Ella gecikme

whitewA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
18
1
36
25
hanımlar 5 eylülde eşimle ilişki yaşadık ve ben 5-6 saat sonra Ella içmek durumunda kaldım. 5 eylül yumurtlama dönemimmiş. Normalde 19 eylül regl olmam gerekiyordu ancak olmadım. 20-23 eylül arası çok hafif parmak kesiği kadar kanama yaşadım olacağımı düşündüm ama şimdi tık yok. Bu süreçte antibiyotik vs kullandım ella üstüne o da çok geciktirdi diye düşünüyorum. 25 eylül yani bugün 4 tane test yaptım farklı markaların biri silik ancak hepsi negatif gösterdi. Testlerin yanlış olma ihtimali var mıdır? Kan vermeli miyim? olası reglim üstünden 6 gün geçti kasıklarım da hafif ağrıyor ama emin olamadım.

Eklentiler

• IMG_3583.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_3579.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 20
Ella geciktirme yapıyor tecrübe ettim ama antibiyotik ilacın etkisini azaltmış olabilir. Filmlerde hep antibiyotik içtiği için doğun kontrolü etkisini göstermeyip hamile kalıyorlar. 4 testin de yanlış çıkacağını düşünüyorum bir yandan da bence biraz daha bekleyin hala gelmezse bir daha test yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…