Ella kullandım ama adet olmadım . hamile miyim ?

Gebe olmadığına bir turlu inanmıyor adet görse acaba ustunemi gördüm deyip feryat edecek kesin. Elifcim hamile değilsin:)))
Hepinize sonsuz tesekkurler en yakinimdan daha cok destek oldunuz bana tanimadigim insanlar kadin dayanismasi iste :)) sonunda bu sabah kaktigimda adet olmustum sukur diledim bu mubarek gunde bidaha boyle bi hata yapmicam umarim hersey gonlumuzce olur :)))

Aayyyy Kız kurban keselim :)))) hadi gozunaydıınnnn :)

Ya bende ters ilişki yaşarken prezervatif yırtıldı içime doğru aktı gibi geldi ama zevk suyu içinde meni kalmıştır dediler bi defa boşalmıştı öncesinde çünkü sildik hemen bide bakireyim ben 44 saat sonra ella içtim yumurtlama dönemindeydim bu hap yumurta atılımını engelliyormuş ve şu an göğüslerim çok fena acıyor karnımda şişkinlik var kasıklarım ağrıyor adet günüme daha 4 gün var bunlar adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi sizce ihtimal yüksek mi gerçekten çok korkuyorum bi hata yaptım çok pişmanım

Sakin ol anlamadım ben şimdi boşaldıktan sonra mıyırtıldı yani akan zevk suyumuydu yoksa menimiydi ? İlişki ne zaman oldu ? Ellaya bağlı olabilecek şeyler adet donemindede olabilir yada hamilelikte olabilir sorularıma cevap verrsn yardımcı olabilirim dana canım. SENİN HAYATIN SENİN KARARIN YAPILAN ŞEY GUNAH OLSADA BU SENİNGUNAHIN. KİMSE SENİ YARGILAMASIN DİYE YAPTIM BİR HATA YAZMISSIN AMA BOŞVER YAZMA KİM NE DERSE DESİN.

Ya şimdi biz ters ilişkiye girmeden önce sevgilim boşalmıştı sevişirken ama çıplak değildik daha sonra prezervatifle ilişkiye girdik işte girerken yırtıldı prezervatif arka delikle Vajina yakın olduğu için doğal olarak zevk suyu aşağıya doğru aktı 2.kez boşalmamıştı ama 1.den kalan meni olabilirmiş içinde dediler işte biz hemen sildik zaten iyicede girmedi oraya 44 saat sonrada ella içtim yumurtlama dönemindeydim şimdi göğüs uçlarım çok hassas acıyor kasıklarım ara ara ağrıyor karnımda şişkinlik var çok korkuyorum gerçekten bakireyim bi de umarım anlatabilmişimdir kafayı yicem

Son adetim 11 haziranda oldu ilişki 28inde yaşandı yani şu an normalde adetime 4 gün var

Son adetim 11 haziranda oldu ilişki 28inde yaşandı yani şu an normalde adetime 4 gün var
Kız zevk suyu akmış ama içine girmedi diyosn nasıl hamile kalacakmışın :) boşuna hormonlarını bozmuşsun gülüm. Kesin ve kesingebe değilsin. Adetin gecikebilir oyuzden endişelenme ve bugün itibaren günde uc defa maydonoz kaynat ic adetin sokulur

Bende bu dertten yanıyorum kızlar içime boşalma olmadı zevk suyundan korktuğum için 12 saat sonra ella içtim ama çok endişeliyim. Hiç yan etkisinide yaşamadım bu aralar adet olmam gerekir ama adet belirtim de yok

Değilsinizdir gülüm. Erkek arkadasın içine boşalmadığına eminse ki zaten ela kullanmışsın dert etme stres geciktirir

Korkma canim zevk suyu zaten dusuk bir ihtimal ki sen ella icmissin bisey olmaz adetini olursun en yakin zamanda stres yapma

Kızlarr lütfen cevap verin Ben 2 temmuzda adet oldum ve erkek arkadaşımla 11 temmuzda ilişki yaşadık içime boşaldı yıkandım 15 20 dakika sonra da ella içtim .adetimin 28 günde mi 30 günde mi olduğunu bilmiyorum eğer 28 ise bugün olmam lazımdı . Salı günü idrar testi yaptım negatif çıktı .bugünde adet olmadığım için bugünde yaptım yine negatif sizce hamile olabilir miyim ? korkuyorum cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…