- 29 Haziran 2016
- 49
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Mysterywoman
-
Hepinize sonsuz tesekkurler en yakinimdan daha cok destek oldunuz bana tanimadigim insanlar kadin dayanismasi iste :)) sonunda bu sabah kaktigimda adet olmustum sukur diledim bu mubarek gunde bidaha boyle bi hata yapmicam umarim hersey gonlumuzce olur :)))Gebe olmadığına bir turlu inanmıyor adet görse acaba ustunemi gördüm deyip feryat edecek kesin. Elifcim hamile değilsin:)))
Kız kurban keselim :)))) hadi gozunaydıınnnn :)Hepinize sonsuz tesekkurler en yakinimdan daha cok destek oldunuz bana tanimadigim insanlar kadin dayanismasi iste :)) sonunda bu sabah kaktigimda adet olmustum sukur diledim bu mubarek gunde bidaha boyle bi hata yapmicam umarim hersey gonlumuzce olur :)))
Cokk sagol desteklerin icin canimmm :))Aayyyy
Kız kurban keselim :)))) hadi gozunaydıınnnn :)
Merhabam hanımlar. Nişanlımla ilişkiye girdik ve çok az bir miktarda içime geldiğini söyledi. Bu yüzden heen gidip Ella hapı aldık. Iliskiden 1 saat sonra kullandım. Ama benim adetim normalde düzensiz. Bir ay oluyorsam 2 ay olmuyorum gibi. İnternette okudum hapı aldıktan sonra 10 gün içinde regl olmam gerekiyormus. Bugu. Bir hafta oldu ama bende hala tık yok. Ne göğüslerimde ağrı ne de karnımda ağrı var. Hamilelik testi alsam hamile olduğum şimdiden belli olur mu ?
Sakin ol anlamadım ben şimdi boşaldıktan sonra mıyırtıldı yani akan zevk suyumuydu yoksa menimiydi ? İlişki ne zaman oldu ? Ellaya bağlı olabilecek şeyler adet donemindede olabilir yada hamilelikte olabilir sorularıma cevap verrsn yardımcı olabilirim dana canım. SENİN HAYATIN SENİN KARARIN YAPILAN ŞEY GUNAH OLSADA BU SENİNGUNAHIN. KİMSE SENİ YARGILAMASIN DİYE YAPTIM BİR HATA YAZMISSIN AMA BOŞVER YAZMA KİM NE DERSE DESİN.Ya bende ters ilişki yaşarken prezervatif yırtıldı içime doğru aktı gibi geldi ama zevk suyu içinde meni kalmıştır dediler bi defa boşalmıştı öncesinde çünkü sildik hemen bide bakireyim ben 44 saat sonra ella içtim yumurtlama dönemindeydim bu hap yumurta atılımını engelliyormuş ve şu an göğüslerim çok fena acıyor karnımda şişkinlik var kasıklarım ağrıyor adet günüme daha 4 gün var bunlar adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi sizce ihtimal yüksek mi gerçekten çok korkuyorum bi hata yaptım çok pişmanım
Ya şimdi biz ters ilişkiye girmeden önce sevgilim boşalmıştı sevişirken ama çıplak değildik daha sonra prezervatifle ilişkiye girdik işte girerken yırtıldı prezervatif arka delikle Vajina yakın olduğu için doğal olarak zevk suyu aşağıya doğru aktı 2.kez boşalmamıştı ama 1.den kalan meni olabilirmiş içinde dediler işte biz hemen sildik zaten iyicede girmedi oraya 44 saat sonrada ella içtim yumurtlama dönemindeydim şimdi göğüs uçlarım çok hassas acıyor kasıklarım ara ara ağrıyor karnımda şişkinlik var çok korkuyorum gerçekten bakireyim bi de umarım anlatabilmişimdir kafayı yicemSakin ol anlamadım ben şimdi boşaldıktan sonra mıyırtıldı yani akan zevk suyumuydu yoksa menimiydi ? İlişki ne zaman oldu ? Ellaya bağlı olabilecek şeyler adet donemindede olabilir yada hamilelikte olabilir sorularıma cevap verrsn yardımcı olabilirim dana canım. SENİN HAYATIN SENİN KARARIN YAPILAN ŞEY GUNAH OLSADA BU SENİNGUNAHIN. KİMSE SENİ YARGILAMASIN DİYE YAPTIM BİR HATA YAZMISSIN AMA BOŞVER YAZMA KİM NE DERSE DESİN.
