha etkılı olur gıbı gelıo ne dersın...
Valla sen bilirsinde o kadar sıcakki insan durduk yere terliyo, spor yapıcaksın eşofmanda giyersen havale geçirirsinbana daral gelir ama dayanırım diyosan al tabi, ben hiç denemedim ama uyarıyım dedim
Eliptik bisiklet almaya karar verdim. Ama fiyatının uygun olmasını istiyorum ve zırt pırt bozulmasını istemiyorum. Dynamic r210 ve goodman 210n diye 2 çeşit aklıma yattı ama bütün özellikleri aynı gibi karar veremedim lütfen yardımcı olun kullanan veya fikri olan var mı? En üst katta oturuyorum kocaman terasım var orada kullanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?