Ertesi gün hapını aldıktan sonra adet olmadım siz yanlış okudunuz sanirimErtesi gün hapını aldıktan sonra adet olmuşsun bunun anlamı içine boşalsa bile yumurtalıkların döküldüğü için Döllenme olmayacak.
Ki hem prezervatif kullanmış hem geri çekilmiş. Sperm nasıl gitsin? Strese bağlı yada hormonlarından Kaynaklı geçikme yaşıyor olman daha büyük Olasılık.
hap 72 saat içinde alınmalı kullanımın doğru.Ertesi gün hapını aldıktan sonra adet olmadım siz yanlış okudunuz sanirim
10 gün sonra falanhap 72 saat içinde alınmalı kullanımın doğru.
Hapın her kullanımın da adet olmaya bilirsin de 3 koruma yönteminin 3 ünü de kullanmışsınız. Ihtimal gittikçe düşmüş Adet tarihinden ne kadar süre sonra ilişki yaşanmıştınız peki?
Yumurtlama dönemine denk geliyor ama ihtimalin çok çok çok düşük..10 gün sonra falan
İmkansız tarihi öne almamizYumurtlama dönemine denk geliyor ama ihtimalin çok çok çok düşük..
Stres altında olduğun için adet olmuyorsundur. 4. hafta da kan tahlili yaparak öğrenebilirsin.
Birde kürtaj yaptırmak istemiyorum dediğin için söylüyorum; Beraber olduğun nişanlın değil mi? hamileysen evlilik tarihini öne alabilirsiniz. Kürtaj tek çözümün değil.
Keşke kullanmasaydıncanımm bende bu hapı kullandım bugün ya bendede böyle olmaz umarım
Icıne bosalma oldumuuBu sabah kahverengi turuncu karışık akıntı gelmeye başladı sizce teste gerek varmı artik
canımmm o zaman neden kullandınnBi test alacak paran yok mu? 3 lira bir sey.. neyi bekliyorsun anlamadim..?
canımmm o zaman neden kullandınn
yanlışş yere yazmışım bilgeceye diyordum:)Neyi kullandim anlamadim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?