Ya şimdi biz ters ilişkiye girmeden önce sevgilim boşalmıştı sevişirken ama çıplak değildik daha sonra prezervatifle ilişkiye girdik işte girerken yırtıldı prezervatif arka delikle Vajina yakın olduğu için doğal olarak zevk suyu aşağıya doğru aktı 2.kez boşalmamıştı ama 1.den kalan meni olabilirmiş içinde dediler işte biz hemen sildik zaten iyicede girmedi oraya 44 saat sonrada ella içtim yumurtlama dönemindeydim şimdi göğüs uçlarım çok hassas acıyor kasıklarım ara ara ağrıyor karnımda şişkinlik var çok korkuyorum gerçekten bakireyim bi de umarım anlatabilmişimdir kafayı yicem
Son adetim 11 haziranda oldu ilişki 28inde yaşandı yani şu an normalde adetime 4 gün varSakin ol anlamadım ben şimdi boşaldıktan sonra mıyırtıldı yani akan zevk suyumuydu yoksa menimiydi ? İlişki ne zaman oldu ? Ellaya bağlı olabilecek şeyler adet donemindede olabilir yada hamilelikte olabilir sorularıma cevap verrsn yardımcı olabilirim dana canım. SENİN HAYATIN SENİN KARARIN YAPILAN ŞEY GUNAH OLSADA BU SENİNGUNAHIN. KİMSE SENİ YARGILAMASIN DİYE YAPTIM BİR HATA YAZMISSIN AMA BOŞVER YAZMA KİM NE DERSE DESİN.
Kız zevk suyu akmış ama içine girmedi diyosn nasıl hamile kalacakmışın :) boşuna hormonlarını bozmuşsun gülüm. Kesin ve kesingebe değilsin. Adetin gecikebilir oyuzden endişelenme ve bugün itibaren günde uc defa maydonoz kaynat ic adetin sokulurSon adetim 11 haziranda oldu ilişki 28inde yaşandı yani şu an normalde adetime 4 gün var
Değilsinizdir gülüm. Erkek arkadasın içine boşalmadığına eminse ki zaten ela kullanmışsın dert etme stres geciktirirBende bu dertten yanıyorum kızlariçime boşalma olmadı zevk suyundan korktuğum için 12 saat sonra ella içtim ama çok endişeliyim. Hiç yan etkisinide yaşamadım bu aralar adet olmam gerekir ama adet belirtim de yok
İnşallah öyledir tam bir birleşmede olmadı zaten ama yüzde 1 lik ihtimallerin tutmasından endişeleniyorumDeğilsinizdir gülüm. Erkek arkadasın içine boşalmadığına eminse ki zaten ela kullanmışsın dert etme stres geciktirir
ertesi gün hapı adeti geciktiriyor zaten canım merak etme. daha gelmedi mi peki? doktora gitmedin mi?İnşallah öyledir tam bir birleşmede olmadı zaten ama yüzde 1 lik ihtimallerin tutmasından endişeleniyorum
Hayır bu aralar olmam lazım ama olmadım , gitmedim doktoradaertesi gün hapı adeti geciktiriyor zaten canım merak etme. daha gelmedi mi peki? doktora gitmedin mi?
Doktora görün tarlusal verir gülümHayır bu aralar olmam lazım ama olmadım , gitmedim doktorada
Tamam canım sağol :)Doktora görün tarlusal verir gülüm
Korkma canim zevk suyu zaten dusuk bir ihtimal ki sen ella icmissin bisey olmaz adetini olursun en yakin zamanda stres yapmaBende bu dertten yanıyorum kızlariçime boşalma olmadı zevk suyundan korktuğum için 12 saat sonra ella içtim ama çok endişeliyim. Hiç yan etkisinide yaşamadım bu aralar adet olmam gerekir ama adet belirtim de yok
İnşallah öyle olur 4 gün gecikti çok tedirginimKorkma canim zevk suyu zaten dusuk bir ihtimal ki sen ella icmissin bisey olmaz adetini olursun en yakin zamanda stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?