- 11 Nisan 2020
- 64
- 2
- 6
- 25
- Konu Sahibi Mysterywoman
-
doktorsitesi.com a girin , Op.Dr Saltuk Aytaçoglu doktorun ismi ordan sikayetiniz belirtin size gmail uzerinden donus yapicaktir.Yardimci olursan sevinirim
Siteye once uye olmaniz gerekiyo daha sonra soru sor kismindan acikca belirtirsinizYardimci olursan sevinirim
Tabiki doktor sizesindrnmi yazim buna simdidoktorsitesi.com a girin , Op.Dr Saltuk Aytaçoglu doktorun ismi ordan sikayetiniz belirtin size gmail uzerinden donus yapicaktir.
Verdigi cevaba gore lutfen bana haber verin merak ediyorum
Evet bu siteye once uye olun daha sonra size sanırım onaylama epostasi gibi nise gelir yada gelmez sonra soru sor kismindan soeunuzu sorun doktor size donus yaptigi zaman gmail uzerinden bildirim geliyorTabiki doktor sizesindrnmi yazim buna simdi
Ama estetik cerrahisi yaziyr kadin dogum dgldoktorsitesi.com a girin , Op.Dr Saltuk Aytaçoglu doktorun ismi ordan sikayetiniz belirtin size gmail uzerinden donus yapicaktir.
Verdigi cevaba gore lutfen bana haber verin merak ediyorum
Hayir kadin dogum uzmanida varAma estetik cerrahisi yaziyr kadin dogum dgl
Bu doktr estetik canm ondan dedim sanaHayir kadin dogum uzmanida var
Ama estetik cerrahisi yaziyr kadin dogum dgl
Canm bi turlu olmiyr yapamadim sitedenBu doktr estetik canm ondan dedim sana
Gonderdigim resimden bakınBu doktr estetik canm ondan dedim sana
Siteye uye oldunuz muCanm bi turlu olmiyr yapamadim siteden
Olmiyor olsa giris yapcamda olmiyor senden rica sen yazsan doktora bnm icin olurmu?Siteye uye oldunuz mu
Olur siz bana acik acik soyleyin tekrardan ben kopyala yapistir yapayimOlmiyor olsa giris yapcamda olmiyor senden rica sen yazsan doktora bnm icin olurmu?
21 martta hasta oldum duzensizlik icin dr gttim doktor adet sokturucu verdi ve kullndim 31 martta 4 nisanda bitti hala adet olmadi bi hafta sonra bi ay olacak hala yok hamilelik olabilirmi bole bi durumdaOlur siz bana acik acik soyleyin tekrardan ben kopyala yapistir yapayim
Iliskiye girmsiti iz degil mi icine bosalma oldu mu , ve doktora gittiginizde doktor ne soyledi size adet sokturucu alirken21 martta hasta oldum duzensizlik icin dr gttim doktor adet sokturucu verdi ve kullndim 31 martta 4 nisanda bitti hala adet olmadi bi hafta sonra bi ay olacak hala yok hamilelik olabilirmi bole bi durumda
Iliski oldu ve dr bna tahlil yapti gebelik icin bi olmadan negatifti cikti utrasyonda temiz cikti adetliykn gel alt muhane yapcaz desi onun ici verdi ama olmadimIliskiye girmsiti iz degil mi icine bosalma oldu mu , ve doktora gittiginizde doktor ne soyledi size adet sokturucu alirken
Kac yasindasiniz ?Iliski oldu ve dr bna tahlil yapti gebelik icin bi olmadan negatifti cikti utrasyonda temiz cikti adetliykn gel alt muhane yapcaz desi onun ici verdi ama olmadim
23 yasindayim 5 aylik evliyimKac yasindasiniz ?
Iliskiye ne zaman girdiniz ?23 yasindayim 5 aylik evliyim
Hergun oldugu icin tarih bilmiyorumIliskiye ne zaman girdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?