Hormonları etkilediğinden olabilir gecikme.. hamile oldugunuzu sanmamNormal döngüye göre dün adet olmam lazımdı ama olmadım geçenlerde ella kullanmıştım ilişkide direkt geri çekilme oldu ama emin olmak için ella içtim adet olmadım hamile değilimdir di mi ella gecikme yapar mi
O kadar berbat hissediyorum ki biraz önce durup dururken ağladım ortada hiç bir şey de yok yani akintim ağrılarım var sanki adet olmuşum gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum hiç bir şey yokHormonları etkilediğinden olabilir gecikme.. hamile oldugunuzu sanmam
Olursunuz bozmayın moralinizi stresten de gecikirO kadar berbat hissediyorum ki biraz önce durup dururken ağladım ortada hiç bir şey de yok yani akintim ağrılarım var sanki adet olmuşum gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum hiç bir şey yok
Geciktiği için stres oluyorum stres olduğum için gecikiyor kısır bir döngüOlursunuz bozmayın moralinizi stresten de gecikir
Aynen öyle.. sakin ol bol bol kekik içGeciktiği için stres oluyorum stres olduğum için gecikiyor kısır bir döngü
Aspirin ezdim içtim maydanoz suyu içtim bir gelirse tam gelicek herhaldeAynen öyle.. sakin ol bol bol kekik iç
Aspirin ezdim içtim maydanoz suyu içtim bir gelirse tam gelicek herhalde
Gelsin de isterse hepsini alsın götürsün yeter ki gelsinşelale gibi akarmış ayaklarından
Gelsin de isterse hepsini alsın götürsün yeter ki gelsin
Şu anda bir damla kan görmek için bütün vücudumun ağrı çekmesine razıyım kadınlar acıya ne kadar dayanıklı varlıklarbazen insan gerçekten böyle oluyor. yeterki gelsin diyosun
Evet ama adet olmayınca stres oluyorumÜst üste birşeyler içerek de zorlamayın bünyenizi hamile değilsinizdir ella da gecikme yapar.
ella hormon bombası bi ilaç oldugu icin baya geciktirir adetinizi stres yaparsanız daha da cok gecikir o yuzden biseyler içmeyin ve bekleyinEvet ama adet olmayınca stres oluyorum
Bugün 4 gün oldu gecikeli test yaptım negatif acaba doğru mudurella hormon bombası bi ilaç oldugu icin baya geciktirir adetinizi stres yaparsanız daha da cok gecikir o yuzden biseyler içmeyin ve bekleyin
gecikmeden bi 10 gun sonraki kesin sonuc verir ama ella kullanmıssınız zaten yoktur gebelik stres yapmayınBugün 4 gün oldu gecikeli test yaptım negatif acaba doğru mudur
Evet ilk 12 saatte içtimgecikmeden bi 10 gun sonraki kesin sonuc verir ama ella kullanmıssınız zaten yoktur gebelik stres yapmayın
ki icinize de bosalmamıs korkmayın bisi olmazEvet ilk 12 saatte içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?