• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella gecikme

whitewA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
18
1
36
25
hanımlar 5 eylülde eşimle ilişki yaşadık ve ben 5-6 saat sonra Ella içmek durumunda kaldım. 5 eylül yumurtlama dönemimmiş. Normalde 19 eylül regl olmam gerekiyordu ancak olmadım. 20-23 eylül arası çok hafif parmak kesiği kadar kanama yaşadım olacağımı düşündüm ama şimdi tık yok. Bu süreçte antibiyotik vs kullandım ella üstüne o da çok geciktirdi diye düşünüyorum. 25 eylül yani bugün 4 tane test yaptım farklı markaların biri silik ancak hepsi negatif gösterdi. Testlerin yanlış olma ihtimali var mıdır? Kan vermeli miyim? olası reglim üstünden 6 gün geçti kasıklarım da hafif ağrıyor ama emin olamadım.

Eklentiler

• IMG_3583.webp
    IMG_3583.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_3579.webp
    IMG_3579.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 20
Ella geciktirme yapıyor tecrübe ettim ama antibiyotik ilacın etkisini azaltmış olabilir. Filmlerde hep antibiyotik içtiği için doğun kontrolü etkisini göstermeyip hamile kalıyorlar. 4 testin de yanlış çıkacağını düşünüyorum bir yandan da 🤷🏻‍♀️ bence biraz daha bekleyin hala gelmezse bir daha test yapın

Back
X