Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba Siteye yeni üye oldum. 24 yaşındayım ve inanılmaz derecede kilo aldım evlenince. Eliptik bisiklet var bende de. Lakin bisikletin yanında önerebileceğiniz birşey var mı?
Merhaba. Ben de eliptik bisiklet ile zayıflamak istiyorum. Yıllardır dönem dönem kullanırdım spor olsun diye. Çok da faydasını gördüm. Vücudu şekillendiriyor. Ancak bu defa doğumdan sonraki kiloları vermek için. Şu an 92 kiloyum. Boyum 1.65. Vermem gereken 30 kg için başlıyorum. En azından 3ay için 10 kilo hedefim. İnşallah başaracağım. Bugün 25 dakika ile başladım.
Herkese merhaba Siteye yeni üye oldum. 24 yaşındayım ve inanılmaz derecede kilo aldım evlenince. Eliptik bisiklet var bende de. Lakin bisikletin yanında önerebileceğiniz birşey var mı?
Merhaba. Ben de eliptik bisiklet ile zayıflamak istiyorum. Yıllardır dönem dönem kullanırdım spor olsun diye. Çok da faydasını gördüm. Vücudu şekillendiriyor. Ancak bu defa doğumdan sonraki kiloları vermek için. Şu an 92 kiloyum. Boyum 1.65. Vermem gereken 30 kg için başlıyorum. En azından 3ay için 10 kilo hedefim. İnşallah başaracağım. Bugün 25 dakika ile başladım.
doğum sonrası kilolar çabuk gidiyor ben 20 kilo verdim 1,65 boy 60,300 kiloyum suan
evett kızlar hergün eliptik sürmeye devam ediyorum bugun 12. gündeyim
herşey yolunda vücudum şekle giriyor çok sevdim ben bu aleti her akşam yapıyorum en az yarım saat
buna ek olarak kalori saymaya devam
eliptik bisiklet saatte 500-600 arası bi kalori yakımı yapıyor
açıyorum yabancı dizimi başlıyorum çevimeye zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum
hedefim 53 kilo olabilmek
gerçekten bi gün o kiloya ulaşşsam bile bisikletimi asla bırakmam
merhaba bnde de bisiklet var bnde zayıflamak istiyorum burda bi grup kursak nasıl olur 1.50 boyunda 68.4 kiloyum bu aralkar bi anda kilo aldım ama akşam yemeğini 8 de yiyorum sanırım ondan
Bende de eliptik bisiklet var http://www.hepsiburada.com/fox-fitn...ptik-kondisyon-bisikleti-pm-sporfkonbskfox007 şu marka ve modelde bir sene oldu alalı çok fazla kullanmadım. Tekrar kullanmak istedim sesler çıkarmaya başladı. Oturup yaparsam çıkarmıyor ama ayakta ses çıkarıyor sizin de var o yüzden soruyorum.
Ve tekrar bende kullanmak istiyorum. Kilolar aldı başını gitti
kızlar merhaba devam ediyor musunuz spora? bende de var ara sıra kullandım ama sürekli değil 64 kilo olmuşum şimdi sürekli kullanmak istiyorum umarım işe yarar haşimato tiroidim var çok zor kilo veriyorum